Traineeship Jeugd en Onderwijs

BMC


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.750 per maand
Contract type: Voltijd
BMC
Bedrijfsomschrijving


BMC is een advies- en detacheringsbureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering. BMC faciliteert een groot aantal opleidingsactiviteiten voor haar opdrachtgevers en professionals. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.

Functieomschrijving


Als trainee bij BMC doe je ervaring op bij meerdere opdrachtgevers, ontwikkel je specifieke vakkennis en werk je gericht aan voor jou relevante competenties. In korte tijd bouw je een mooi en afwisselend CV op.

In oktober 2024 start de elfde editie van ons traineeship Jeugd & Onderwijs! Als trainee krijg jij de mogelijkheid om in een periode van anderhalf jaar opdrachten uit te voeren bij diverse onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen in verschillende functies. Hierdoor kun je jouw opgedane kennis goed inzetten en tegelijkertijd krijg je de kans een scherper beeld te krijgen van onderwijsinstellingen en/of jeugdzorgorganisaties. Zo ontdek jij waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.

Naast het werken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers, ga je 8 uur per week aan de slag met je eigen ontwikkeling. Dit doe je onder andere door het volgen van trainingen en intervisie met je mede-trainees, gesprekken met jouw ontwikkelmanager en het schrijven van een portfolio. Je wordt intensief opgeleid tot adviseur binnen de publieke sector. Onze eigen adviseurs van jeugd en onderwijs spelen hierin een grote rol, zij verzorgen trainingen met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Dankzij ons grote netwerk en vele adviseurs kom je in aanraking met de verschillende functies binnen het jeugd- en onderwijs werkveld. Natuurlijk doordat je zelf ervaring opdoet tijdens de opdrachten, maar ook is er de mogelijkheid om mee te lopen met (senior) adviseurs. Zo kan jij ervaren hoe het is om als adviseur binnen BMC aan de slag te zijn. Tot slot ontmoet je alle adviseurs tijdens de diverse netwerkbijeenkomsten waaronder onze gezellige en informatieve domein avonden.

Functie-eisen


Je hebt maximaal twee jaar geleden een WO opleiding afgerond op het gebied van jeugd en/of onderwijs. Opleidingen die we veel zien onder onze trainees zijn Pedagogische Wetenschappen, Orthopedagogiek, Onderwijswetenschappen, Onderwijskunde, Academische PABO en Psychologie. Twijfel jij of je in aanmerking komt met jouw opleiding? Neem gerust contact op!

Ben jij een kandidaat die (voornamelijk) in de jeugdzorg aan de slag gaat dan is het van belang dat je een SKJ registratie kunt verkrijgen (het praktijkprogramma kunnen wij je bieden).

Naast de juiste afgeronde studie vragen wij van jou dat jij je wilt blijven ontwikkelen. Jouw vrienden omschrijven je als ondernemend, energiek en ambitieus. Daarnaast wekt het vakgebied jeugd en/of onderwijs jouw interesse en dat kun je aantonen door relevante stage(s) en/of een overtuigende motivatie.

Reizen is voor jou geen enkel probleem en het lijkt jou een uitdaging om te werken in verschillende steden in Nederland. Een eventuele hotelovernachting is dan ook geen punt, alles voor die leuke opdracht!

Arbeidsvoorwaarden


BMC biedt jou een passend opleidings- en trainingspakket waarin ontwikkeling van je vaardigheden en vakkennis ruim aan bod komt. Samen met je ontwikkelmanager bespreek je waar jouw ontwikkelpunten liggen.

Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd,

Het bruto startsalaris van het traineeship is €2750,-.

Er wordt bij BMC hard gewerkt en daarbij vinden we het belangrijk de balans tussen werk en privé goed in de gaten te houden. In onze arbeidsvoorwaarden kennen wij 36 verlofdagen bij een fulltime dienstverband en een individueel keuzebudget.

Elke 6 maanden worden er voortgangsgesprekken gevoerd om samen te evalueren of we nog op de juiste weg zijn.

Voor het reizen naar onze opdrachtgevers kun je kiezen voor een vervoersbudget of het gebruik van een leaseauto. De leaseauto kun je zowel privé als zakelijk rijden. Bij een opdracht ver van jouw woonplaats bieden wij de mogelijkheid tot een hotelovernachting.

Na jouw sollicitatie nemen we contact met je op voor een telefonische intake en bespreken we het eventuele vervolg van de selectieprocedure.

De selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment.


Higher education, master degree

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker Brood

PLUS, Leiden, Zuid-Holland
1 week geleden
PLUS Lammenschans Plaats: Leiden Type baan: Fulltime Uren: 28 - 40 uur Beschikbaarheid: Doordeweeks + Zaterdag Opleiding: mbo diploma Werkervaring: ervaring in een soortgelijke functie Wat ga je doen? Alles draait bij jou om producten en om klanten. Verkoop en voorraadbeheer behoren tot jouw taken. Denk daarbij ook aan de presentatie, verzorging en zonodig verse bereiding van producten. Daarnaast ben...
PLUS

UD Medical Statistics

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 4.332 per maand
2 weken geleden
Vacancy number 14703 Job type Academic staff Hours (in fte) 1,0 External/ internal External Location Leiden Placed on 26 March 2024 Closing date 5 April 2024 9 more days to apply The Faculty of Science and the Mathematical Institute are looking for: Assistant Professor in Medical Statistics The Mathematical Institute at Leiden University in the Netherlands has an opening for...
Universiteit Leiden

Student-assistent BioClock Consortium/Neurofysiologie

LUMC, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.475 - € 2.975 per maand
3 weken geleden
Ben jij een ambitieuze student die op zoek is naar een leuke bijbaan waarin je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou! Wat ga je doen? Als student-assistent voor het BioClock Consortium krijg je de kans om betrokken te zijn bij een nationaal onderzoeksprogramma binnen het LUMC. Je zult een belangrijke rol spelen in het...
LUMC