Medisch secretaresse

BKV


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerlen, Limburg
Salaris: € 3.357 per maand
Contract type: Voltijd
BKV

Spreekt dit jou aan?

Als medisch secretaresse bied je cruciale administratieve en secretariële ondersteuning aan onze verzekeringsartsen, waardoor zij efficiënter kunnen werken en meer focus kunnen leggen op hun professionele taken.

Jouw nieuwe baan

Jij bent als medisch secretaresse verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en secretariële taken, waaronder:

  • het beheren van klantcontacten;

  • het voorbereiden van medische rapportages;

  • het waarborgen van de integriteit en beveiliging van gegevens volgens de BMG richtlijnen van deze organisatie.

Door jouw professionele ondersteuning kan de verzekeringsarts zich concentreren op zijn/haar kerntaken en een hogere productiviteit realiseren.

Jouw nieuwe werkplek

Meedoen met de maatschappij en passende werkplek vinden is het gezamenlijke doel. Deze instelling kijkt bij ziekte naar wat iemand nog wél kan. De organisatie waar jij aan de slag gaat is de leidende maatschappelijke organisatie in Nederland op het gebied van het sociaal medisch beoordelen en adviseren inzake het arbeidsvermogen van mensen.

Als jij hier werkt, word je onderdeel van een enthousiast team van deskundigen op het gebied van verzekeringsgeneeskunde en arbeidskunde zet zich hier elke dag voor in.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde administratief-secretariële opleiding op MBO niveau 4.

  • Aantoonbare vaardigheid in taal en typen, inclusief kennis van medische terminologie.

  • Ervaring met systemen die worden gebruikt in administratieve werkprocessen.

  • Begrip van en bekendheid met administratieve SMZ werkprocessen en arbeidsgeschiktheidswetten.

  • Competenties zoals organisatievermogen, integriteit, effectieve communicatie zowel mondeling als schriftelijk, en het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 38 uur per week op detacheringsbasis via BKV. Je ontvangt een salaris tot maximaal 3.357 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

C chauffeur

Wolfram Chain, Heerlen, Limburg
€ 2.800 - € 3.300 per maand
1 dag geleden
Verdien een aantrekkelijk maandelijks salaris van €3.300! Ben jij een chauffeur met een C-rijbewijs, klaar om vroeg in de ochtend te starten en woon je in de buurt van Elsloo? Als chauffeur op een bakwagen bezorg je op maat gemaakte goederen bij zakelijke klanten. Je zorgt ervoor dat alles precies op de juiste plek komt, zelfs bij specifieke personen. Naast...
Wolfram Chain

Financieel Controller

Jefferson Wells, Heerlen, Limburg
€ 4.000 - € 4.500 per maand
1 week geleden
Referentienummer: 210787 Geplaatst: 05 april 2024 Salaris: € 4000 - € 4500 Per maand Opleiding: HBO, WO Industrie: Overige dienstverlening Ervaring: 3-5 jaar Full-time/Part-time: Fulltime Specialisatie: Controlling Functieomschrijving Fungeren als aanspreekpunt voor de Finance Business Partner en directe contactpersoon voor budgethouders ter ondersteuning van het budgetterings- en prognoseproces; Verantwoordelijk voor het beheer en de reconciliatie van de balans voor toegewezen...
Jefferson Wells

Junior kwaliteitsverpleegkundige – Heerlen

GrowWork, Heerlen, Limburg
€ 3.174 - € 4.370 per maand
2 weken geleden
Junior kwaliteitsverpleegkundige – Heerlen Heerlen 3.174 - 4.370 24-32 uur De perfecte functie voor wie graag een sterke start wil maken in een baan die gericht is op de toekomst van de zorg, coaching en leiderschap. En dit brengt op lange termijn ook meer groeimogelijkheden met zich mee! 2 opleidingsdagen uit de opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige Groei in jouw zelfvertrouwen, zelfstandigheid...
GrowWork