BUSCHAUFFEUR OPENBAAR VERVOER

Logistic Force


Datum: 1 week geleden
Stad: Venlo, Limburg
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Wanneer de deuren van de bus opengaan is jouw glimlach het eerste wat opvalt. Als buschauffeur ben jij namelijk representatief voor de busrit die de reiziger tegemoet gaat. En daarmee kunnen we jou met volle vertrouwen op pad sturen. Solliciteer snel en wie weet rij jij jouw volgende busritten in omgeving Limburg.

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele OV buschauffeur in de regio/ opstapplaats Limburg. Je oefent op zelfstandige wijze een dienstverlenende functie uit in een zeer drukke stads/streek regio. Je rijdt volgens een vaste, intensieve dienstregeling. En je hebt een grote verantwoordelijkheid voor jouw passagiers en jouw medeweggebruikers. Je geeft op vakkundige wijze informatie aan de reizigers en lost problemen met passagiers zoveel mogelijk zelfstandig op.

De reizigers rekenen op jou voor een veilige en comfortabele rit en een tijdige aankomst. Onder de reizigers bevinden zich veel forenzen, studenten en scholieren, maar ook veel toeristen. In de grote stad kom je alle nationaliteiten tegen. Het is makkelijk als je je ook in het Engels kunt uitdrukken.

Het stads/streek verkeer is zeer druk en soms onoverzichtelijk. Je hebt te maken met veel fietsers, zoekverkeer en trekkers. Je rijdt met een standaard stads/streekbus van 12 meter, maar het kan ook voorkomen dat je met een gelede bus rijdt.


  • Je werkt wisselende diensten op alle dagen van de week volgens een dienstrooster. Voor het werken in onregelmatigheid ontvang je toeslagen. Je hebt dagelijks contact met de planning bij het vervoerbedrijf en tijdens de dienst houd je contact via de verkeersleiding van het vervoerbedrijf.Werktijden tussen 05:00u en 02:00u, gemiddeld 32 uur in de week
  • Fulltime, parttime of oproep
  • Rooster 1 week van te voren bekend
  • Werkdag van 8 uur of gebroken dienst met vergoeding


Tijdens de inwerkperiode gaat er een collega chauffeur met je mee op lijnverkenning. Wanneer jij de route kent heb je weer een lijnnummer erbij gespaard waarop jij inzetbaar bent. Zo kan jij er zelf voor zorgen dat je met elke route weer een ander stukje van de mooie stad ziet!

Het is een vacature voor gemiddeld 32 uur per week. Ben je met pensioen, en kan je niet stoppen met rijden? Ook dan ben je welkom voor een paar dagen in de week.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Service met een lach
  • Gevoel voor tijd
  • Ruime beschikbaarheid
  • Rijbewijs D, met bijgeschreven code 95 uiteraard!
  • VOG kunnen overleggen


HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO Openbaar Vervoer. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Denk hierbij aan de code 95 nascholing bijvoorbeeld!

Iets voor jou? Solliciteer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

VERTEGENWOORDIGER / VERKOPER BUITENDIENST ZAKELIJKE MARKT

Rahmqvist Netherlands, Venlo, Limburg
2 dagen geleden
Is verkopen je passie? Boek afspraken, geef demonstraties van top producten, ongelimiteerde commissie ! Zoek jij ons? Het maakt ons niet uit wat er op je c.v. staat, wat je leeftijd is of wat voor werk je gedaan hebt. Als je maar kan verkopen of je wil dat leren. Ben jij: 40 uur per week beschikbaar. In bezit van rijbewijs...
Rahmqvist Netherlands

Traineeship Logistiek

Tempo-Team, Venlo, Limburg
€ 3.500 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Investeren in je logistieke carrière? Dat is mogelijk met het traineeship logistiek van Tempo-Team Performance Management. Je start als teamleider en je gaat in opleiding voor logistiek manager. Je kunt tot € 3500 per maand verdienen en je krijgt direct een vast contract. Wil je nog meer weten over het Talent Ontwikkel Programma? Lees dan verder. Wat bieden wij...
Tempo-Team

Operatieassistent (24-36 u)

We all Share, Venlo, Limburg
€ 3.434 - € 4.842 per maand
3 weken geleden
Wij zoeken een operatieassistent voor 24-36 uur per week. Je bent welkom in loondienst of als zzp'er. Organisatie Je komt te werken in een ziekenhuis waarvan de operatiekamers uitgebreid gaan worden naar 10 kamers. Er is een hecht team verdeeld over twee locaties. Functie Je doet voorkomende werkzaamheden behorende bij de functie van operatieassistent (o.a. omlopen, instrumenteren en waar nodig...
We all Share