Shiftleader

Burger King Helmond


Datum: 1 week geleden
Stad: Helmond, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Burger King Helmond

Dit wil je direct weten

Wat heeft Burger King Helmond voor jou:

 • Een goed salaris
 • Jaarlijkse toffe bedrijfsuitjes
 • Mooie kortingen bij alle zaken van Baas in de Horeca
 • Een gedreven, leuk en divers team van collega's
 • Mogelijkheid voor training en ontwikkeling
 • De mogelijkheid om jouw voorkeur voor werkdagen aan te geven

Wat vraagt Burger King Helmond van jou:

 • Ervaring in een leidinggevende/ aansturende functie
 • Dat jij de Nederlandse taal beheerst
 • Een flexibele en gemotiveerde instelling
 • Oog voor detail
 • overzicht te houden tijdens jouw shift

Dit ga je doen

Jij hebt oog voor detail en ziet tijdens jouw shift precies wat er in het restaurant gebeurt. Achter de counter, bij het prep gebied of bij de drive thru? Jij weet overal je draai te vinden en zorgt voor friendly & fast service bij iedere gast. Die heerlijk Whopper wordt tijdens jouw shift altijd met de beste kwaliteit geserveerd!

Jij hebt een duidelijke en open communicatie naar jouw collega’s. Je helpt en begeleidt ze waar nodig. Jij weet precies wat iemand nodig heeft om zijn werk optimaal te kunnen uitvoeren. Iedereen heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid, maar mede dankzij jouw instelling werkt iedereen echt als een team!

Jij werkt in een veranderlijke omgeving, jij kent de nieuwe producten en de specials. Je zorgt dat jouw collega’s ook hiervan op de hoogte zijn.

En onder de streep

 • Krijg jij iedere maand op de 25e je salaris uitbetaald (valt dit in het weekend? Dan ervoor!)
 • Kun jij met een mooie korting van €15 per maand aan de slag bij een sportschool bij jou in de buurt
 • Krijg jij mooie kortingen op eten en drinken bij alle zaken van Meyer Horeca Groep
 • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep; denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets

MOGELIJKHEDEN OM TE GROEIEN

HEBBEN WE OOK! Bij Meyer Horeca Groep houden we niet van stil zitten. Er zullen de komende jaren meer leuke en nieuwe projecten bijkomen waar jij deel van uit kunt gaan maken. Groei jij met ons mee?

TRAINING & OPLEIDING?

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat.

Neem een kijkje binnen..

Over Burger King Helmond

Werken bij Burger King betekent werken met plezier, met collega's en jezelf zijn. Met de vriendelijkheid en gastvrijheid waarmee jij voor de gasten zorgt, zorgt Meyer Beheer voor jou. Er wordt samen hard gewerkt, - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!

Werken bij Burger King doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt. Het totaal plaatje klopt.

Werken bij Burger King Helmond

Bij Burger King werk je niet alleen voor een mooi merk. Bij Burger King in Helmond werk je in een prachtige nieuwe zaak. Hier gebeurt altijd wel iets en weten de gasten de zaak altijd te vinden!

Met overheerlijke burgers uit de grill en een vriendelijke service zorgen de medewerkers voor tevreden gasten. Het team werkt samen en zorgt daardoor voor een goede werksfeer. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!

We zorgen voor training in opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Daarnaast vinden we een prettige werkgeving belangrijk. Zo kan je ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

Contact Burger King Helmond

Adresgegevens

Europaweg 154

5707 CL Helmond

Contactgegevens

0492 745 181

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Baliemedewerker parttime 24 uur

Karwei, Helmond, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Voor onze vacature van baliemedewerker zoeken we iemand voor 24 uur per week voor onze KARWEI in Helmond. Je adviseert op persoonlijke wijze vanachter de servicebalie en geeft hen handige tips mee rondom hun vragen over decoratie en afwerking van hun huis. Wij geven je alle technische productkennis en trainingen die je nodig hebt; technische kennis is niet nodig, dat...
Karwei

Bijbaan (vanaf 15 jaar) Helmond Taftstraat (2-12 uur)

Lidl, Helmond, Noord-Brabant
€ 8,61 - € 18 per uur
2 weken geleden
Samenvatting Een bijbaan bij Lidl is sowieso iets voor jou. Echt waar? Jep. Ten eerste omdat je lekker gaat verdienen in een hecht team. Maar ook omdat het bij #teamlidl allemaal draait om groei en kameraadschap. We bieden afwisselend werk, een goed salaris en een mooie lijst extra benefits. Ben je op zoek naar een (parttime) baan als weekendhulp, vakkenvuller,...
Lidl

Operator

Pro industry, Helmond, Noord-Brabant
€ 2.600 - € 3.000 per maand
4 weken geleden
Heb je ervaring als operator en ben je op zoek naar een baan in de 3-ploegendienst bij een producent van golfkarton? Bij ons maak je kans op een vaste aanstelling en bieden we tal van ontwikkelingsmogelijkheden! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de productie van golfkartonverpakkingen. Met jouw technisch inzicht los je storingen op en help je mee...
Pro industry