Medior Compliance Officer

DPA Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 4.500 - € 5.500 per maand
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

Als Medior Compliance Officer ben je (mede)-verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de naleving van financiële- en niet financiële wet- en regelgeving binnen de organisatie. Je houdt je bezig met het opstellen, implementeren en monitoren van het compliance beleid en adviseert het management bij diverse compliance vraagstukken zoals privacywetgeving, uitbesteding, voorwetenschap of AML zaken.

Je hebt ervaring met KYC/CDD en weet deze kennis toe te passen in de praktijk. Je werkt nauw samen met een Senior Compliance Officer die jou nóg verder brengt in dit vak. Hiernaast worden er diverse mogelijkheden geboden om je verder te ontwikkelen/verdiepen in financieel toezichtshoudelijke wet- en regelgeving, zoals onder meer regelmatige updates met het advocatenkantoor.
Wat we vragen:
 • 3 tot 5 jaar hands-on ervaring in het vakgebied Compliance
 • Ervaring met KYC/CDD binnen de financiële dienstverlening
 • Ervaring met vermogensbeheer is een pré
 • Affiniteit met IT en kennis van IT-systemen
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als EngelsWat we bieden:
 • De mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.500,- en € 5.500,- op basis van 40 uur
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld per jaar op basis van 40 uur
 • Een netto thuiswerkvergoeding
 • NS business-card en optie tot een leaseauto
 • Een goede pensioenregeling; altijd fijn als het zover is
 • Persoonlijke begeleiding van jouw Performance Manager
 • Een informele en professionele werkomgeving met gedreven collega'sJe werkomgeving:

DPA Compliance & Risk is koploper en specialist in de arbeidsmarkt voor Compliance professionals. Wij bemiddelen Interim Compliance Professionals op tijdelijke vacatures bij de top 500 werkgevers in Nederland, beursgenoteerde organisaties, internationale organisaties. We bemiddelen op elk niveau de juiste Interim Compliance Professional (van junior tot senior) en zorgen voor de juiste match tussen jou en de opdrachtgevers.

Binnen jouw opdracht word je uitgedaagd om actuele vraagstukken af te stemmen met de business. Elke opdracht zorgt voor een steile leercurve.
Werken als Interim Compliance Professional staat voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ook veel ruimte voor plezier.

Binnen DPA is MVO een belangrijk thema. Niet alleen voor de organisatie, ook voor de individuele medewerkers. Als medewerker mag je deelnemen in diverse MVO projecten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Klant & Markt

Sinne kinderopvang, Leeuwarden, Friesland
€ 3.837 per maand
2 weken geleden
28-32 uur per week In verband met verzuim op onze afdeling Klant & Markt zoeken we een collega die ons (tijdelijk) komt ondersteunen. Het werk Als medewerker Klant & Markt heb je zeer afwisselende werkzaamheden. We beantwoorden niet alleen vragen van ouders, maar adviseren hen ook over de verschillende opvangmogelijkheden en contractvormen en zorgen vervolgens voor de administratieve afhandeling. We...
Sinne kinderopvang

Researcher (-Lecturer) Water Technology

NHL Stenden, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
Do you want to make a thorough contribution to the quality of research and education in the Northern Netherlands and to the social mission of higher professional education? Are you the link between education and the professional field? Who are we looking for We are looking for a skilled colleague with knowledge and expertise in water technology, specifically in bioreactors...
NHL Stenden

Inspecteur/ Keurmeester

Voort, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
Wat jij doet Als specialist op het gebied van elektrotechnische installaties ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren van inspecties, inclusief het keuren van materiaal, volgens de geldende normen. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van elektrotechnische installaties en draagt bij aan een soepele werking van diverse systemen. Als specialist ben...
Voort