Floormanager Paronama Mesdag

Vermaat


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Vermaat
Hey manager to be! Kom jij de horeca manager ondersteunen binnen het museumcafé van Panorama Mesdag? Als floormanager stuur jij het team aan op de werkvloer en bewaak je alle processen. Good to know: het restaurant is dagelijks geopend tussen 9:00 en 18:00 uur


Jouw werkplek


Welkom bij Museum Panorama Mesdag, een klein en gezellige museum. Dinsdag t/m zondag zijn onze deuren geopend van 10.00-17.00 uur en ontvangen wij met veel plezier onze gasten. Er is in ons cafe plaats voor ongeveer 30 gasten. Onze vide boven kunnen wij ombouwen voor vergaderingen, feesten of andere meetings. In de avond is het museum gesloten, behalve als wij een borrel of diner groep mogen ontvangen. Cafe 1881 heeft een volledig vegetarische kaart met ook vegan opties. Genoeg keuze voor ieder. Wij zitten vlakbij Paleis Noordeinde omringd door diverse ambassades. Met openbaar vervoer is het makkelijk te bereiken.

Jouw team


Het team bestaat uit een horecamanager, floormanager en horecamedewerkers. Totaal zijn wij met 7 collega’s. Een klein en gezellig team. Met elkaar heten wij onze gasten hartelijk welkom.

Jouw functie


Jouw werkdag vliegt om! Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer..

Jij zorgt dat jouw visie op gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer assisteer jij de horecamanager bij de administratie, bestellingen en roosters. Ook denk je mee over acties om meer gasten te genereren, vaste gasten te verrassen of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Kortom: je leert alle facetten van het runnen van een eigen horeca onderneming kennen. En dat is natuurlijk heel interessant voor jouw toekomst..

Jouw ingrediënten
 • Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring, bij voorkeur in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je verder ontwikkelen in een leidinggevende functie.
 • Leidinggeven en collega's enthousiasmeren zit in jouw natuur.
 • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap.
 • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

 • Voorwaarden

  Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


 • Vermaat Academy

  Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.


 • Feest

  Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?


 • Benefits @ work

  Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.


 • Onboarding

  Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


 • En nog veel meer....

  En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...


Jouw werkgever


In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

 • Online solliciteren

  Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.


 • Korte kennismaking

  Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.


 • 1 of 2 gesprekken

  Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.


 • Aan de slag bij Vermaat

  YES, wij kijken uit naar je komst!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Model Risk Validator

Aegon Asset Management, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Job Description Summary Job Description Aegon Asset Management (Aegon AM) is a leading global investor. Our 375 investment professionals manage and advise on assets of US $306 billion for a global client base of pension plans, public funds, insurance companies, banks, wealth managers, family offices and foundations. We organize our firm around four investment platforms: fixed income, real assets, equities...
Aegon Asset Management

HR-adviseur integriteit

Nederlandse Arbeidsinspectie, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Gezond, veilig en eerlijk werk, dat willen we bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Ook voor onszelf. Daarbij is integer handelen door medewerkers een absolute voorwaarde bij de uitvoering van het werk. Ondersteun jij de organisatie en het management bij dit vraagstuk? Wij houden toezicht op de naleving van arbeidswetten en treden op als er sprake is van overtredingen of als...
Nederlandse Arbeidsinspectie

woonbegeleider MVG

Maandag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.907,78 - € 4.198,89 per maand
1 week geleden
Ben je geïnteresseerd in het vervullen van een waardevolle rol als woonbegeleider voor mensen met MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag)? Jouw ondersteuning zal hen helpen om actief deel te nemen aan het leven. Lees verder voor meer informatie. Over de functie Als begeleider (niveau 3 of 4 zeer intensief) speel je een essentiële rol in het ondersteunen van mensen met een...
Maandag