Hr adviseur – 16-36 uur

Het Spectrum


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 3.256 - € 4.906 per maand
Contract type: Voltijd
Het Spectrum

Omschrijving

Kom jij je hr-kennis inzetten in de zorg? Dan ben je in deze baan van betekenis.

Dit is jouw baan als hr-adviseur

Jij bent een hands-on hr-adviseur en je ondersteunt leidinggevenden en medewerkers op een constructieve manier. Met jouw expertise adviseer je over de meest uiteenlopende hr vraagstukken. Je zorgt er daarbij voor dat leidinggevenden zelf het hr-beleid zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Samen werken we aan werkplezier.

Kortom, een brede functie waar je genoeg te doen hebt, we vinden het fijn als jij ons team versterkt! Omdat we per 1 april 2024 gefuseerd zijn als Salios kun je je voorstellen dat we heel wat te doen hebben, samen met jou bouwen we aan een proactieve en professionele afdeling. Het zwaartepunt zal liggen op de dagelijkse werkzaamheden, denk hierbij aan: verzuimbegeleiding en -preventie, loopbaanbegeleiding, recruitment, vraagbaak op het gebied van wet- en regelgeving en CAO. We zijn daarnaast ook heel benieuwd naar jouw input voor een eigentijds hr-beleid.

Ben jij in tijden van veranderingen een stabiele factor én kan jij samen met ons team het verschil maken in de zorg? Solliciteer en bouw mee aan Salios!
Wil je meer over de fusie weten, lees dan verder op http:/werkenbij.salios.nl

Dit is jouw team

We zijn een samengesteld team vanuit drie verschillende zorgorganisaties die vanaf 1 april 2024 als Salios verder gaan. Het team bestaat uit zo’n 10 hr-professionals verdeeld over de drie locaties. Je kunt gedeeltelijk vanuit huis werken, maar we vinden het veel leuker als jij in Dordrecht of Zwijndrecht op onze locaties aanwezig bent.

Wat verwachten wij van jou

Je hebt hart voor de zorg en wilt graag het verschil maken voor collega’s in de zorg. Je bent mens gericht, integer en creatief. Je kunt snel schakelen en je bent een kritische gesprekspartner op alle niveaus.

Als hr-adviseur heb je verder:

  • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van hrm;
  • Tijd om minimaal 16 uur en maximaal 36 uur te werken bij Salios;
  • Zo’n 5 jaar ervaring als hr-adviseur. Met minder ervaring ben je ook welkom.

Heb je meer of minder ervaring, een hands-on mentaliteit én kun je jezelf vinden in de vacature? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

We begrijpen dat je misschien eerst even de sfeer wilt proeven. Je bent van harte welkom om vrijblijvend met ons kennis te maken, hoe we dat doen bespreken we graag samen met jou!

Voor een dienstverband bij Salios is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Deze wordt door ons vergoed. Omdat we graag horen hoe je gewerkt hebt, is navraag bij referenten mogelijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat kun je van ons verwachten

Bij Salios zorgen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé en bieden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. We willen graag dat je je welkom voelt bij Salios. Daarom zorgen we voor een uitgebreid inwerktraject. Daarnaast:

  • Is het aantal contracturen bespreekbaar (16 tot 36), in eerste instantie tot het einde van dit jaar;
  • Ontvang je een bruto salaris op basis van de CAO VVT FWG 55, dit is afhankelijk van je kennis en ervaring (FWG 55 tussen €3.256 en €4.906 op basis van 36 uur).
  • Ontvang je in mei 8% vakantiegeld en in november 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Hebben we een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden;
  • Kun je bijvoorbeeld tot 100 weken verlof sparen met het balansbudget;
  • Krijg je 237,4 vakantie uren (op basis van een 36-urige werkweek);
  • Krijg je uiteraard een tegemoetkoming in reiskosten en melden we je aan bij het pensioenfonds PFZW.

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal. Onze zorgprofessionals werken nauw samen met de cliënten, hun familie en vrienden om de beste zorg te kunnen leveren. We kijken ook naar hoe technologie kan bijdragen aan de zorg, zodat we cliënten en medewerkers nog beter kunnen ondersteunen.

Over Het Spectrum

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn! Lees meer op werkenbijsalios.nl

Ben je geïnteresseerd

Neem contact op met een van onze recruiters Eline of Annemiek. Bel naar: 078 617 23 33 of mail naar [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ASSISTENT MANAGER VOEDING ASSEMBLAGE & LOGISTIEK

Vitam, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.185 - € 2.310 per maand
2 weken geleden
DEZE UNIEKE LOCATIE ALS JOUW WERKPLEK Je gaat werken als assistent manager voeding assemblage & logistiek. De Penitentiaire Inrichting (PI) Dordrecht is een justitiële inrichting die gebouwd is in 1996, bestaat uit één locatie en biedt plaats aan gedetineerden in verschillende regimes. De PI biedt onderdak aan preventief gehechte gedetineerden in het huis van bewaring, (in eerste aanleg) veroordeelde gedetineerden...
Vitam

Adviseur vervanging en renovatieprojecten

Rijkswaterstaat, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.662 - € 5.586 per maand
3 weken geleden
Meewerken aan projecten voor de aanleg en renovatie van bruggen en sluizen. Of werken aan de installatie van slimme camera's en industriële automatisering in verkeerscentrales. Dat lijkt jou wel wat. Rijkswaterstaat werkt constant aan dit soort vervangings- en renovatieprojecten om de doorstroming en veiligheid op de Nederlandse vaarwegen te verbeteren. Daarnaast implementeren we innovatieve applicaties om een betere informatievoorziening te...
Rijkswaterstaat

Logistiek medewerker

Pro industry, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.200 - € 2.800 per maand
4 weken geleden
Wil jij werken bij een innovatief bedrijf dat wereldwijd opereert en hoogwaardige stalen hijs- en sjormaterialen produceert. Wegens een groeiende vraag naar hun producten is deze organisatie opzoek naar een heftruckchauffeur die hen kan ondersteunen in het soepel laten verlopen van het logistieke proces. Je gaat hier een salaris verdienen tot €2.800,- in de dagdienst. In het magazijn word jij...
Pro industry