Medewerker magazijn bij Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.506 - € 3.091 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ben jij georganiseerd, dienstbaar en op zoek naar een uitdagende baan? Dan is de rol van Medewerker Magazijn bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem iets voor jou! Hier krijg je de kans om bij te dragen aan een veilige en menswaardige detentieomgeving, terwijl je werkt in een unieke setting.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2506 en € 3091 bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding
 • Diverse werkzaamheden
 • Bijzondere locatie, namelijk: PI Arnhem
 • Volg cursussen via Mijn Tempo Team
 • Werken bij de topwerkgever van Nederland
Wie ben jij


Jij hebt graag alles op orde en bent gericht op het verlenen van optimale ondersteuning. Met jouw servicegerichte instelling en aanpassingsvermogen gedij je goed in de dynamische omgeving van de PI Arnhem. Je bent in staat om verschillende klantverzoeken te hanteren en uitstekend om te gaan met diverse taken binnen het magazijn. Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde mbo 2-opleiding in de richting logistiek.
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te behalen.
 • Kennis van voorschriften voor opslag en uitgifte van goederen.
 • Goede materiaalkennis en logistiek inzicht.
 • Vaardigheid in het invoeren van magazijngegevens in geautomatiseerde systemen.
Wat ga je doen


Als Medewerker Magazijn bij de PI Arnhem ondersteun je bij diverse magazijnwerkzaamheden, van goederenontvangst tot opslag en intern transport. Daarnaast houd je je bezig met administratieve taken en zorg je voor een nauwkeurige en kwalitatieve aanpak. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de urgentie van taken en het stellen van de juiste prioriteiten, altijd rekening houdend met de geldende werkafspraken en voorschriften.

Waar ga je werken


De Penitentiaire Inrichting (PI) Arnhem, onderdeel van de divisie GW/VB, staat voor een veilige, persoonsgerichte en menswaardige detentie. Hier draag je bij aan een omgeving waarin gedetineerden samen met ketenpartners werken aan een perspectiefvolle re-integratie in de samenleving. Jouw rol is cruciaal in het handhaven van een georganiseerd en efficiënt magazijn binnen deze belangrijke instelling.

Sollicitatie


Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je een verschil kunt maken? Solliciteer nu en word onze nieuwe Medewerker Magazijn bij de PI Arnhem! Samen werken we aan een veilige en perspectiefvolle omgeving voor gedetineerden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Jeugdzorgwerker C voor passend verblijf ' Het Karrewiel'

VIGO groep, Arnhem, Gelderland
€ 2.808 - € 4.171 per maand
2 dagen geleden
Ben jij een jeugdzorgwerker C of D die toe is aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken op 'Het Karrewiel' in Arnhem. Op het kleinschalig passend verblijf wordt opvang en begeleiding geboden aan jongeren van ongeveer 14 tot 19 jaar. Bij Pactum vinden wij het wonen in de regio, dicht bij de ouders, vrienden en het sociale netwerk erg belangrijk....
VIGO groep

Sales Executives Benelux

Medius, Arnhem, Gelderland
2 dagen geleden
Dutch Speaking Net New Business Sales Executives- Hunters. About Medius Medius is a leading global provider of cloud-based spend management solutions, helping organizations drive their business forward by enabling best-in-class process efficiency, cost-savings, and greater financial control. Our modular spend management suite includes market leading solutions for payments, strategic sourcing, contract management, procurement, accounts payable automation, and supplier management as...
Medius

Chauffeur C

Dekker Services, Arnhem, Gelderland
€ 2.500 - € 2.800 per maand
2 weken geleden
Heb jij ervaring als Chauffeur C? Zoek je een stabiele, vaste baan? Lees dan snel verder en solliciteer direct! Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde chauffeur met een geldig rijbewijs C. Als chauffeur bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig vervoeren van stukgoederen naar verschillende locaties. Daarnaast wordt er...
Dekker Services