Assistent Controller

Continu Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Continu Professionals

Functieomschrijving

Je bent samen met de Business Controller verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons hele bedrijf. Dit betreft onder andere de crediteuren-, debiteuren-, en fiscale administratie. Je ben verantwoordelijk voor een kloppende boekhouding, het bewaken van budgetten en het signaleren van opvallendheden. Je zorgt voor periodieke voortgangsrapportages en adviseert de Business Controller en andere collega’s bij financieel-administratieve vraagstukken. Je verzorgt de aangiften van alle vennootschappen en stelt samen met de Business Coltroller de informatie voor de jaarstukken samen.


Je bent thuis in de administratieve organisatie, accuraat, proactief en denkt mee over de verdere optimalisatie van administratieve processen binnen deze groeiende organisatie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde financiële of fiscale opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Analytisch, financieel vaardig en nauwkeurig in de verwerking van cijfers;
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk;
  • Kennis van boekhoudkundige programma’s zoals AFAS of Exact en vanzelfsprekend van de gebruikelijke Microsoft Office applicaties.

Arbeidsvoorwaarden

Met een kleinschalig en betrokken team werken we aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten door heel Nederland. Wij bieden een goed marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring, en bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verdere verbreding van de functie met werkzaamheden op het gebied van ICT zijn bespreekbaar.


Info over het bedrijf

Je komt terecht bij een hoog gewaardeerde en ondernemende organisatie die zich al meer dan twintig jaar bezig houdt met de ontwikkeling van vastgoed in de zorg, onderwijs en sport. Ze nemen bouwkundige projecten integraal aan, van de strategie en haalbaarheid tot de ontwikkeling, bouw en exploitatie. Ondernemingsdrang en ambities gaan hier hand in hand met nuchterheid, betrokkenheid en collegialiteit.


Professionals die hier aan de slag gaan, willen nergens anders meer heen. Bij deze organisatie krijgen ze namelijk alle ruimte voor groei en betekenis én vinden ze ruim voldoende uitdaging in het werkveld. Gezien de groei die de organisatie doormaakt is het een uitgelezen kans om jouw stem te laten horen, die wordt erg gewaardeerd. Op deze manier kan je ook mee groeien met het bedrijf en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling waar zij in zitten.. Gezien een groot gedeelte van de orderportefeuille zich in de zorgsector bevindt, draag je ook flink bij aan de maatschappij en het creëren van een goede leefomgeving voor jong en oud.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Beterbaan, Eindhoven, Noord-Brabant
1 dag geleden
Referentienummer: LM2-00024 Functieomschrijving Als productiemedewerker bij dit bedrijf, is geen dag hetzelfde! Je zorgt voor het tijdig en op de juiste manier produceren van producten. Jij zorgt ervoor dat onze producten worden afgeleverd volgens de juiste specificaties. Je beheerst alle voorkomende productie activiteiten. Hierbij werk je uiteraard volgens de opgestelde veiligheidsvoorschriften. Je werkt hierbij samen in een team van 10...
Beterbaan

Editor

Next Nature Network, Eindhoven, Noord-Brabant
2 dagen geleden
At Next Nature Network we're looking for a Editor to join our team. Full-time / Part-time · Evoluon, Eindhoven Are you passionate about the nature of the future? Next Nature investigates the impact of people on the planet, appealing to a broad audience. We are so surrounded by technology that it becomes our 'next nature'. It sounds abstract, but it...
Next Nature Network

Assistent Vestigingsmanager

MonkeyTown, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.300 - € 2.600 per maand
4 dagen geleden
Kan jij samen met de vestigingsmanager met jouw team een dag vol speelplezier echt laten slagen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assistent vestigingsmanager van Monkey Town ontwikkel jij je verder tot een allround operationeel leidinggevende. Jij houdt samen met de vestigingsmanager altijd het overzicht over jouw Monkey Town vestiging. Je kent alle ins-en-outs op het gebied van...
MonkeyTown