Tenderdesk medewerker - Den Haag / Commercieel medewerker binnendienst - Utrecht

Rentokil


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Rentokil

Als Tenderdesk medewerker ondersteun je de afdeling Tenderdesk bij alle processen rondom grote offertetrajecten. Van het schrijven van overtuigende teksten voor tenders tot het berekenen van jaarbonussen voor klanten. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van de regiokantoren, de Key Account Managers en de Bid- en Tenderdesk Manager.

Wat ga je doen?
Alles wat te maken heeft met grote offertes komt binnen op de Tenderdesk afdeling. Je takenpakket is dan ook veelzijdig. Denk aan werkzaamheden zoals het invullen van leveranciers formulieren, het opmaken, nalezen en calculeren van grote offertes, uitvoeren van benchmark onderzoeken, het controleren van algemene inkoopvoorwaarden en het opstellen van nieuwe raamovereenkomsten.

Daarnaast help je mee met het schrijven van aanbestedingen. Of dat nu voor een Europese aanbesteding of een onderhandse aanbesteding is van bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je zoekt tot in de detail uit wat de behoefte van een opdrachtgever is. Je zorgt ervoor dat tekst, prijs en de gevraagde documenten samenkomen in een kwalitatief goede inschrijving met als doel: winnen. Alles wat nodig is om de opdrachtgever te overtuigen om een samenwerking met Rentokil aan te gaan haal je uit de kast. Dit kun je niet alleen en daarom stel je per aanbesteding een projectgroep met collega’s van verschillende afdelingen op. Op deze manier kom je snel tot de juiste informatie.

Naast de werkzaamheden voor aanbestedingen, ondersteun je de verkoopadviseurs met grote of complexe offertetrajecten. Ook zorg je ervoor dat de content in het geautomatiseerde offertesysteem up-to-date blijft.


Bedrijfsomschrijving


Wie zijn wij?

We zijn een groot internationaal bedrijf, waardoor je profiteert van het werken met de nieuwste producten en innovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatief hoogwaardig product dat je als personeel met trots kan uitdragen. Ondanks dat we een groot bedrijf zijn, voelt werken voor Rentokil als een familie. Er heerst een informele sfeer, er is veel collegialiteit, we hebben korte lijntjes en veel gezelligheid. Zo organiseren wij regelmatig teamuitjes en hebben we een jaarlijkse barbeque.


Functie-eisen


Wie ben jij?

We zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zeer accuraat te werk gaat. Iemand die niets aan het toeval overlaat en zaken concreet en helder in kaart kan brengen. Je wordt enthousiast van afwisselende taken en het samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen. Ook heb je ervaring met het schrijven van commerciële teksten.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie
 • Beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt met strenge deadlines, dus je kunt goed plannen en organiseren
 • Je bent communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk

Aanvullende informatie


Wat bieden wij jou?

Naast een salaris, vakantiedagen en vakantietoeslagen zijn er zeer aantrekkelijke bonussen en incentives. Opleidingen en vakbekwaamheid volg je op de Rentokil Academy zodat je kennis wordt vergroot en je kunt doorgroeien. Daarnaast zijn er nog extra’s zoals; bedrijfssport, een prima pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, werknemersvoordeel en teamuitjes:

 • Interne trainingen op het gebied van service- en productkennis vanuit onze eigen trainingsomgeving (Rentokil Academy)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Laptop plus smartphone
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • Jaarlijkse incentives
 • Werken voor een internationaal bedrijf, met een regionaal karakter
 • Een goede werksfeer, informele omgeving en veel zelfstandigheid

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Buitendienstmedewerker Straten en Groen Onderhoud

Unique, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.184 - € 2.566 per maand
1 dag geleden
Over de functie Wil jij een verschil maken in de straten van Den Haag? Ben jij klaar voor een actieve baan waarbij je samenwerkt in een hecht team? Dan is de rol van Servicemedewerker bij De Haagse Straatorganisatie jou op het lijf geschreven! Als Servicemedewerker S1 ben je onderdeel van een buurtserviceteam dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse onderhoud van...
Unique

Directeur Strategie en Bestuursadvisering

Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag, Zuid-Holland
€ 6.827 - € 9.293 per maand
2 dagen geleden
Den Haag WO Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract 6.827 tot 9.293 per maand Word jij de spil in strategie en beleid bij het CBS? Je adviseert de directeur-generaal, leidt strategische projecten en je staat aan het hoofd van diverse teams. Een sleutelrol voor een gedreven professional! Maak het verschil en solliciteer. jouw uitdaging De directeur vervult een...
Centraal Bureau voor de Statistiek

Model Risk Validator

Aegon Asset Management, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Job Description Summary Job Description Aegon Asset Management (Aegon AM) is a leading global investor. Our 375 investment professionals manage and advise on assets of US $306 billion for a global client base of pension plans, public funds, insurance companies, banks, wealth managers, family offices and foundations. We organize our firm around four investment platforms: fixed income, real assets, equities...
Aegon Asset Management