Floormanager

’t Zusje Groningen


Datum: 1 week geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
’t Zusje Groningen

  • Organisatietalent! Van het maken van roosters, tot het aansturen van een compleet Zusje-team: jij pakt het zonder blikken of blozen aan.
  • Het mag voor zich spreken dat jij een echt horecatijger bent, gasten een warm welkom weet te geven en er alles aan doet om de avond tot een succes te maken.
  • De mogelijkheid om héél veel te leren inclusief uitdagende doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste doet als floormanager. Jij wordt blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen, van gezelligheid én het anderen naar hun zin maken. Daarom pas je ook zo goed bij ’t Zusje. Een avond vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en jouw floorteam op de juiste manier aan te sturen. Je motiveert je team om die stap extra te zetten en een lach op het gezicht van alle gasten te toveren, want juist daar haal je zelf energie uit! Jij bent pas tevreden als jij met je team ervoor hebt gezorgd dat iedereen met een voldaan gevoel ’t Zusje heeft verlaten. Dat is precies waarom jij het gezicht en het aanspreekpunt bent van onze zaak. Jouw enthousiaste, energieke en gastvrije voorkomen, maakt dat mensen graag nog eens terugkomen.

Hoe ga je dit aanpakken?

Je weet van aanpakken, bent gestructureerd, maar bovenal ben je gewoon lekker jezelf. Als floormanager ken je de wensen van de gasten en weet je een dag zo te sturen dat iedereen een heerlijk bourgondische ervaring heeft gehad. En dat alles zonder de eigenzinnige formule van ‘t Zusje uit het oog te verliezen.

Jij brengt mee

  • Organisatietalent! Van het maken van roosters, tot het aansturen van een compleet Zusje-team: jij pakt het zonder blikken of blozen aan.
  • Jij, als floormanager, weet een ijzersterk team te bouwen, te sturen en te onderhouden.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en houdt bij alles wat je doet het verhaal van ‘t Zusje in je achterhoofd.
  • Goede ideeën? Meedenken over hoe we de beleving bij ’t Zusje nog mooier kunnen maken? Fijn! Dat horen we graag!
  • Het mag voor zich spreken dat jij een echt horecatijger bent, gasten een warm welkom weet te geven en er alles aan doet om de avond tot een succes te maken.

Dit bieden we jou

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een passend salaris, opleiding aan de hand van ons Zusje Academy en BHV-training, tools om een team te kunnen leiden, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Wil jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Coördinator Serviceloket

Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG), Groningen, Groningen
1 week geleden
Functieomschrijving Binnen het Serviceloket vervult de coördinator een spilfunctie als het gaat om productie – zowel met betrekking tot de kwaliteit en de kwantiteit. Binnen het team worden werkzaamheden verricht ten behoeve van een drietal regelingen die het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) uitvoert, te weten: Regeling schadeafhandeling. Regeling Waardedaling. Regeling Immateriële Schade. De werkzaamheden binnen de afdeling / het team...
Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

PhD student / promovendus

UMCG, Groningen, Groningen
€ 3.536 per maand
2 weken geleden
Functiebeschrijving Je gaat als promovendus bestaande kunstmatige intelligentie algoritmes verbeteren door beelden van stembanden, strottenhoofd en de keel te selecteren en de computer te laten herkennen wat normaal, afwijkend en kanker is. Je maakt hierbij gebruik van diverse belichtingstechnieken, voert flexibele laryngoscopiën bij patiënten uit en vergelijkt beoordelingen van ervaren en minder ervaren artsen met de diagnose die het kunstmatige...
UMCG

Drukwerkspecialist

Fotofabriek, Groningen, Groningen
3 weken geleden
Functieomschrijving Duik jij graag in de details en geef jij veel om het creëren van nieuwe creatieve ideeën om bestaande, maar ook nieuwe klanten aan onze organisatie te binden? Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon om onze grafische projecten verder te verbeteren en ontwikkelen. Wij zoeken namelijk een drukwerkspecialist die in staat is om met zijn/haar commerciële skills...
Fotofabriek