Secretaresse Paramedische Zorg

Maastricht UMC


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.024 - € 3.571 per maand
Contract type: Voltijd
Maastricht UMC
Vacature Gepubliceerd op 3 april 2024 Solliciteer tot 19 april 2024 Afdeling Secretariaat Paramedische afdelingen Beroepsgroep Administratief & Secretarieel Vacaturenummer v24.0190 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen?

Het secretariaat is de spil van de paramedische afdelingen. Onder de paramedische afdelingen vallen Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie, Medisch Pedagogische Zorg, Dienst Geestelijke Verzorging, Medisch Maatschappelijk Werk en Diëtetiek. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van secretariële ondersteuning m.b.t. de patiëntenzorg, de bezetting aan de frontoffice en alle voorkomende secretariële werkzaamheden in een multidisciplinaire omgeving.

De uitdaging in deze functie is het blijven overzien van alle werkzaamheden in een snel veranderende zorgomgeving met diverse disciplines die onderling van elkaar verschillen. Je vindt het dan ook leuk en uitdagend om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en veranderingen en je houdt van variatie.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het uitvoeren van administratieve, secretariële en organisatorische werkzaamheden op de polikliniek;
 • Het behandelen van telefoon- en postverkeer en het bewaken van de voortgang van actiepunten;
 • Het ontvangen van patiënten aan de frontoffice;
 • Het plannen van (vervolg) afspraken voor patiënten;
 • Het geven van (telefonische) informatie en/of voorlichting aan patiënten;
 • Het beheren van agenda’s en het maken van afspraken;
 • Het verstrekken van gegevens en het op verzoek opstellen van overzichten op basis van registraties;
 • Het opstellen van brieven;
 • Het maken van verslagen en overzichten;
 • Het voorbereiden en notuleren van vergaderingen (regelen vergaderruimte, restauratieve verzorging, het verzamelen en verzenden van stukken e.d.);
 • Het bewaken van de voortgang en het zelfstandig afhandelen van actiepunten;
 • Het bijhouden van mailboxen en anticiperen op hieruit voortvloeiende actiepunten;
 • Het verzorgen van organisatorische en administratieve voorbereiding en het ondersteunen van grote (externe) bijeenkomsten;
 • Het inventariseren van de mogelijkheden en het verzorgen van boekingen van reizen en accommodaties;
 • Alle voorkomende administratieve werkzaamheden, zoals registraties bijhouden, digitale werkdossiers aanleggen en documenten archiveren.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een accurate, betrokken en klantvriendelijke collega. Hierbij is de klant de patiënt, een familielid of een interne of externe collega. Je staat onder alle omstandigheden stevig in je schoenen. Bovendien ben je stressbestendig en ga je flexibel om met de dynamiek binnen de paramedische afdelingen.
Je bent in staat om het overzicht te bewaken en prioriteiten te stellen in verschillende en variërende taken en vooruit te denken als de situatie daarom vraagt. In een snel veranderende omgeving ben je in staat om ontwikkelingen snel op te pakken en te ondersteunen. Daarnaast ben je zelfstandig, maar je werkt ook graag met anderen samen.

Wij verwachten van je dat je beschikt over:

 • Een afgeronde secretariële opleiding op MBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Kennis van SAP en MS office is een pré;
 • Kennis van én ervaring met secretariële en organisatorische ondersteuning in de patiëntenzorg;
 • Zelfstandigheid en een proactieve werkhouding;
 • Nieuwsgierigheid en veranderingsbereidheid;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendigheid en in staat om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

De paramedische afdelingen behoren tot de Expertise-Eenheid Transmurale en Paramedische Zorg (TPZ). Paramedische zorg is zorg omtrent gezondheid, gevolgen van ziekte en het functioneren van de patiënt. De paramedische afdelingen leveren zorg op vrijwel alle poliklinieken en afdelingen binnen het MUMC+.

In het MUMC+ en dat geldt zeker ook voor Transmurale en Paramedische Zorg streven we naar klantgerichtheid en het optimaliseren en harmoniseren van onze processen en werkwijzen. Hierbij betrekken we onze klantgroepen. Daarnaast zullen we participeren in MUMC+ brede innovaties.

Onderstaand een korte beschrijving van onze afdelingen:
Medisch Maatschappelijk Werk richt zich op ziekte gerelateerde problematiek die ontstaat in de interactie tussen de patiënt en zijn sociale omgeving: het sociale netwerk en de sociale verbanden waar mensen deel van uitmaken.
De dienst Geestelijke Verzorging biedt begeleiding bij levensvragen en betekenisgeving, spiritualiteit en ethiek in de praktijk.
Diëtetiek biedt ondersteuning en begeleiding bij complexe voeding- en diëtetiek vraagstukken aan klinische en poliklinische patiënten.
Fysiotherapie onderzoekt en behandelt problemen op het gebied van het bewegend functioneren.
Ergotherapie houdt zich bezig met problemen die patiënten kunnen ervaren in hun dagelijks leven na of tijdens ziekte of ongeval.
Logopedie biedt begeleiding aan kinderen en volwassenen met complexe problemen op het gebied van voeding/slikken, taak, spraak en stem.
De afdeling Medisch Pedagogische Zorg biedt begeleiding aan kind en ouders tijdens medische handelingen, narcose en onderzoeken.

Alle afdelingen onderhouden vele relaties zowel intern en extern, waarbij het secretariaat een centrale rol speelt. Conform de doelstellingen van het MUMC wordt er onderwijs gegeven en praktijkgebonden onderzoek uitgevoerd door alle paramedische afdelingen.

Alle taken worden ondersteund vanuit een team van 8 secretariële medewerkers, die bij de afzonderlijke afdelingen in dienst zijn, maar functioneel samenwerken onder leiding van één officemanager. Vanuit een intensieve samenwerking bereiken we meer continuïteit en efficiency in de ondersteuning.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 15 mei 2024 tot 15 mei 2025 voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris per 1-5-2024 maximaal € 3.571,- per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A06 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: [email protected]
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 24 april a.s. vanaf 13.00 uur.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 19 april 2024, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.


Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Verandermanager/PMO

Samenvijf, Maastricht, Limburg
1 dag geleden
Dit ga je doen Het Maastricht UMC+ staat nooit stil. Het is voortdurend in ontwikkeling op weg om steeds het allerbeste te halen uit haar zorg voor de patiënten, haar onderzoek en het onderwijs. Die drive om te ontwikkelen, te innoveren en te excelleren kunnen we echter alleen maar realiseren met die mensen die deze idealen een warm hart toedragen...
Samenvijf

Supervisor housekeeping

Amrâth Hôtels, Maastricht, Limburg
5 dagen geleden
Supervisor housekeeping - Maastricht Amrath Grand Hotel de l'Empereur Maastricht Parttime, 15 - 30 uur p/w n.v.t. 0 - 1 jaar ervaring Taal: EN Operationeel Housekeeping Supervisor huishouding voor Amrâth Grand Hotel de l’Empereur (parttime dienstverband 15-30 uur) Voor Amrâth Grand Hotel de l’Empereur zijn wij op zoek naar een supervisor in de huishouding. Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is...
Amrâth Hôtels

Contentbeheerder P&O

Maastricht UMC, Maastricht, Limburg
€ 2.024 - € 4.429 per maand
1 week geleden
Vacature Gepubliceerd op 3 april 2024 Solliciteer tot 18 april 2024 Afdeling Staf Servicecentrum P&O Beroepsgroep Management & Staf Vacaturenummer v24.0189 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen? Je schrijft, redigeert voor en beheert de communicatiekanalen van het servicebedrijf P&O. Je zorgt dat de informatie voor medewerkers en leidinggevenden via de bestaande MUMC+ platformen, waaronder ons intranet en...
Maastricht UMC