Wijkverpleegkundige

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Salaris: € 3.618,37 - € 4.856,6 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

We willen allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen en in onze vertrouwde omgeving blijven. Een plek waar je herinneringen samenkomen en waar je je familie echt thuis kan ontvangen. Als Wijkverpleegkundige speel jij een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat thuis blijven wonen zo goed mogelijk kan.

Over de functie

Als Wijkverpleegkundige ben jij eindverantwoordelijk voor de zorginhoudelijke taken. Jij coacht het team en stuurt de verpleegkundige en verzorgende in de Wijk aan, daarnaast spar jij met de andere Wijkverpleegkundige om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft.


Naast bovenstaande taken is het heel fijn om echt betrokken te blijven bij je collega s en te weten wat er in de wijk speelt. Je schakelt dan ook veel met je collega s en loopt in de ochtend zelf mee in de wijk.


Aangezien jij in de ochtend in de wijk begint en in de middag op kantoor bezig bent met je werkzaamheden, werk jij veelal regelmatig. Het kan voorkomen dat jij af en toe gevraagd wordt om ook een dienst in het weekend op te pakken.

Functie eisen

Als Wijkverpleegkundige ben jij betrokken bij de zorg en heb jij affiniteit met het werken in de thuiszorg. Jij hebt een HBO Verpleegkundige diploma en bezit over een geldige BIG registratie.

Jij mag van ons het volgende verwachten:

  • Je hebt een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw werkzaamheden (aangenaam mijn naam is Anoeska!)
  • Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling door onze eigen (gratis) academy
  • Je ontvangt een salaris gebaseerd op cao VVT FWG 50, onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering en natuurlijk bouw jij pensioen, vakantiegeld en -dagen op.

Het gaat om een opdracht waarbij op korte termijn starten gewenst is voor in ieder geval een periode van 1 jaar, een verlenging is hierbij bespreekbaar.

Over het bedrijf

Bij Maandag staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Wijkverpleegkundige die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO
Meer dan 10 jaar,3-6 jaar,6-10 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Locatiedirecteur VSO Almere

Eduvier onderwijsgroep, Lelystad, Flevoland
€ 6.665 per maand
3 uur geleden
Nautilus College VSO locatie Lierstraat | Almere Wtf 1,0 | Per 1 augustus 2024 (of eerder) Heb jij een duidelijke visie op onderwijs en wil je invloed uitoefenen op dit proces? Draag je het speciaal onderwijs een warm hart toe en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte? En doe je dit alles...
Eduvier onderwijsgroep

Keuken assistent (Wajong/doelgroep)

Wajong Talenten, Lelystad, Flevoland
3 dagen geleden
Functieomschrijving: Wij zijn voor een horecagelegenheid op zoek naar een Keuken assistent. Als keuken assistent help jij onze koks met verschillende werkzaamheden in de keuken, van het snijden van de ingrediënten & beleggen van broodjes tot het bijhouden van de spoelkeuken. Jij vind het leuk om veel nieuwe dingen te leren en te werken met gezellige collega’s. ** Alleen reageren...
Wajong Talenten

Medewerker service

Intratuin, Lelystad, Flevoland
1 week geleden
Intratuin Lelystad zoekt een medewerker service Intratuin Lelystad is voor de afdeling “Service” op zoek naar een enthousiaste en representatieve die flexibel inzetbaar is voor verschillende taken. Werken bij Intratuin Lelystad is werken bij hét familiebedrijf van Flevoland waar er oog is voor de mensen en hun talent. Een bedrijf met ongeveer 50 medewerkers waar gewerkt wordt in projecten en...
Intratuin