Inside Sales Representative (Petrochemie)

Fabory


Datum: 1 week geleden
Stad: Ridderkerk, Zuid-Holland
Salaris: € 2.800 - € 3.700 per maand
Contract type: Voltijd
Fabory

Wat ga je doen?

Jij bent straks die zelfstandige en gedreven Inside Sales Representative die niet bang is om de verantwoordelijk voor het gehele order-to-cash proces voor de Petrochemische klanten op zich te nemen. Diegene die vanuit een klantperspectief interne afdelingen en accountmanagers bedient met proceskennis en activiteiten.

Jij zult daarbij een cruciale rol spelen bij het behalen van Sales targets door het promoten van onze petrochemische producten en het verzekeren van een hoge klanttevredenheid door jouw communicatie, service en samenwerking met het de (Key) Account Managers.

We zien dat je goed past in het gezellige en gedreven team in Sittard waar jij ook je eigen kijk op commerciële, analytische en logistieke zaken samen met de anderen naar voren weet te brengen. Jij gaat straks aankloppen om na deze functie door te groeien binnen deze mooie sales organisatie

Als jou dit wat lijkt, dan is dit het werk dat jij zoekt en ben jij straks de interne klantexpert voor enkele petrochemische (key) accounts.

Wat bieden wij jou?

Voordat wij gaan aangeven wat we allemaal zoeken in de ideale nieuwe collega willen we je graag eerst even laten weten wat wij jou te bieden hebben:

 • Een gezellig team met locaties in Sittard, Mijdrecht en Ridderkerk binnen een groeiende organisatie met ambities.
 • Een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle ins en outs te weten komt, bestaande uit trainingen en meeloopdagen.
 • Kansen om je te ontwikkelen in een professionele omgeving waarin je de kans krijgt te werken met toonaangevende klanten in de markt.
 • Een marktconform salaris €2800 en €3700 bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring) en een aantrekkelijke bonus.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een reiskostenvergoeding.

Wat zoeken wij?

Jij bent iemand die van dynamiek houdt en snel schakelt tussen klant, accountmanager en de interne organisatie! Uitdagende afspraken en signalen tussen klant en Fabory weet jij direct te vertalen naar veranderingen in behoeften. Het werken onder tijdsdruk, het stellen van doelen en prioriteiten terwijl je wel het overzicht weet te bewaren, geven je energie zodat onze klanten super tevreden zijn.

Verder is het goed als je:

 • Een afgeronde opleiding op MBO niveau
 • Ervaring in een B2B omgeving hebt en graag in een salesomgeving werkt.
 • Ervaring met CRM en MS Office pakket (MS Excel)
 • Affiniteit of sterke interesse in (petrochemische) techniek hebt.
 • Je hebt al projectervaring en bent analytisch van aard.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Laten we elkaar ontmoeten!

Ben jij de persoon die we zoeken? Ben je klaar om Fabory te versterken en het verschil te maken voor jezelf, ons team en onze klanten? We kijken uit naar je sollicitatie.

 • Solliciteer via de knop "Apply now". Reacties worden behandeld volgens ons recruitment proces.
 • Iedereen is anders en die verschillen helpen ons om een nog betere werkgever en partner te worden. Daarom willen we weten wie je werkelijk bent en gaan we graag in gesprek

Equal Opportunity Workplace

Fabory is een Equal Opportunity Workplace. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen dezelfde kansen krijgen voor de vacature zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst of handicap.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vulploegmedewerker

Action, Ridderkerk, Zuid-Holland
1 week geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action

Junior Supply Chain Planner

Extra Talent, Ridderkerk, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
2 weken geleden
Jij haalt voldoening uit het in harmonie brengen van goederenstromen, vanaf order tot aan met levering. De lijnen zijn kort, de dynamiek is groot en de intensiteit is hoog. Wil jij werken met dagverse producten en ervoor zorgen dat deze snel en in goede orde worden ontvangen? Laat dan van je horen door te solliciteren. Over de organisatie Knalrode tomaten,...
Extra Talent

Winkelmedewerker

Action, Ridderkerk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Wil jij gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Met gezellige collega’s en prettige werktijden? Kom in actie en solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action! Work where the Action is! Samen met je collega’s houd jij de winkel vol, netjes en strak. Zodat klanten snel de producten vinden en nooit misgrijpen. Uiteraard help je wel als...
Action