Hoofd marketing & communicatie (1 fte)

Zaantheater


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Salaris: € 5.100 per maand
Contract type: Voltijd
Zaantheater

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek met een groot aanbod van professionele voorstellingen. Van cabaret, musicals, jeugdtheater en concerten tot dans, toneel en internationale shows; er is voor iedereen iets te beleven in ons theater. Daarnaast bieden wij ruimte aan Zaanse amateurvoorstellingen en zelf geproduceerde festivals en projecten. De zakelijke markt bieden wij maatwerk voor congressen, evenementen en feesten.

Ben jij een ervaren marketeer, blink je uit in communicatie en strategisch denken en lijkt de theatersector je een interessante branche? Wij zoeken per direct, maar uiterlijk per 1 augustus 2024, een Hoofd Marketing & Communicatie voor deze veelzijdige functie. Je zet je expertise in om jouw team van 4 medewerkers en externe creatives zoals vormgever en fotograaf aan te sturen en je werkt met de directeur en mede MT-leden als sparringpartners.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketingbeleid ten behoeve van een optimale publieksbezetting en een passend imago voor de organisatie.
 • Je plant, coördineert en evalueert de uitvoering van de publiciteits- en marketingactiviteiten en beheert het afdelingsbudget.
 • Je doet voorstellen ter innovatie van het marketingbeleid, je implementeert nieuwe marketingtools en technieken voor een optimaal bereik van diverse doelgroepen.
 • Je bent lid van het Management Team en levert een actieve bijdrage aan de strategische ontwikkeling van het Zaantheater.

Wat breng je mee?

 • Je bent een ervaren marketeer en je hebt ervaring met het aansturen van een team.
 • Je bent nieuwsgierig naar innovatieve ontwikkelingen en hebt ervaring met het daadwerkelijk implementeren van innovaties op het gebied van marketing.
 • Je bent een energieke verbinder, denkt conceptueel en overziet het grotere geheel.
 • Ervaring in de culturele sector wordt gewaardeerd, maar is niet vereist.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Het is een fulltime functie van 36 uur/1 fte.
 • De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Nederlandse Podia 2024-2025 (max. € 5.100,- bruto per maand op fulltime basis). Wij schalen in op basis van opleiding en ervaring.
 • Je werkt op een prachtige locatie in Zaandam, aan het water, met een bruisend team van leuke collega's.
 • Met een speciale korting kun je alle voorstellingen bezoeken.
 • Makkelijk bereikbaar per trein/OV of gratis parkeren in de ondergrondse inpandige parkeergarage.

Heb je interesse?

Dan ontvangen we graag voor 22 april 2024 jouw CV en motivatie ter attentie van Ellis Haring, HR adviseur via [email protected]. Wij nemen contact met je op voor een eventueel vervolg.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Inpakker

Luba, Zaandam, Noord-Holland
€ 17,78 - € 18,52 per uur
1 week geleden
Jij werkt als fulltime productiekracht in 2- en 3-ploegendiensten en zorgt voor een goedlopend productieproces. Over het werk Je gaat werken aan machines bij een grote fabrikant van plasticverpakkingen. In je inwerkperiode ga je eerst aan één machine staan en wanneer je bent ingewerkt kan jij met gemak meerdere machines tegelijkertijd hanteren. Je wordt ingewerkt door een buddy die je...
Luba

Chauffeur laden en lossen, zaterdag en zondag (weekend) (m/v)

Albert Keijzer, Zaandam, Noord-Holland
3 weken geleden
Chauffeur laden en lossen, zaterdag en zondag (weekend) (m/v) Voor standplaats Zaandam. Wat betekent werken bij Albert Keijzer voor jou? Een dynamische en informele werkomgeving; Modern materieel dat goed wordt onderhouden en tijdig wordt vervangen; Arbeidsvoorwaardenpakket volgens CAO Beroepsgoederenvervoer; Correcte en tijdige salarisbetaling; Opleidingsmogelijkheden voor code 95. Wat wij vragen: Een laad-/los chauffeur voor de zaterdag en zondag, woonachtig in...
Albert Keijzer

Haakarm Chauffeur

Logistic Force, Zaandam, Noord-Holland
3 weken geleden
Met groot materiaal rijden maar dan wel met laserscherpe precisie? Dat is precies wat we zoeken in een chauffeur haakarm met rijbewijs C! Jij weet jouw tonnen wegende wagen zo neer te zetten dat je in 1 keer die container aanhaakt! BULLSEYE! En dan ook nog eens bij een werkgever die wel de tijd neemt voor jou en samen jouw...
Logistic Force