Opleidingsdocent Rekenen-Wiskunde

Thomas More Hogeschool


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 4.234,28 - € 5.936,77 per maand
Contract type: Voltijd
Thomas More Hogeschool
Thomas More Hogeschool zoekt: OPLEIDINGSDOCENT Rekenen-Wiskunde 0.8-1.0 FTE

De functie

Wij zoeken een opleidingsdocent voor het verzorgen van vakdidactiek rekenen-wiskunde en gecijferdheid aan voltijd- en deeltijdstudenten. Je bent zo mogelijk tevens inzetbaar op andere taken zoals begeleiding van studenten bij hun professionele ontwikkeling en bij het leren in de praktijk van de basisschool. Wil jij als opleidingsdocent Rekenen-Wiskunde ons team komen versterken? Dan is deze vacature iets voor jou!


We vragen:

  • een relevante master;
  • ervaring met rekenonderwijs in het basisonderwijs;
  • passie voor het vak rekenen-wiskunde;
  • affiniteit met innovatieve onderwijspraktijken;
  • visie op het opleiden van leraren, goed zijn in het werken met studenten en daarbij 'voorbeeldig zijn’ in activerende didactiek;

- beschikbaar op dinsdag- of donderdagavond en bij voorkeur op woensdag voor het onderwijs aan deeltijd-avondgroepen.


Organisatie

Thomas More Hogeschool biedt de lerarenopleiding basisonderwijs aan in een variëteit aan routes en ontwikkelt post-initiële professionalisering en onderzoekswerkplaatsen in samenwerking met het werkveld en diverse kennisinstituten.

We zijn een onderwijsgemeenschap van studenten, opleiders, leraren, schoolleiders en onderzoekers. Samen willen we ervoor zorgen dat alle leerlingen in Rotterdam en regio wereldwijze en eigenzinnige onderwijsprofessionals ontmoeten die geloof hebben in ieder kind en dit nooit opgeven, die er met hart en ziel willen zijn voor kinderen. Thomas More Hogeschool is verbonden aan het landelijke Radiantlectoraat Rekenen-Wiskunde (lector dr. Ronald Keijzer)


Bij Thomas More Hogeschool studeren inmiddels meer dan 1000 studenten/ zij-instromers en werken ongeveer 112 medewerkers. We hebben een eigen gebouw, vlak achter Rotterdam Centraal Station. We bieden een goede werksfeer met enthousiaste collega’s. Je krijgt alle ruimte om samen te leren en je te ontwikkelen binnen onze onderwijsgemeenschap.


Arbeidsvoorwaarden

De CAO-HBO is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is (schaal 11) minimaal € 4.234,28 tot maximaal € 5.936,77 per maand op basis van een volledig dienstverband. Daarbij is sprake van gunstige aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een gunstige verlofregeling en een structurele eindejaarsuitkering. Een tijdelijke aanstelling voor één jaar met de mogelijkheid op verlenging.


Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Simone Meijer per e-mail: [email protected].

Uw sollicitatie inclusief curriculum vitae kunt u tot en met 7 april 2024 onder vermelding van vacaturenummer TMH RW 2024 mailen naar: [email protected].


Planning sollicitatieprocedure

De eerste gesprekken vinden plaats op 16 april 2024 tussen 13.00-16.00 uur.

Een mogelijk vervolg op de gesprekken, is het geven van een proefles. Deze zullen gepland worden op 24 april 2024 tussen 13.00-16.00 uur. Gelieve rekening te houden met deze data.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager Binnendienst

AVANTAGE, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.200 - € 4.300 per maand
1 dag geleden
Rotterdam, Alphen a/d Rijn 32-40 MBO 3.200 - 4.300 Je bent een commercieel ingestelde persoon die als eerste aanspreekpunt voor onze klanten fungeert. Je helpt onze klanten door proactief vragen te beantwoorden, oplossingen en producten te adviseren en ondersteuning te bieden voor optimale klanttevredenheid. Naast commerciële vaardigheden heb je een brede kennis van IT-producten en -technologieën zoals Azure en Office...
AVANTAGE

Projectcontroller EFRO - Cluster SO

Matchd, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
De functie Jij bent van meters maken. Door jouw proactieve houding weet jij innovatieve boots te geven aan het bedrijfsleven in de regio door middel van subsidies. Jouw functie De regionale economie kan soms wel een boost gebruiken. Met programma’s als Kansen voor West zorgen we voor innovatieve boots door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio....
Matchd

Unraveling information processing for risky and uncertain decisions in health

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Introduction The assessment of the effectiveness and side-effects of medical products remains focused on each medical product in isolation. Given the aging of the population and the growing number of people diagnosed with a chronic disease and/or co-morbidities, treatment decisions cannot always be evaluated as independent decisions for each separate medical product. While each medical product has its own associated...
Erasmus Universiteit Rotterdam