Verkoopmedewerker (16-23 uur) Assen

C&A


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Salaris: € 14,3 per uur
Contract type: Voltijd
C&A
The future looks like you

Wil jij je passie voor mode optimaal combineren met je studie of een druk privéleven?
Ben je op zoek naar een afwisselende bijbaan met gezellige collega’s? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij C&A echt iets voor jou! Als verkoopmedewerker bij C&A kom je terecht in een team van betrokken collega’s die met plezier hun handen uit de mouwen steken. Onze visie is ‘het beste uit onze mensen halen’.

Jouw verantwoordelijkheden

C&A is de fashion retailer waar jij jouw energie en passie voor fashion kwijt kan. Als verkoopmedewerker draag jij bij aan een optimaal winkelbeeld en inspireer jij de klanten om het beste uit zichzelf te halen.

Op de winkelvloer van C&A maak jij als eerste kennis met de nieuwste collecties en trends. Jij zorgt dat onze klanten zich welkom voelen in de winkel en straalt enthousiasme en plezier uit als je hen helpt. Is het even rustig, dan zorg jij er samen met je collega’s voor dat de winkel er netjes en inspirerend uit ziet. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je ook achter de kassa staan. Dankzij de afwisselende werkzaamheden vliegt de dag voorbij!

We geloven in ondernemende mensen met teamspirit en hebben een motiverende samenwerkingscultuur. Geloof jij hier ook in? Kom dan ons team versterken!

Wat neem je mee
  • minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Oprechte interesse in het adviseren van onze klanten op het gebied van fashion
  • Jij ziet wanneer klanten behoeften hebben aan advies en stapt op dat moment op ze af.
  • Jij stelt de de juiste vragen en weet daardoor de wensen te achterhalen en welk product als beste bij de klant past. Klanten lopen bij jou altijd met een tevreden gevoel naar buiten.
  • een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Frauderegister Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

C&A wil elke dag opnieuw klanten een bijzondere winkelervaring bieden. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jou!

Wat bieden wij
  • salaris boven CAO tot maximaal € 14,30 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • vergoeding van de reiskosten;
  • een aantrekkelijke pensioenregeling. De eigen bijdrage is maar 2%;
  • een personeelskortingspas van 20%;
  • 50% korting op werkkleding die je zelf bij C&A uit mag kiezen;

Direct solliciteren op de vacature van weekendkracht? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het Recruitment Team, via [email protected].

C&A bevordert gelijke kansen voor mensen van alle achtergronden en identiteiten. We worden geleid door een gebalanceerd gender bestuur dat zich inzet om een diverse en inclusieve organisatie op te bouwen waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. We discrimineren niet op basis van leeftijd, handicap, genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit, ras, religie of overtuiging, ouderlijke en gezinsstatus of enig ander beschermd kenmerk. We verwelkomen sollicitaties van vrouwen, mannen en niet-binaire kandidaten van alle etniciteiten en sociaal-economische achtergronden. We moedigen mensen die behoren tot ondervertegenwoordigde groepen aan om te solliciteren.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Coördinator Ambulante zorg Drenthe

Humanitas DMH, Assen, Drenthe
€ 4.264 per maand
1 dag geleden
Assen 24 uur Ben jij een enthousiaste coördinator en ga jij met het team van begeleiders aan de slag om de juiste kwaliteit van zorg te bieden? Ligt jouw hart bij het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met multi-problematiek? Werken in een organisatie waarbij diversiteit en vitaliteit hoog in het vaandel staat wil toch iedereen....
Humanitas DMH

Receptiemedewerker

Automotive Pro, Assen, Drenthe
1 week geleden
Over de vacature Ben jij enthousiast, klantgericht en heb jij affiniteit met de Automotive sector? Dan hebben wij een uitdagende positie voor jou als service adviseur! In deze rol bij jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die bij ons komen voor onderhoud of reparatie van hun bedrijfswagens. Je komt werken in een gezellig, dynamisch team; 2 ervaren service adviseur +...
Automotive Pro

Uitvoerder Ondergrondse Infra

Voort, Assen, Drenthe
1 week geleden
Wat jij doet Ben jij klaar om betrokken te zijn bij diverse ondergrondse infrastructuurprojecten en een belangrijke rol te spelen in de basisvoorzieningen van Nederland? Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de aanleg en/of vervanging van kabels en leidingen. Je stuurt meerdere teams aan, maakt dagelijkse planningen en beheert de financiële aspecten. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt...
Voort