Ontwerper

koen


Datum: 1 week geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 2.800 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
koen

Wat jij doet

Als Ontwerper Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van civieltechnische projecten, variërend van wegen en bruggen tot waterbouwkundige constructies en infrastructuur. Je speelt een cruciale rol in het vertalen van conceptuele ideeën naar gedetailleerde ontwerpen die voldoen aan technische vereisten, regelgeving en esthetische normen. Deze functie vereist een uitstekend technisch inzicht, creativiteit en vaardigheid in het gebruik van ontwerpsoftware.
Verantwoordelijkheden:


 • Het uitvoeren van ontwerpstudies en haalbaarheidsanalyses voor civieltechnische projecten om de beste oplossingen te identificeren en te evalueren.
 • Het opstellen van gedetailleerde ontwerpen, tekeningen en specificaties voor wegen, bruggen, waterbeheersystemen en andere civieltechnische infrastructuren.
 • Het gebruikmaken van CAD-software en andere ontwerpgerelateerde tools om technische tekeningen te maken en ontwerpen te visualiseren.
 • Het uitvoeren van technische berekeningen en analyses om de structurele integriteit, stabiliteit en veiligheid van ontwerpen te waarborgen.
 • Het coördineren en samenwerken met andere disciplines, zoals landschapsarchitecten, constructeurs en projectmanagers, om integrale ontwerpoplossingen te ontwikkelen.
 • Het interpreteren en toepassen van relevante wet- en regelgeving, bouwnormen en ontwerpcodes in de ontwerpprocessen.
 • Het documenteren van ontwerpprocessen, wijzigingen en besluitvorming om een ontwerpdossier te behouden voor toekomstige referentie.


Ben jij het?

Kan jij je vinden in onderstaande punten? Dan is het werken als uitvoerder bij koen je op het lijf geschreven!


 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in Civiele Techniek, Bouwkunde of een gerelateerd vakgebied.
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de civieltechnische sector, met bewezen ervaring in het ontwerpen van infrastructurele projecten.
 • Uitgebreide kennis van civieltechnische principes, bouwmaterialen, constructiemethoden en ontwerpnormen.
 • Goede vaardigheid in het gebruik van CAD-software, zoals AutoCAD, Civil 3D, Revit of gelijkaardig.
 • Creativiteit en innovatief denkvermogen, met het vermogen om originele en efficiënte ontwerpoplossingen te bedenken.
 • Een nauwkeurige en gedisciplineerde werkethiek, met het vermogen om taken binnen strakke deadlines uit te voeren en nauwkeurige ontwerpen te leveren.
De Ontwerper Civiele Techniek rapporteert doorgaans aan de Hoofd Ontwerpafdeling of de Projectmanager en werkt samen met een multidisciplinair team van professionals om hoogwaardige en functionele ontwerpen te produceren voor civieltechnische projecten. Deze rol biedt uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling binnen de bouw- en infrastructuursector


Wat wij bieden

Als professional bij koen mag je allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Met jouw ervaring ben jij een toegevoegde waarde voor de projecten bij onze opdrachtgevers; dat is ons veel waard. We gaan dan ook graag een lange termijn samenwerking met onze professionals. Je ontvangt van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk hoort daar een goed salaris bij, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen & opleidingen en een leaseauto behoren tot onze standaard arbeidsvoorwaarden.

Wat kan je van koen verwachten naast je vaste contract en de arbeidsvoorwaarden? koen is een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Naast ontwikkeling en gemotiveerd aan de slag gaan, vinden we plezier maken erg belangrijk bij koen. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt. Alles nog even op een rijtje:


 • Een salaris wat tussen de €2800 en €4000 bruto per maand ligt, natuurlijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Direct een vast contract;
 • Uitdagende opdrachten die aansluiten bij je kennis en ambities;
 • Mogelijkheid tot een leaseauto die je ook privé mag rijden;
 • Een eindejaarsuitkering als je onder de CAO werkt;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 100% doorbetaling bij geen opdracht en verzuim, 25 vakantiedagen, eventueel ATV dagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.250,- per jaar en 3 trainingen in de koen academy;
 • Leuke uitjes en kennissessies om ervaringen uit te wisselen met vakcollega’s;
 • Een groot netwerk waar je jouw hele carrière profijt van hebt;
 • Een vaste contactpersoon die jou persoonlijk begeleidt in je loopbaan;
 • Een fijne werkgever die voor jou voorop loopt en investeert in je ontwikkeling.

Waar jij werkt

Afwisseling en zekerheid. Dat is werken bij koen. Een vaste werkgever in combinatie met uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Dat maakt het ook zo interessant. Wij vinden de beste projecten voor jou. Met een groot netwerk door heel Nederland is er altijd een toffe werkplek bij jou in de buurt. Toegegeven, wát we doen is niet uniek, maar hóe we het doen wel. Wat koen kenmerkt? Dat is de open, oprechte en persoonlijke manier waarop we met elkaar omgaan. Dat merk je in alles. Het team van koen staat achter je en zorgt dat alles goed is geregeld voor jou. Samen maken we een plan voor jouw ontwikkeling. Want wij snappen dat je vooruit wilt.


HBO Bachelor
1 - 3 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Manager - Beverages

DSM-Firmenich, Delft, Zuid-Holland
2 weken geleden
As the Beverage Business Manager, you will oversee the Beverage business within the defined Product Market Combinations (PMCs), aligning with the agreed Business Strategy Development (BSD) and budget. Your primary responsibility is to propose and achieve the short-term (1-3 years) business targets and objectives for these PMCs. You will also drive the global segment to establish a cohesive organization capable...
DSM-Firmenich

Secretaris/Manager TU Delft Reactor Institute

TU Delft, Delft, Zuid-Holland
€ 5.247 - € 6.737 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Als secretaris/manager van het TU Delft Reactor Instituut werk je in een dynamische, internationale onderzoeks- en onderwijsomgeving gecombineerd met een grootschalige nucleaire infrastructuur. Het instituut kent een tweeledige organisatiestructuur, waarbij de afdelingsvoorzitter optreedt als hoofd van de wetenschappelijke afdeling en de directeur RID verantwoordelijk is voor de HOR (Hoger Onderwijs Reactor), andere straling gebonden infrastructuur en het stralingsbeschermingsonderwijs. Als...
TU Delft

MEDEWERKER CATERING BIJ DELTARES DELFT

Hutten, Delft, Zuid-Holland
€ 2.185 - € 2.310 per maand
4 weken geleden
DIT GA JE DOEN Je verzorgt een perfecte organisatie rondom onze lunchvoorzieningen; Je bent hét gezicht tijdens de lunch en banqueting activiteiten en zet jouw gastvrije talent in richting onze gasten; Bovendien waak jij nauwgezet over de voedselveiligheid, hygiëne, en het correct opvolgen van alle procedures; Je bent flexibel en in overleg in de avonduren beschikbaar. DIT BEN JE Je...
Hutten