Chauffeur

Uitzendbureau 65plus


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 13,5 per uur
Contract type: Voltijd
Uitzendbureau 65plus

Solliciteer als Chauffer in regio Den Haag

Wij zijn regelmatig op zoek naar AOW-gerechtigde medewerkers die willen werken als Chauffeur/Bezorger B/BE. Momenteel zoeken wij voor onze opdrachtgever in Den Haag een Chauffeur/Bezorger. Bekijk de volledige vacature en stuur jouw sollicitatie.


Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een betrouwbare bezorger met een flexibele instelling, die secuur werkt en een sociaalvaardige werkhouding heeft. Als chauffeur/bezorger is het belangrijk dat je houdt van afwisseling. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden om lichte pakketjes in te laden van 2 kilo. Uiteraard maak je gebruik van een steekwagen, de pakketten moeten alleen vanuit de bus op de steekwagen gezet worden.


De opdracht bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Als bezorger lever je de pakketten af bij de verschillende bedrijven en je laat de klant tekenen voor ontvangst van de goederen. De volledig uitgeruste bedrijf bus is onder andere voorzien van navigatie en airconditioning. De lengte van deze bus is 5,60 meter. Je starttijd is 7.00 uur en de eindtijd kan verschillen, dit is afhankelijk van je ritten. Het kan voorkomen dat de opdrachtgever vraagt om in een andere dichtbij zijnde stad te ondersteunen.

De avond voor jouw dienst ontvangt je per email jouw rittenlijst. Hierop tref je alle afleveradressen en daarnaast informatie over je route en geschatte eindtijd. Je begint 's ochtends eerst met een heerlijke kop koffie om daarna met enthousiaste collega’s de bestellingen in de bestelbus te plaatsen. De bestellingen staan meestal op een pallet die automatisch in de bus geplaatst kunnen worden. Vervolgens stap je in en ga je aan de hand van de adressenlijst jouw bestellingen wegrijden. Je belt de klant vooraf even op om aan te geven dat je onderweg bent.


De verdiensten omtrent deze functie liggen op €13,50 bruto per uur exclusief reserveringen bestaande uit vakantiegeld en vakantiedagen. De reiskosten worden netto a €0.21 per km aan je vergoed.


De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf met het hoofdkantoor in de Achterhoek. Bij hen staat personeel op nummer één. Zij zijn gestart als regionale groothandel in de techniek en ondertussen uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders in verwarming en ventilatie op de Nederlandse markt.


Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt ervaring met rijden in een bestelbus;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van een navigatiesysteem;
  • Je bent min 2 dagen per week inzetbaar en daarnaast flexibel inzetbaar;
  • Je bent fit en vitaal;
  • Je bent woonachtig in- of in de omgeving van Den Haag.


Over 65plus

Maak kennis met 65plus, dé uitzendspecialist van medewerkers in transportfuncties. Al sinds 1975 bieden wij personele oplossingen in de goederentransport en het personenvervoer. Zo plaatsen wij bezorgers, chauffeurs B/BE, chauffeurs personenvervoer, bijrijders, privéchauffeurs, directiechauffeurs, valet parkers, hikers en heftruckchauffeurs bij uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere bekende en minder bekende namen als GLS, Connexxion, Stern, Motorhuis, Taxi Centrale Amsterdam (TCA) en Autohopper.


Stuur jouw sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt over deze vacature en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog via de ‘solliciteer button’. Wanneer jouw profiel en arbeidswensen aansluiten op de vacature en eisen van onze opdrachtgever, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. Heb je nog vragen over werken via 65plus? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen (FAQ).


Nieuwsgierig naar onze andere functies?

Wil je graag aan de slag, maar zoek je net een andere functie? Wij hebben diverse (soortgelijke) vacatures. Bekijk onze actuele vacatures in de sectoren Onderwijs, Transport, Vervoer & Logistiek, Facility, Hospitality & Office of ga naar onze Professional pagina voor HBO/WO vacatures. Geen vacature gevonden maar wel interesse in doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Schrijf je dan vrijblijvend in.


Wekelijks op de hoogte blijven van vacatures en informatie over doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Volg ons dan op Facebook en Linkedin.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adjunct-directeur

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden, Den Haag, Zuid-Holland
1 dag geleden
3 dagen geleden geplaatst 31.5 fte/uur S-gravenhage Primair onderwijs Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden Omschrijving organisatie SCOH komt voort uit de protestants-christelijke traditie. We geven onze traditie vorm op een manier die past bij onze tijd en de omgeving waarin we werken. Met onze principes en uitgangspunten aan de ene kant, en openheid voor nieuwe en andere opvattingen aan de andere....
Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden

Traineeship Finance

EIFFEL, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Waarom wil jij als Finance Trainee bij EIFFEL aan het werk gaan? Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen oftewel volop afwisseling; Je neemt deel aan een Accelerator Program waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen en veel meer in zowel soft- en hard skills; Bruto startsalaris van 2.800 euro,...
EIFFEL

Controller Bedrijfsvoering & Klimaat

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit / directie Financieel-Economische Zaken (FEZ), Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Nederland staat voor grote opgaven in het landelijk gebied. Door de stikstof- en klimaatcrisis staan we de komende jaren voor een historisch grote uitdaging. We moeten de natuur versterken en daarbij nieuw perspectief creëren voor toekomstbestendige landbouw en duurzame voedselzekerheid. Wil jij vanuit jouw financiële kennis en ervaring meedenken over hoe de middelen die hiervoor beschikbaar zijn doelmatig en...
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit / directie Financieel-Economische Zaken (FEZ)