Teamleider Onderwijs Service Team

Driessen


Datum: 1 week geleden
Stad: Purmerend, Noord-Holland
Salaris: € 3.906 - € 5.740 per maand
Contract type: Voltijd
Driessen

Klaar voor een uitdagende rol? Word teamleider bij het Horizon College. Implementeer nieuw beleid en motiveer je team tot topprestaties. Is dit jouw volgende stap?

Wat ga je doen?

Als teamleider van het Onderwijs Service Team (OST) werk je voor de diens Bedrijfsvoering. Deze dienst ondersteunt en adviseert de onderwijsteams op verschillende administratieve gebieden. Het OST is verantwoordelijk voor administratieve ondersteuning op het gebied van aanmelden tot plaatsen van studenten, verzuimadministratie, facturatie en bekostiging. Zoals je leest heeft dit team een cruciale rol. In jouw rol geef je leiding aan een professioneel team van 18 medewerkers. Samen met je team implementeer je een nieuw beleid om nóg efficiënter te werken.

Wat nog meer?

 • Je bent verantwoordelijk voor personeelsmanagement en je vertaalt het activiteitenplan naar benodigd budget en capaciteit
 • Je hebt resultaat-en ontwikkelingsgesprekken met je medewerkers
 • Je neemt deel aan verschillende in- en externe overleggen. Waar nodig heb je de rol van projectleider

In deze functie rapporteer je aan de directeur Bedrijfsvoering en ben je onderdeel van het managementteam van de dienst Bedrijfsvoering. Je werkt 32-36 uur per week. Start nu en krijg een jaarcontract met kans op verlenging.

Wie ben jij?

Jij denkt in oplossingen en gaat altijd voor het beste resultaat. Je organiseert je werk goed en werkt nauwkeurig. Je stimuleert jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Daarnaast:

 • Heb je werkervaring in een soortgelijke functie
 • Heb je een hbo-diploma in een relevante richting
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Waar ga je werken?

Het Horizon College is een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt, samen met meer dan 17.000 studenten en ruim 1.700 medewerkers. Het college verzorgt meer dan 200 mbo-opleidingen. Er wordt nauw samengewerkt met organisaties en het bedrijfsleven.

Het Regio College en Horizon College gaan vanaf 1 augustus samen verder onder de naam: Talland College.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris van €3906 tot €5740 / schaal 11, cao MBO
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19
 • Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris
 • Jouw persoonlijk leerplatform met gratis e-learnings, workshops en trainingen
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1
 • Een eindejaarsuitkering
 • Doorbemiddeling bij einde opdracht of einde dienstverband

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en €10 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen.

Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Martijn Kuijpers of Thom Steinmeijer op via 0492-50 66 45 of stuur een e-mail via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Sociaal Rechercheur

Gemeente Purmerend, Purmerend, Noord-Holland
€ 4.752 per maand
1 week geleden
Purmerend groeit en ontwikkelt! Wanneer je een rondje door Purmerend maakt, zie je de stad letterlijk groeien. De komende jaren groeien we door naar een stad van 100.000 inwoners. Dat betekent ook meer inzet vanuit de organisatie, want wij werken voor de stad, voor de inwoners. Inwoners met verschillende achtergronden en verwachtingen van hun leefomgeving. Mensen die afhankelijk zijn van...
Gemeente Purmerend

Bijbaan verkoopmedewerker

Gamma, Purmerend, Noord-Holland
2 weken geleden
Klus bij in de grootste bouwmarkt van Nederland! Als bijbaan verkoopmedewerker bij GAMMA werk je in een supergezellig team en op tijden die jou uitkomen, zoals in de avonden en weekenden. Je leert over producten en over klussen. En dat is altijd handig. Tel daar vakantiegeld, veel afwisseling en genoeg leermogelijkheden bij op en je hebt de perfecte bijbaan gevonden!...
Gamma

Filiaalleider

Bo-Rent - Purmerend, Purmerend, Noord-Holland
€ 2.267,13 - € 2.879,03 per maand
3 weken geleden
Filiaalleider / Vestigingsmanager Wij zijn op zoek naar een filiaalleider. In deze veelzijdige functie ben je als het ware “ondernemer in loondienst”. Het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het behouden van nieuwe klanten staat centraal. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat van jouw filiaal (omzet, marge en nettoresultaat). De functie houdt in: Je maakt commerciële actieplannen Je beoordeelt...
Bo-Rent - Purmerend