Montagemedewerker Elektronische Meetinstrumenten

Technicum Sneek


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Salaris: € 2.400 - € 2.900 per maand
Contract type: Voltijd
Technicum Sneek

Wat je gaat doen

Als Montagemedewerker Elektronische Meetinstrumenten ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig assembleren, testen en controleren van conussen voor sondeermachines. Je werkt met oog voor detail en precisie aan deze gevoelige meetinstrumenten, die bestaan uit fijn mechanische en elektronische onderdelen. Je assembleert en soldeert kleine onderdelen, brengt rekstroken en sensoren aan, en voert service- en reparatiewerkzaamheden uit. Kwaliteit staat in deze functie hoog in het vaandel. Je werkt nauwkeurig volgens procedures en bent verantwoordelijk voor het eindresultaat. Ben jij die gedreven vakman/vrouw met MBO3/4 niveau en een passie voor precisiewerk?

Over het bedrijf

Als Technicum zijn wij trots om namens onze klant die een vooraanstaande rol speelt in de ontwikkeling en productie van geavanceerde bodemonderzoeksapparatuur een collega te mogen selecteren. Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn zei gevestigd in Heerenveen, waar ons team van 60 toegewijde medewerkers werkt aan innovatieve oplossingen voor klanten wereldwijd.
De bedrijfscultuur draait om passie voor precisie en een onwrikbare focus op kwaliteit, wat resulteert in betrouwbare en gebruiksvriendelijke apparatuur die de tand des tijds doorstaat.
Voor technici bieden wij een inspirerende werkomgeving. Hier is ruimte om creatief te zijn, te sleutelen en te experimenteren. Innovatie zit in ons DNA en we stimuleren onze medewerkers om buiten de gebaande paden te denken. Het is dan ook geen verrassing dat ze een indrukwekkend aantal patenten op hun naam hebben staan.

Functie-eisen

Als Montagemedewerker Fijn Elektroniche Meetapperatuur bij onze klant ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig assembleren en testen van geavanceerde meetapparatuur. Jouw vaardigheden en kennis dragen bij aan de productie van hoogwaardige apparatuur die wereldwijd wordt gebruikt in bodemonderzoek. We zoeken een enthousiaste kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:

 • Opleiding in de richting van elektronica en/of vergelijkbare werkervaring.
 • Uitstekende fijne motoriek om precies en gedetailleerd te kunnen werken.
 • Vermogen om geconcentreerd en seriematig te werken, waarbij kwaliteit voorop staat.
 • Ervaring met solderen en bekendheid met meetapparatuur zijn een pré, maar bereidheid om dit te leren is essentieel.
 • Als je geen specifieke ervaring of opleiding hebt, maar je hebt affiniteit met elektronica en denkt dat deze functie bij je past, moedigen we je van harte aan om te solliciteren.

We bieden een uitdagende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen binnen een dynamisch team dat zich richt op innovatie en kwaliteit.

Wat we je bieden

Als onze aankomende collega Montagemedewerker Elektronische Meetinstrumenten mag je van ons verwachten;

 • Uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen.
 • Duidelijk perspectief op doorgroeimogelijkheden en op termijn een vast dienstverband.
 • Salaris tussen €2400 en €2900 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Vergoeding voor reiskosten.
 • Werktijden van 07;00 tot 16;00
 • Loopbaanbegeleiding door een ervaren consultant bij Technicum.
 • Een technische functie met veel afwisseling en zelfstandigheid.
 • Werken op een gloednieuwe locatie.

Waarom kiezen voor Technicum? Als toonaangevende detacheerder en opleider in de technische sector zijn wij erop gericht om jouw professionele groei te ondersteunen. Met ons brede netwerk van opdrachtgevers bieden wij uitdagende en diverse functies in de techniek. Daarnaast investeren we in jouw ontwikkeling door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen op maat. Bij Technicum ben je meer dan alleen een werknemer; je bent een waardevolle professional met de mogelijkheid om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen.
Interesse? Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Praktijkexpert motorvoertuigentechniek (1,0 fte)

Firda, Heerenveen, Friesland
€ 2.740 - € 4.069 per maand
1 week geleden
Ken jij de fijne kneepjes van het vak en zou je graag je kennis en vaardigheden willen delen met de toekomstige monteurs? Heb je ervaring als leermeester en ben je toe aan een volgende stap? Dan zoeken we jou! Voor mbo-college Heerenveen, locatie Saturnus, zoeken wij een collega met praktijkervaring binnen de motorvoertuigentechniek (personenauto’s en motoren). Wat ga je doen?...
Firda

Extrusie operator 5-ploegendienst

Pro industry, Heerenveen, Friesland
€ 2.800 - € 3.300 per maand
1 week geleden
Heb je een sterke interesse in duurzaamheid, een fascinatie voor ingewikkelde productieprocessen en ben je bereid om te werken in een 5-ploegendienst? Lees dan gauw verder! Bij dit bedrijf draait alles om de verwerking van plastic, wat een essentieel onderdeel is van onze productieactiviteiten. In deze rol ben je primair verantwoordelijk voor het beheer van het extrusieproces, dat voortdurend een...
Pro industry

Mondhygiënist

Rovidam Mondzorgbanen, Heerenveen, Friesland
€ 3.000 - € 7.000 per maand
1 week geleden
Deze praktijk voelt als een warme jas! Fijne praktijk in Heerenveen, niet te groot en niet te klein: team van ongeveer 16 collega's, bestaande uit onder andere 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 8 assistenten! De praktijk is lekker ruim opgezet met een mooie sterie ruimte. Er is veel oog voor de belangen van de patiënt en ook is er geavanceerde...
Rovidam Mondzorgbanen