Medewerker administratiekantoor

Matsch Pro


Datum: 1 week geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Matsch Pro

Heb jij gevoel voor cijfers, vind je het leuk om te schakelen en vind je het leuk om medewerkers aan te sturen? En kun jij zelfstandig jaarrekeningen maken en fiscale aangiftes doen? Dan hebben wij dé Matsch voor jou!

In deze baan heb je veel contact met bedrijven en ben je dienstverlenend, maar zet je ook je kracht in om de financiële administratie helemaal op orde te maken. Bovendien snap jij hoe bedrijven werken en wil je de optimale situatie voor elk klant. Verder vind je het een uitdaging om met bedrijven mee te denken en processen te verbeteren.

Voor het groeiende bedrijf Administrado in Groningen zoeken wij een medewerker die financieel en administratief onderlegd is. In deze functie ga je aan de slag met het beheren van de administratie van diverse ZZP en MKB bedrijven in verschillende sectoren. De baan kan op fulltime of op parttimebasis ingevuld worden.

Functieomschrijving

 • Zelfstandig opstellen van jaarrekeningen;
 • Uitvoeren van fiscale aangiftes;
 • Zelfstandig verzorgen aangiftes vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting;
 • Zelfstandig verzorgen tussentijdse kwartaal- en maandrapportages;
 • Zelfstandig verzorgen BTW-aangiftes;
 • Bij voorkeur kennis van loonadministratie;
 • Bij voorkeur kennis van diverse pakketten: Snelstart, Speedbooks, Exact, Numbers;
 • Adviseren bedrijven;
 • Aansturen collega’s.

Functieprofiel

 • 20-40 uur bespreekbaar, flexibel werken;
 • Affiniteit met ICT;
 • Zelfstandig, veel verantwoordelijkheid, veel mogelijkheid tot ontwikkeling;
 • Goed salaris, goeie arbeidsvoorwaarden;
 • Snel groeiend bedrijf, leuke omgeving;
 • Ook zzp-ers die graag weer in loondienst willen, en hun klantenportefeuille willen overdragen, worden verzocht om te reageren.

Vind jij het een uitdaging om in een jong en groeiend bedrijf te werken en hierin je eigen stempel te drukken? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met één van onze Matschmakers op 050 8200 961 of mail naar [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financieel Administrateur

HeadHuntersTeam, Groningen, Groningen
2 weken geleden
ReferentieRP-A-49 SalarisN.o.t.k. StandplaatsGroningen Bedrijfsprofiel ForestWave Navigation Group is een jonge rederij die fullservice biedt, zoals bevrachting, scheepsmanagement en projectontwikkeling. Het bedrijf is opgericht in 2003 en maakt sinds 2011 een sterke groei door. ForestWave is actief in het droge lading shortsea segment en heeft 22 eigen schepen varen en verzorgt niet alleen de bevrachting van deze schepen, maar ook nog...
HeadHuntersTeam

Ordermanager / traffic manager

PeterPrint, Groningen, Groningen
€ 2.400 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
PeterPrint zoekt een Ordermanager / Traffic Manager (24, 32 of 40 uur) Ingangsdatum: juni/juli of eerder En niet zomaar eentje! Je helpt onze klanten op weg met het tot leven brengen van hun creaties en zorgt ervoor dat zij perfect drukwerk ontvangen. Als ordermanager ben je voor klanten het eerste aanspreekpunt. Wij houden het contact lekker informeel en zijn altijd...
PeterPrint

Customer Service Medewerker

Adecco, Groningen, Groningen
€ 2.400 - € 3.000 per maand
3 weken geleden
Wil je een bijdrage leveren aan de klantbeleving door het aanspreekpunt te zijn voor verschillende webshops? Vind je het daarnaast leuk om jouw creativiteit in te zetten om alle processen goed te laten verlopen? Denk je graag mee en wil je jouw mening delen om verbeteringen aan te brengen? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als customer service...
Adecco