Medewerker communicatie Traumacentrum en Infectiepreventie & Antimicrobiële Resistentie Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland

Erasmus MC


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Erasmus MC

Medewerker communicatie Traumacentrum en Infectiepreventie & Antimicrobiële Resistentie Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland

Breng als medewerker communicatie jouw expertise in social media, events en websites tot leven in een dynamische omgeving.
 • Reageer t/m 15-04-2024
 • 14.02.24.TSPI
 • 16 - 24 uur
 • HBO
 • Marketing en Communicatie
Solliciteer
 • Reageer t/m 15-04-2024
 • 14.02.24.TSPI
Functie inhoud

Functie inhoud

Als medewerker communicatie breng jij onze merkidentiteit op een creatieve manier tot leven. En kunnen we de organisatie van evenementen en interne en externe communicatie met een gerust hart aan jou overlaten. Dit doe je door het:

 • Schrijven en redigeren van digitale nieuwsbrieven, nieuwsberichten en het jaarverslag.
 • Ontwerpen van uitnodigingen voor evenementen in Canva.
 • Opzetten van evenementen zoals refereeravonden, casuïstiekbesprekingen, kennis- en netwerkdagen en webinars.
 • Meten van de effectiviteit van onze communicatie-uitingen.
 • Bijhouden van de contentkalender.

Ook maak je videocontent, plaats je berichten op social media, neem je interviews af en help je bij het beheer van de website.

Je werkt nauw samen met de communicatieadviseur en 2 werkstudenten. De werkstudenten ondersteunen jou bij de communicatie-uitingen en het onderhouden van de websites.

De functie is voor 16 tot 24 uur per week. Jouw werkdagen stemmen we in onderling overleg af.

Werkomgeving

Werkomgeving

Je werkt voor Traumacentrum Zuidwest-Nederland en Infectiepreventie & Antimicrobiële Resistentie Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland.

Het Traumacentrum Zuidwest-Nederland ondersteunt het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ). Het ROAZ zorgt er samen met het Traumacentrum voor dat patiënten in deze regio met een acute zorgvraag snel de beste zorg krijgen op de juiste plaats. Om dit te bereiken werken ketenpartners in de zorg, zoals ambulancediensten, ziekenhuizen, GGD'en, huisartsenposten, GGZ-instellingen met een crisisfunctie en verpleeghuizen samen. Het Traumacentrum ondersteunt verschillende overleggen tussen de ketenpartners. Ook ondersteunt het Traumacentrum het Mobiel Medisch Team.

Het Infectiepreventie & Antimicrobiële Resistentie Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland is opgericht om regionaal infectiepreventie te bevorderen. En (de verspreiding van) antimicrobiële resistentie te voorkomen. Wij werken hierin intensief samen met zorgprofessionals vanuit verschillende instellingen en sectoren. Denk hierbij aan verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, publieke gezondheid, huisartsen, thuiszorg en apothekers.

Je bent onderdeel van een groeiende organisatie in een dynamisch werkveld, die voortdurend nieuwe kansen en uitdagingen biedt. Inspanningen worden erkend en gewaardeerd. En er is ruimte voor eigen initiatief. Beide onderdelen hebben een hecht en enthousiast team. Het contact met elkaar is laagdrempelig. Regelmatig lunchen we met elkaar en maken we een wandeling, ook al is het druk.

Profiel

Profiel

Als initiatiefrijke en ervaren communicatiemedewerker ken je de ins en outs van social media en weet je hoe je daar effect mee kan bereiken. Je hebt ervaring met het afnemen van interviews en met het maken van videocontent. Ook het meten van de effectiviteit van communicatie-uitingen en het ontwerpen van uitnodigingen is niet nieuw voor jou. Heb je al eerder gewerkt met Canva? Dat is mooi meegenomen. Je zoekt collega's op, legt makkelijk contact en stemt zaken op een duidelijke en prettige manier af. Je bent in staat om voor de verschillende projecten die we uitvoeren de communicatie-uitingen voor te bereiden. Je denkt proactief mee met het projectteam om het project in de regio kenbaar te maken en de stakeholders te betrekken. Verder:

 • Heb je een hbo-diploma Communicatie of Marketing.
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend.
 • Ben je bekend met contentplanning.
 • Werk je nauwkeurig. Van slordigheidjes houd je niet.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Wat bieden wij

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.202 ,- en € 4.259 ,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingen.
 • Een 13e maand die we in november uitkeren en een reiskostenvergoeding.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij betalen 70% van je pensioenpremie waardoor je netto salaris hoger uitvalt dan je misschien denkt.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Meer informatie

Meer informatie

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton. Het begint met doen.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Suzanne Klomp, communicatieadviseur, beantwoordt deze met plezier via 06 296 592 45 of stuur een Whatsapp.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Too Faced Make-up Artist - Douglas Den Haag (20 h)

The Estée Lauder Companies, Rotterdam, Zuid-Holland
1 dag geleden
Position Summary: The Too Faced Beauty Consultant main objective is to achieve retail sales targets in retail, through events and artistry, product education, training De Bijenkorf BC’s and Too Faced BC’s on the Too Faced Cosmetics product line and driving the team to achieve their specific goals. This is a field-based position. The Key Responsibilities for this position are Retail...
The Estée Lauder Companies

Junior Controller

FIT, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Locatie Rotterdam Uren per week 40 Functie Als Junior Controller ken jij alle details van de administratie al snel als de binnenkant van je broekzak! Je kijkt kritisch naar de interne processen en bent altijd bezig om zaken sneller, beter en slimmer te doen. Je bent pas tevreden als alles up to date en kloppend is. Jij zorgt dat jouw...
FIT

Project Development Manager (d/f/m)

Uniper, Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
We are looking for a Project Development Manager We are Uniper At Uniper, we are pro-actively transforming the world of energy whilst at the same time ensuring security of energy supply. As an internationally operating company, we work in very diverse teams with the greatest possible working time flexibility for our employees. Our corporate culture is characterized by equal opportunities,...
Uniper