Pedagogisch Coach

Kinderwoud


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Salaris: € 3.399 - € 4.635 per maand
Contract type: Voltijd
Kinderwoud

Ben jij goed op de hoogte wat belangrijk is voor de breinontwikkeling van een kind? Vind je het leuk om onze collega’s hierin mee te nemen? En ze te coachen en te ondersteunen in het uitdragen van ons pedagogisch beleid? Kinderwoud is voor regio Heerenveen op zoek naar een Pedagogisch Coach, die met passie en kennis de pedagogische koers op de locaties leidt en hiermee bijdraagt aan de ontwikkeling van vele kinderen.

Over de functie
Kinderwoud voegt graag een Pedagogisch Coach toe aan haar team. Een diverse functie waarin je je inzet voor de pedagogische kwaliteit op onze locaties. Je bent verantwoordelijk voor het coachen van pedagogisch medewerkers op basis van ons pedagogisch beleid. Daarnaast ondersteun je ze in het contact met kinderen en ouders. Je merkt zelf op waar ondersteuning of verbetering nodig is, maar het is ook belangrijk dat collega’s jou weten te vinden. Geen dag zal hetzelfde zijn. Je bepaalt zelf de invulling van je dagen en bij noodsituaties kan je dag plotseling een andere wending nemen.

Je werkt nauw samen met de manager en coördinator die verantwoordelijk zijn voor de locaties. En je werkt in een hecht en ervaren team van Pedagogisch Coaches. Zij staan voor je klaar om je wegwijs te maken in de functie en organisatie, en zijn altijd bereid je te helpen. Je hebt regelmatig onderling overleg en intervisiebijeenkomsten om casussen te bespreken en van elkaar te leren.

Wat ga je doen?
Als Pedagogisch Coach ben je verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en ook peuteropvang (met VVE). Je zorgt voor de optimale (brein)ontwikkeling van het kind. In samenwerking met het team Kwaliteit & Pedagogiek ontwikkel je plannen om de pedagogische visie op de groepen te optimaliseren en medewerkers te inspireren.

Je geeft (beleidsmatig) advies, training en ondersteuning, om pedagogische doelen te behalen en het bewust pedagogisch handelen van de pedagogisch medewerkers te verbeteren. Binnen Kinderwoud ben je naast pedagogisch coach ook werkzaam als VE-coach. Als VE-coach help en coach je de pedagogisch medewerkers die met VE werken.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 24 uur per week (bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd);
 • Salaris in schaal 9 van de CAO Kinderopvang (€ 3.399 tot € 4.635 bij een 36-urige werkweek);
 • Een laptop en telefoon;
 • Een gevarieerd programma workshops, trainingen en lezingen om jouw kennis en expertise up to date te houden;
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer en andere mooie voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een tegemoetkoming van € 8,00 op een aanvullende zorgverzekering en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk producten aan te schaffen, zoals een fiets of sportabonnement.

Wat vragen wij?

 • Voor deze functie is een afgeronde hbo-opleiding, zoals Pedagogiek, vereist om te kunnen solliciteren;
 • Een VVE-certificaat (Uk&Puk) of bereid om deze te halen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
 • Je bent flexibel qua werktijden en bereid om (wekelijks een dag) in de avond te werken;
 • Ervaringen met coaching gesprekken en coachende vaardigheden.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

 • Als je onlangs al hebt gesolliciteerd voor de functie van Pedagogisch Coach binnen Kinderwoud, is het niet nodig om opnieuw te solliciteren. We hebben je eerdere sollicitatie al in overweging genomen.
Locaties in regio Heerenveen Heerenveen 20-28 uur Ondersteunende dienst

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Montagemedewerker Elektronische Meetinstrumenten

Technicum Sneek, Heerenveen, Friesland
€ 2.400 - € 2.900 per maand
1 week geleden
Wat je gaat doen Als Montagemedewerker Elektronische Meetinstrumenten ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig assembleren, testen en controleren van conussen voor sondeermachines. Je werkt met oog voor detail en precisie aan deze gevoelige meetinstrumenten, die bestaan uit fijn mechanische en elektronische onderdelen. Je assembleert en soldeert kleine onderdelen, brengt rekstroken en sensoren aan, en voert service- en reparatiewerkzaamheden uit. Kwaliteit...
Technicum Sneek

Bijbaan kassamedewerker

Karwei, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
Als jij iemand bent die in je bijbaan graag het verschil maakt bij de klant als kassamedewerker en klantvriendelijk bent, dan willen we jou leren kennen voor onze KARWEI vestiging in Heerenveen voor 3-12 uur per week. Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen...
Karwei

Mondhygiënist

Rovidam Mondzorgbanen, Heerenveen, Friesland
€ 3.000 - € 7.000 per maand
1 week geleden
Deze praktijk voelt als een warme jas! Fijne praktijk in Heerenveen, niet te groot en niet te klein: team van ongeveer 16 collega's, bestaande uit onder andere 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 8 assistenten! De praktijk is lekker ruim opgezet met een mooie sterie ruimte. Er is veel oog voor de belangen van de patiënt en ook is er geavanceerde...
Rovidam Mondzorgbanen