Preventieassistent

Dental Clinics


Datum: 1 week geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Salaris: € 2.247,22 - € 2.923,77 per maand
Contract type: Voltijd
Dental Clinics

Introductie

Heb jij een afgeronde opleiding tot preventieassistent en wil jij patiënten ondersteunen bij de preventie van gingivitis en cariës? Zorg jij ervoor dat iedere patiënt zich veilig en gemakkelijk voelt in de stoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dental Clinics Huizen zoekt een enthousiaste en vriendelijke preventieassistent voor 3 dagen per week.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist preventiebehandelingen uit. Je geeft je patiënten informatie en adviezen over mondgezondheid en behandelt zowel jeugd (tot 18 jaar) als volwassenen.

Bij kinderen van 0 tot 18 jaar werken we bij Dental Clinics volgens de NOCTP-standaard en de Gewoon Gaaf systematiek. Dit is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en de ouders/verzorgers.

Bij volwassen patiënten richt je je vooral op de preventie van gingivitis en behandel je de PPS 1-patiënt met gingivitis en tandsteen of de PPS 2-patiënt met gingivitis zonder subgingivaal tandsteen. Bij de laatstgenoemde categorie leg je vooral het accent op interdentale adviezen.

Functie-eisen

Je bent representatief, stressbestendig en patiëntgericht. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor de patiënt: je geeft uitleg en adviezen over het voorkomen van ontstoken tandvlees en cariës en tips en adviezen om de mondgezondheid te verbeteren. Jouw uitleg is helder en motiverend, waardoor patiënten zich gesteund en op hun gemak voelen.

Daarnaast heb je:

  • Een opleiding tot preventieassistent afgerond

  • Ervaring met softwaresysteem Exquise (pré)

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Als je bent opgeleid met het GBT-protocol (Guided Biofilm Therapy) is dat een pré. Ben je dat niet? Dan leiden wij je hierin op!

Aanbod

Wij bieden een professionele werkomgeving waar ook ruimte is voor gezelligheid onderling. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons on de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Bij Dental Clinics hechten we veel waarde aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit, daarom werkt ons kwaliteitsteam structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van zorg die jij levert. Tijdens jouw introductieperiode zul je opgeleid worden in onze kwaliteitstandaarden. Ons team Preventie en Parodontologie geeft ondersteuning waar nodig en is er altijd om vragen te beantwoorden.

Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris tussen de €2.247,22 en €2.923,77 op basis van 38 uur per week.

  • De mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken en apparatuur. Zo werken we bij preventiebehandelingen onder andere met de airpolisher.

  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze TopMondzorg Academy waar je kosteloos online modules kunt volgen ter bij- en nascholing.

In onderling overleg is het mogelijk om de werkzaamheden van preventieassistent en tandartsassistent te combineren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Faiza Aouaj via 035 – 525 8789.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Lid voor de kamer sociale zaken

Gemeente Huizen, Huizen, Noord-Holland
6 dagen geleden
Werken bij de gemeente Huizen doet ertoe! Ieders bijdrage voor de inwoner, de samenleving en de organisatie wordt gezien en gewaardeerd. Jouw vakmanschap, ontwikkeling en eerlijkheid staan centraal. De lijnen binnen de gemeente zijn kort. We stimuleren onze medewerkers verantwoordelijkheid te nemen. We waarderen goed werk en zijn eerlijk over waar het beter kan. Burgemeester en wethouders van de Gemeente...
Gemeente Huizen

Leerkracht onderbouw (WTF 0,4)

Talent Primair, Huizen, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij die leerkracht die de kinderen leert het zelf te doen? Montessorischool De Gouden Kraal in Huizen zoekt een ambitieuze en bevlogen collega voor de onderbouw voor 2 dagen per week. Als jij het belangrijk vindt dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau en jij de leerlingen wil leren het zelf te doen, dan zijn wij op...
Talent Primair

Bezorger/Installateur PT/FT

Expert, Huizen, Noord-Holland
2 weken geleden
Bezorger / installateur – ons vertrouwde gezicht aan huis Een koelkast zorgvuldig inbouwen, een tv installeren of een wifi-netwerk configureren? Daar draai jij je hand niet voor om. Onze klanten doen graag de deur voor je open, want met jouw vriendelijke lach bezorg jij uiteenlopende elektronicaproducten bij hen thuis, installeer je ze en geef je advies. Wat de dag ook...
Expert