ASSISTENT STOREMANAGER

New Yorker


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
New Yorker

OVER ONS

"Dress for the moment." is voor ons meer dan alleen een slogan. NEW YORKER maakt mode voor elk moment. We zijn op zoek naar medewerkers met passie, die creatief en innovatief zijn, die ons vooruit helpen met hun persoonlijkheid, enthousiasme en ons voortdurend opnieuw inspireren. Ongecompliceerd, inspirerend en altijd klaar om in nieuwe werelden te duiken en van elk moment te genieten. Wil jij werken in een aantrekkelijk en dynamisch bedrijf waar jij elke dag het verschil kunt maken? Begin dan nu je carrière in een van de mooiste bedrijven ter wereld!

Onze winkels zijn de FLAGSHIPS van NEW YORKER. Hier staan wij dicht bij onze klanten en inspireren wij hun voor ons merk. Met een passie voor mode, gevoel voor trends en service- klant gerichtheid creëren wij een perfecte winkelervaring. Onze verkoopmedewerkers in de winkels zijn deel van onze operationele bedrijfsprocessen en zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf!

DIT GA JIJ BIJ ONS DOEN

 • Samen met de storemanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s en het bewaken van de budgetten;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop, voorraadresultaten, personeelsplanning en het personeelsbeleid, waarbij werving een grote rol speelt;
 • Jij bent een voorbeeld voor jouw team. Jij motiveert, inspireert en ontwikkelt jouw team door training en coaching on ‘the job’;
 • Jij bewaakt het New Yorker concept en door jouw commerciële inzicht , creativiteit en productkennis ziet de winkel er altijd representatief uit.

DIT ZOEKEN WIJ

 • Minimaal 2 jaar ervaring als assistent storemanager met het aansturen van een team, bij voorkeur in de (fashion) retail of horeca;
 • Een flexibele houding en houdt van een dynamische werkomgeving;
 • Een team player met empathie, een hands-on mentaliteit, communicatief en klant- en servicegericht;
 • Passie voor fashion en identificeert je met het merk New Yorker;
 • Jij hebt geen moeite om een gesprek aan te gaan in het Nederlands of Engels, maar zit Duits ook in jouw talenpakket dan is dat zeker een pre.

DIT BIEDEN WIJ

Met meer dan 1200 winkels , in 47 landen – is NEW YORKER een van de grootste internationale modemerken. Met het hoofdkantoor gevestigd in Braunschweig, Duitsland, is NEW YORKER een familiebedrijf met internationale allure.
Snelle beslissingen en veel ruimte voor eigen ideeën creëren een unieke werkomgeving waarin je je talent goed kunt inzetten en ontwikkelen.

Als jij deel wilt uitmaken van ons team van meer dan 23.000 medewerkers, solliciteer dan nu online in minder dan tien minuten!

* Jouw geslacht maakt ons niet uit - het belangrijkste is dat je bij ons past! NEW YORKER staat open voor alle mensen die willen bijdragen aan het succes van ons bedrijf.
Overige voorwaarden:

 • Een uitdagende en veelzijdige rol met ruimte voor doorgroeimogelijkheden;
 • Begeleiding, coaching en trainingen;
 • 30% korting op jouw aankopen bij New Yorker;
 • Goed salaris, 8% vakantiegeld en pensioenregeling;
 • Bonusregelingen en vergoeding van de reiskosten ( vanaf 10km).

Contactpersoon

Djanella Galgren
Talent Acquisition Specialist

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Toon Video

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. NEW YORKER Nederland heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren Terug Nu solliciteren!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Restaurant & Bar Supervisor - Celia

Kimpton De Witt Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Kimpton de Witt, Celia Amsterdam and Super Lyan are only as good as the people it employs, that is why we picked you. You are outgoing and you love to meet new people. You are passionate, focused and driven about making every guest’s experience ‘ridiculously personal’, making their visit unforgettable, in all the right ways. You will be working with...
Kimpton De Witt Amsterdam

Head of PDS, Netherlands

JLL, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
JLL supports the Whole You, personally and professionally. Our people at JLL are shaping the future of real estate for a better world by combining world class services, advisory and technology to our clients. We are committed to hiring the best, most talented people in our industry; and we support them through professional growth, flexibility, and personalized benefits to manage...
JLL

Logistiek medewerker - 2 ploegen

Wolfram Chain, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.300 - € 2.600 per maand
1 week geleden
Gemotiveerde logistieke topper met een hands-on mentaliteit gezocht! Salaris tot €2600,- bruto per maand! Voor een goede klant van Wolfram Chain N.V. zijn we op zoek naar een Logistiek-medewerker (2-ploegen) in de omgeving van Amsterdam die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Het taken pakket van een allround Logistiek medewerker - 2-ploegen ziet er als...
Wolfram Chain