Operator Upstream

Huntsman


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Huntsman
Job Description: Wil jij werken in een dynamische en complexe omgeving? Wil je een omgeving waar elke dag anders is en de tijd voorbij vliegt? Ben jij op zoek naar een rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Huntsman Rotterdam is momenteel op zoek naar Process Operators die voor de juiste chemie zorgen We bieden als Process Operator interne opleidingsmogelijkheden van Operator B naar Operator C, waarbij je werk en studie kan combineren. Je kan alle praktijk- en theorie-opdrachten intern doen en daarnaast word je begeleid door een ervaren team. Ook als je al een Operator C bent, bieden wij jou de mogelijkheid om HTS- en/of HBO-opleidingen te volgen. Binnen de shift heb je ruimte om hieraan te werken en kan je coaching krijgen van engineers, supervisors en managers voor je opdrachten. Zo kan je onderzoek doen naar zaken die op de fabriek voorkomen en een duidelijke impact zien van je werk Wat kan je verwachten als process operator bij Huntsman Rotterdam? Als Process Operator bij Huntsman Rotterdam werk je in een complexe en interessante chemische plant, waarbij je écht het verschil kan uitmaken. Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het controleren en beheersen van buitenactiviteiten t.b.v. het productieproces, zodanig dat producten conform vereiste kwaliteit ter beschikking komen.
 • Het bewaken en besturen van installaties en apparatuur van delen van de productieprocessen conform instructies.
 • Signaleren, analyseren en zo mogelijk bijstellen/verhelpen van processtoringen; eventueel in overleg met de controlekamer
 • Assistentie verlenen bij schoonmaak-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zoals filters wisselen, testen op lekkage van vaten en leidingen etc.
 • Naleven van en toezien op juiste naleving milieu-, arbo-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften
 • Nemen van monsters van grond- en hulpstoffen, halffabrikaten en eindprodukten t.b.v. controle op kwaliteit en het voldoen aan specificaties en voor versturing naar afnemers.
 • Laden/lossen van tankwagens, filters schoonmaken, bemonsteren en bepalen van kwaliteit van tussen- en eindproducten.
 • Kleine onderhoudswerkzaamheden en gereedzetten van equipment voor onderhoud met gebruikmaken van LOTO.
 • Je bent verantwoordelijk voor een veilige en milieuverantwoorde bediening van onze installaties.
 • Na een inwerkperiode kan je meedenken over een efficiënte en veilige procesvoering.
 • Door het volbrengen van diverse trajecten kan je doorgroeien naar posities als Allround of Control Room Operator.
Wil je een beter beeld krijgen van je day to day? Neem dan hier een kijkje: Area Operator (English Subtitles) - YouTube Wat verwachten we van jou als operator?
 • Minimaal een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding (Vapro B, C, AOT) of de ambitie deze intern te behalen.
 • Bereidheid om te werken in een 5-ploegen volcontinue rooster (2-2-2).
 • Sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, met de bereidheid en ambitie om intern opgeleid te worden.
 • Een gezonde werkinstelling met sterke aandacht voor EHS en het veilig werken.
 • Uitstekend analytisch denkvermogen en in staat om te troubleshooten in complexe procesoperaties. Kennis van RCA wordt gezien als een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en de beheersing van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift.
 • In verband met het gebruik van ademlucht apparatuur verwachten we dat je gladgeschoren of met baardgroei van een dag op het werk komt.
Wat bieden we jou als operator?
 • Werken bij Huntsman Rotterdam, een complexe en interessante chemische plant met een open cultuur en een ervaren team dat je begeleidt in je training. Elke dag anders en je staat nooit stil.
 • Ruimte binnen de shift om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, met coaching van engineers, supervisors en managers voor je opdrachten.
 • Interne opleidingsmogelijkheden van operator B naar operator C waarbij je werken en studie kan combineren. En/of de mogelijkheden om HTS en/of HBO opleidingen te doen als je al een operator C bent.
 • Tijdens je studie de mogelijkheden om onderzoek te doen naar zaken die op de fabriek voorkomen en zo ook een duidelijke impact te zien van je werk.
 • Een rol waarin je verantwoordelijk bent voor een veilige en milieuverantwoorde bediening van onze installaties.
 • De keuze tussen een batch of continue proces en grote of kleine ploegen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar posities als Allround of Control room operator.
 • Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Nu je meer te weten bent gekomen over deze spannende kans als operator bij Huntsman, is het tijd om de sprong te wagen en te solliciteren! Als je op zoek bent naar een baan waar geen enkele dag hetzelfde is, waar je voortdurend wordt uitgedaagd en waar je de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen, dan is dit de perfecte functie voor jou. Twijfel niet langer en neem contact met ons op! We kijken er naaruit om van je te horen en je te verwelkomen bij de Huntsman-familie Wat is de volgende stap? Je sollicitatie zal doorgestuurd worden naar een Talent Acquisition Partner, die zo snel mogelijk contact met je zal opnemen. We begrijpen dat het solliciteren naar een nieuwe job een belangrijke beslissing is en we zullen ons best doen om je op de hoogte te houden en je te ondersteunen tijdens het proces Over ons: Bij Huntsman zijn we trots op onze mensgerichte organisatie. Onze familiale sfeer wordt gecreëerd door onze diverse teams wereldwijd We verwelkomen het talent, de ervaring en de frisse ideeën die werknemers op alle niveaus van hun carrière, van stagiairs tot ervaren professionals, bij Huntsman brengen In ruil daarvoor bieden we je de kans om een integraal onderdeel te worden van een dynamisch, toonaangevend bedrijf, waar veiligheid en ethiek altijd op de eerste plaats komen Alle persoonlijke gegevens die je verstrekt aan Huntsman International LLC, haar dochterondernemingen of haar partners (gezamenlijk "Huntsman") als onderdeel van het online sollicitatieproces en/of anderszins voor potentiële werkgelegenheid (inclusief gevoelige persoonlijke gegevens) zullen worden behandeld volgens de mededeling van Huntsman over de verwerking van persoonsgegevens van sollicitanten, die te vinden is op de privacy-pagina van het bedrijf op www.Huntsman.com. #LI-Onsite Additional Locations:

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logopedist | afdeling Behandeling & Ondersteuning

Maandag, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.574,44 - € 5.235,56 per maand
19 uur geleden
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar en enthousiaste, creatieve en oplossingsgerichte logopedist voor minimaal 24 tot 36 uur per week. Over de functie Je zal gaan werken voor een organisatie voor mensen met een beperking. De organisatie ondersteunt mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. De organisatie...
Maandag

Hoofd Frontoffice

Ministerie van Defensie, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 5.010 per maand
5 dagen geleden
Wat ga je doen? Als Hoofd Frontoffice zorg jij ervoor dat het team het uiterste uit zichzelf haalt om de interne klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. De defensiecollega's die aankloppen met diverse (informatie)vragen, wensen, klachten en verzoeken worden steeds optimaal te woord gestaan, zowel via mail, telefoon als rechtstreeks op de kazerne. Jouw team, bestaande uit 4-6 personen, zorgt...
Ministerie van Defensie

Medewerker import | nominatie desk

Cleve & Zonen B.V., Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Functie Als medewerker Import Nomination Desk ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze import klanten en is er een leuke mix tussen sales en customer service werkzaamheden. Je geeft offertes af en volgt boekingen op. Dagelijks sta je in contact met onze klanten en agenten wereldwijd, waarbij je zorgt dat het proces in goede banen wordt geleid en eventuele problemen...
Cleve & Zonen B.V.