Projectmanager

Gemeente Utrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.558 - € 7.325 per maand
Contract type: Voltijd
Gemeente Utrecht

Als Projectmanager bij de gemeente Utrecht maak jij maatschappelijke impact. Jij bent verantwoordelijk voor inhoudelijk complexe projecten die bijdragen aan een nog mooier Utrecht. De veelzijdigheid aan projecten is groot, waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen als projectmanager.

Dit is je werk

De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen. We zien talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen.

Wat doe jij als projectmanager bij de gemeente Utrecht? We kunnen het je vertellen, maar onze collega Joy laat het je graag zien!

Binnen onze organisatie hebben wij vacatures bij verschillende afdelingen met verschillende projecten. Zie hieronder voorbeelden van complexe projecten waar een Projectmanager bij de gemeente Utrecht verantwoordelijk voor is.

 • Openbare Ruimte

 • Stadsingenieurs

 • Wervengebied

 • Vastgoed

Lees hier verder als je meer informatie wil over projectmanagement bij de gemeente Utrecht.

Bij de gemeente Utrecht streven we ernaar een afspiegeling te zijn van onze prachtige stad. Benieuwd wat we doen op het gebied van diversiteit en inclusie? Hier lees je meer.

Jouw talenten en de juiste match!

Jouw specifieke competenties staan centraal. Jij krijgt de kans om te laten zien hoe jij jouw competenties inzet als projectmanager bij de gemeente Utrecht. Voor de verschillende projectmanagers vacatures, herkennen wij een aantal basiscompetenties die je nodig hebt om de functie uit te oefenen (zie "Dit is jouw inbreng"). Graag komen wij eerst met jou in contact om je te laten zien hoe het is om te werken als projectmanager bij de gemeente Utrecht in het "Digitaal informatie uurtje". We vragen je niet om je werkervaring en opleidingsachtergrond, maar of jij over de juiste talenten en vaardigheden beschikt die nodig zijn voor deze functie.

Wil jij weten welk verschil jij kan maken binnen de uitdagende projecten bij de gemeente Utrecht? Lees dan verder en neem deel aan het digitaal informatie uurtje voor meer informatie over projectmanagement bij de gemeente Utrecht.

Dit is jouw inbreng

Bij de gemeente Utrecht vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent en wat jij meebrengt om als Projectmanager aan de slag te gaan. Jouw unieke talent en motivatie staat bij deze vacature centraal. Daarom gaat het niet om wat er op je cv staat, maar om wie jij bent en wat je te bieden hebt. Lees verder en bepaal voor jezelf; herken jij je in de competenties voor de rol van projectmanager bij de gemeente Utrecht?

 • Resultaatgerichtheid
  Als Projectmanager krijg jij energie van het behalen van resultaten. Besluitvaardigheid zit in je DNA en je bent een meester in het stellen van prioriteiten om resultaten te bereiken. Met een vastberaden aanpak ga je onvermoeibaar te werk, altijd op zoek naar slimme en effectieve oplossingen voor elk obstakel dat je tegenkom. Met jou aan het roer is succes gegarandeerd!
 • Samenwerken
  Samenwerken gaat jou van nature goed af. Met jouw unieke aanpak werk je samen met anderen aan een gemeenschappelijk doel en smeed je plannen die iedereen inspireren. Je streeft naar een inclusieve omgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Daarbij ben je vaardig in het balanceren van de verschillende rollen en posities binnen het team. Met jouw enthousiasme en talent voor samenwerking is geen uitdaging te groot!
 • Omgevingsbewustzijn
  Jij hebt een radar voor maatschappelijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je grijpt elke kans aan om hierop in te spelen. Je bent niet alleen op de hoogte van wat er gebeurt op andere afdelingen, maar je bent ook de verbindende schakel die bruggen slaat tussen collega's. Jouw uitstekende contacten en scherpe inzichten maken je onmisbaar in jouw projectteam!
 • Communicatiekracht
  Jij past jouw schrijfstijl vakkundig aan naar het niveau van je doelgroep. Met een uitgebreide woordenschat en een boeiende schrijfwijze weet je elke tekst te verlevendigen. Je hebt de gave om argumenten, afwegingen en belangen helder te verwoorden en tot een samenhangend geheel te smeden. Met jouw communicatiekracht komt elke boodschap duidelijk en doeltreffend over!
 • Team bouwen
  Team bouwen is jouw kracht. Je bent een meester in het afstemmen van activiteiten en ideeën, waardoor het team als een geoliede machine samenwerkt naar een gedeeld succes. Met jouw energie en vastberadenheid leg je de basis voor een hechte samenwerking, waarbij je heldere afspraken maakt over hoe we de voortgang zullen bewaken. Bovendien ben je voortdurend alert op mogelijke nieuwe samenwerkingen, zowel binnen als buiten de organisatie!

Dit bieden we je

Bij ons ga je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, met uitdagende verantwoordelijkheden en in een omgeving met gedreven collega’s. Jij gaat niet alleen werken voor de gemeente, maar je zet je in voor de ruim 370.000 inwoners van onze mooie stad. Dit alles gebeurt op ons stadskantoor met uitzicht over de stad waar jij voor werkt.

Tegelijk hoort daar een passend salaris bij. Onderstaand vind je ons aanbod:

 • Een werkweek van minimaal 24 en maximaal 36 uur met een bruto maandsalaris tussen de € 3.558,- en € 7.325,- op basis van 36 uur (schaal 10 - 13). Het precieze bedrag is afhankelijk van jouw competentieniveau;

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, die wij graag omzetten in een vast dienstverband bij goed functioneren;

 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en trainingen. Je krijg onbeperkt toegang tot GoodHabitz;

 • Bij de gemeente Utrecht werken wij hybride. Dit betekent dat jij de mogelijkheid krijgt om deels thuis te werken. Hierbij voorzien wij jou van een goed ingerichte thuiswerkplek;

 • Op ons stadskantoor is een gebedsruimte en een kolfruimte aanwezig.

 • Draag je als vrijwilliger bij aan een maatschappelijk doel? Of help je als mantelzorger iemand uit jouw directe omgeving? Als het nodig is om daar verlof voor op te nemen, wordt dat gedeeltelijk doorbetaald;

 • Bekijk hier de infographic over onze arbeidsvoorwaarden. Voor de volledige beschrijving van alle overige arbeidsvoorwaarden, ga naar deze pagina.

Dit is handig om te weten

Bij deze vacature werven wij competentiegericht. Dit betekent dat jij wordt beoordeeld op basis van jouw competenties, en niet op werkervaring of diploma's. Wij matchen jouw competenties met wat er nodig is voor deze functie. Zo maken wij samen de juiste match voor deze vacature.

Stap 1 – Digitaal informatie uurtje
Het digitaal uurtje is de eerste stap in jouw sollicitatieproces. Tijdens deze sessie wordt het werken als projectmanager bij de gemeente Utrecht verder toegelicht. Ook heb jij hier de mogelijk om vragen te stellen. Ben je enthousiast geworden om te werken als projectmanager bij de gemeente Utrecht? Meld je dan aan door op de blauwe knop 'Solliciteer direct' te klikken. Hier kun je kiezen voor één van onderstaande momenten.

Data digitaal informatie uurtje:

 • Dinsdag 23 april van 16:00 – 17:00 uur
 • Woensdag 15 mei van 15:00 – 16:00 uur
 • Donderdag 30 mei van 16:00 – 17:00 uur
 • Maandag 17 juni van 10:00 – 11:00 uur

Stap 2 – Toetsing op de benodigde competenties
Na het digitaal uurtje bepaal jij of je verder wil in dit proces. Dat gebeurt door middel van het beantwoorden van een aantal vragen over de genoemde competenties. Dit is tegelijkertijd het eerste selectiemoment in deze procedure. Zien wij een match met jouw antwoorden en de competenties? Dan krijg je van ons groen licht en ga je door naar stap 3.

Stap 3 - Koffiemoment
Jij krijgt de mogelijkheid om op ons stadskantoor langs te komen en collega's van de afdeling te ontmoeten. Dit is geen selectiemoment, maar een informele manier om kennis te maken.

Stap 4 – Talentpool
Je wordt onderdeel van onze talentpool. Zodra er een vacature vacant komt, begint de matching. Wij kijken of wij een match zien en jij krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen of de vacature bij jou past. Als er een wederzijdse match is, word jij uitgenodigd voor stap 5.

Stap 5 – Gesprek
Je komt op gesprek. Dit gesprek wordt gevoerd a.d.h.v. gestructureerd interviewen. Dit betekent dat iedereen dezelfde vragen krijgt. De antwoorden op de vragen worden vervolgens objectief beoordeeld.

Stap 6 – Welkom bij de gemeente Utrecht!
Na een positief arbeidsvoorwaardengesprek heten wij je graag welkom bij de gemeente Utrecht.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Met deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega. Commerciële telefoontjes van bemiddelingsbureaus hebben daarom geen zin. Klik hier om in te schrijven in ons Marktplein inhuur voor onze inhuuropdrachten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Interieurverzorg(st)er

Viku B.V., Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
Via Viku werken bij Hotel The Anthony als interieurverzorger/ster Interieurverzorger / ster Algemene informatie Voor Hotel de Anthony te Utrecht zijn wij op zoek naar collega's die ons team komen versterken, doordeweeks en roulerend in de weekenden. Als Room Attendant ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. Werkzaamheden voornamelijk verricht worden tussen 9:30 en 15:00 uur. Als Medewerker...
Viku B.V.

Secretaresse Balans & Performance Management (m/v/x)

a.s.r., Utrecht, Utrecht
€ 2.500 - € 3.600 per maand
4 dagen geleden
Ben jij op zoek naar nieuwe baan waarin je zelf je werkzaamheden kan inrichten? Solliciteer op deze afwisselende functie van Secretaresse Balans en Performance Management bij a.s.r.! Als Secretaresse B&PM ondersteun je de directeur en in mindere mate een vijftal MT leden. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële werkzaamheden en denkt mee en vooruit. Je bent een essentiële schakel...
a.s.r.

Trainee Jurist Rijksoverheid | Utrecht

EIFFEL, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 per maand
1 week geleden
Actief bijdragen aan de toekomst van ons land als jurist. En dan ook nog bij verschillende toonaangevende organisaties zoals ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen en grote uitvoeringsinstanties. Dat is iets wat jij super gaaf vindt! DAAROM WIL JIJ STARTEN ALS TRAINEE JURIST BIJ EIFFEL Bij ons doe je in korte tijd ervaring op bij meerdere toonaangevende organisaties zoals ministeries, gemeenten, provincies,...
EIFFEL