Facilitair medewerker Rabobank

HEYDAY Facility Management


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.320 - € 2.656 per maand
Contract type: Voltijd
HEYDAY Facility Management

Heb jij verfrissende ideeën en wil jij een bijdrage leveren aan onze facilitaire organisatie? Sta jij graag in het middelpunt binnen een bedrijf en krijg je energie om hét schakelpunt te zijn tussen kantoor en uitvoering? Lees dan verder!

In de functie van facilitair medewerker ben je hét aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken voor medewerkers en leveranciers bij de Rabobank in Leiden - Den Haag. Je krijgt de kans een optimale service te bieden binnen een werkomgeving waar de facilitaire dienstverlening hoog in het vaandel staat. Een ontzettend mooie functie voor iemand met passie voor facilitaire dienstverlening!


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Facilitair medewerker?

 • Beheer algemene ruimtes: vergaderzalen reserveren, voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden en ondersteunen bij conference calls. Jij zet de puntjes op de i zodat de vergadering een succes wordt!
 • Afstemmen met leveranciers: aansturen van en afstemming met de catering, schoonmaak of andere leveranciers. Jij zorgt voor een soepele samenwerking;
 • Het up to date houden van procedures en werkprocessen;
 • Uitvoeren van allround werkzaamheden. Denk aan: hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes, uitgifte van passen/telefoons/laptops, post- en pandrondes lopen en het melden van gebouw gerelateerde storingen aan relevante onderhoudsfirma’s;
 • Servicedesk: registreren van klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen (telefonisch of mail) en zorgen voor een opvolging hiervan in het FMIS-systeem. Een collega belt over problemen met de airco, jij zorgt dat het snel wordt opgelost! Daarnaast signaleer jij proactief op trends, ontwikkelingen, afwijkingen, of achterstanden in de meldingen en anticipeer jij hierop.


Je bent werkzaam op de volgende kantoren: Den Haag, Leiden, Alphen aan de Rijn, Katwijk aan Zee en Lisse.


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:


 • Een contract voor 32-40 uur per week;
 • Aanvangssalaris van €2300,- tot maximaal €2657,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3212,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (23 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om veel te leren, groeien en certificeringen te behalen!
 • Een fitness regeling waardoor je met gemiddeld 40% korting kan fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Als persoon ben je ondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en communicatief vaardig bent. Verder neem jij mee:


 • Je hebt al eerder werkervaring opgedaan in een dienstverlenende functie, zoals bijvoorbeeld binnen de horeca, reisbranche, evenementen, facility of iets soortgelijks;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een rijbewijs B, zodat je naar de verschillende locaties kunt reizen;
 • In het bezit van een BHV diploma. Zo niet, geen probleem! Dit certificaat ga je halen via HEYDAY!


Wie zijn wij?


HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer voor 30 april 2024 naar de vacature van Facilitair medewerker in Leiden - Den Haag! De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, dus wees er snel bij. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 - 15167163.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker / Style Advisor Bijenkorf Den Haag

Vanilia, Den Haag, Zuid-Holland
19 uur geleden
Verkoopmedewerker / Style Advisor Bijenkorf Den Haag Als visitekaartje van Vanilia is het belangrijk dat jij je verbonden voelt met de stijl en sociaal verantwoorde filosofie van Vanilia. Jij kunt dit met enthousiasme tot uiting brengen binnen de kaders van de Bijenkorf Den Haag. Als verbindende factor ben jij de verantwoordelijke voor een unieke winkelbeleving! Bijenkorf Den Haag Over de...
Vanilia

Leerkracht groep 7

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden, Den Haag, Zuid-Holland
4 dagen geleden
1 dag geleden geplaatst 24-40 fte/uur S-gravenhage Primair onderwijs Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden Omschrijving organisatie SCOH komt voort uit de protestants-christelijke traditie. We geven onze traditie vorm op een manier die past bij onze tijd en de omgeving waarin we werken. Met onze principes en uitgangspunten aan de ene kant, en openheid voor nieuwe en andere opvattingen aan de andere....
Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden

Afdelingshoofd HRM advies

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving De mensen van een organisatie zijn van groot belang en essentieel voor het succes van een organisatie. Een goed HRM-beleid is daarom ook onmisbaar. Daar zijn de medewerkers van de afdeling HRM advies hard voor aan het werk. Als afdelingshoofd heb jij oog voor het te bepalen resultaat en voor de mens achter de functie, je weet collega’s te...
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat