Teamleider HR

Hogeschool Viaa


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 5.100 - € 6.700 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool Viaa

Introductie

Ben jij een inspirerende adviseur en ben je toe aan je volgende stap in HR? Houd jij ervan om samen met elkaar te bouwen aan een betrokken en verbindende organisatie? Dan komen we graag met jou in contact voor de rol van HR Teamleider!

Dit is Hogeschool Viaa
Hogeschool Viaa is een christelijke Hogeschool met een uitgesproken karakter. Zij hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen ze zich verantwoordelijk voor. Ze zijn betrokken bij elkaar als collega’s en studenten. Zij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel hun studenten als voor de werkvelden waarin zij actief zijn.

De uitdaging
Als Teamleider HR geef je leiding aan de dienst HR. Hogeschool Viaa zoekt in jou een HR Teamleider die koers zet, richting geeft en met elan op een hedendaagse en moderne wijze het HR-beleid vormgeeft, passend bij de koers van Viaa. Je coördineert, initieert en ontwikkelt het integrale meerjarige HR beleid. Je bent eindverantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Deze is in handen van een ‘gesmeerd’ en kundig team dat met een grote mate van zelfstandigheid zorgt voor administratieve processen rondom salarissen en personeel. Verder zorgt dit team voor m.n. operationele ondersteuning van het management bij hun HR-taken en zijn ze een vraagbaak voor het personeel op het gebied van wet- en regelgeving en intern beleid. Je bent in staat hen in te zetten op hun kwaliteiten en kennis en hun ontwikkeling te stimuleren.

Tegelijkertijd fungeer je als de strategisch HR-partner en adviseur van het College van Bestuur en andere leidinggevende binnen de Hogeschool. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je werkt nauw samen met collega-adviseurs en teamleiders. Leidend daarbij is de strategische koers 2021-2025.

Je houdt de relevante landelijke trends, ontwikkelingen ten aanzien van HR en wijzigingen in wet -en regelgeving bij en participeert in voor jouw relevante interne en externe netwerken. Daarbij signaleer je proactief kansen en mogelijkheden voor de Hogeschool, maar help je ook keuzes te maken omdat Viaa niet alles tegelijk kan doen. Door een vertaling naar (beleids)adviezen en sturingsinformatie te (laten) maken, draag je bij aan de ontwikkeling van informatie gestuurd werken. Je bent de ‘bewaker’ van de uitvoering van het interne HR-beleid en de CAO hbo.

Bij Hogeschool Viaa staan ze voor de uitdaging om de nieuw uitgewerkte organisatiestructuur handen en voeten te geven. In deze functie van HR Teamleider geef jij mede richting en vorm aan de nieuwe cultuur waarin ze de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie willen neerleggen. Tegelijkertijd wordt gestuurd op meer uniformiteit in de academies en een goede samenwerking tussen onderwijs en diensten. Zo zorg je samen met de andere adviseurs en teamleiders voor integrale beleids- en bestuur ondersteuning. Elk met een eigen focus en met oog en begrip voor elkaars (soms tegengestelde) belangen.

Dit ben jij
Je bent een resultaatgerichte en verbindende bouwer die weet hoe je een groeiende en inspirerende organisatie kan sturen en ondersteunen. Vanwege deze eigenschappen weet je draagvlak voor verandering te creëren en ben je een prettige en evenwaardige gesprekspartner en leidinggevende. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je begrijpt hoe beleids- en besluitvormingsprocessen binnen een (onderwijs)organisatie tot stand komen en weet daarbinnen te laveren. Bij dat alles ben je niet te beroerd om zelf ook je handen uit de mouwen te steken als de operatie daarom vraagt.

  • een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding op bijvoorbeeld het gebied van HR/Personeel en Arbeid;
  • meer dan 5 jaar relevante werkervaring, op het terrein van HR (bijvoorbeeld arbeids-, fiscaal- en sociaal recht) en je bent toe aan een nieuwe stap;
  • kennis van de cao-hbo en bijbehorende regelingen en instrumenten zoals Fuwa-hbo is een pré;
  • beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week.

Hogeschool Viaa biedt
Hogeschool Viaa biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie waar veel gaande is. Vanwege de kleinschaligheid van de Hogeschool ben je bij veel zaken betrokken en denk je breed mee. Je krijgt kundige, betrokken en enthousiaste collega’s en hebt invloed op je eigen werkzaamheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook zal je deelnemen aan het leiderschapstraject dat in het nieuwe studiejaar al is gestart en waarbij alle leidinggevenden betrokken zijn (CvB, directeuren, teamleiders diensten en teamleiders van de academies).

Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 12 (minimaal € 5.100,- maximaal € 6.700.- bruto per maand bij een volledig dienstverband van 40 uur) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. In december is er sprake van een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Identiteit
Je kiest heel bewust voor de identiteit van de Hogeschool, zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze unieke uitdaging? Neem dan contact op met Arnout Bruijn, Recruiter bij Human Capital Group.

[email protected]
0620164225

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €5.100,00 - €6.700,00 per maand

Verwacht aantal uur: 36 per week

Rooster:

  • ma-vr

Werklocatie: Fysiek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Chauffeurssupport (Zwolle)

Alert HR Solutions, Zwolle, Overijssel
€ 12,35 - € 13,34 per uur
3 dagen geleden
Introduction Klaar voor een baan in de logistiek? Onze relatie heeft een positie voor Medewerker Chauffeurssupport in Zwolle openstaan. Vind jij het als muziek in de oren klinken om de routes te monitoren en de chauffeurs te ondersteunen vanuit het depot.? Lees dan hieronder verder. What we offer Een bruto uurloon van €15,52 inclusief ploegentoeslag en vakantiegeld; Een fulltime dienstverband...
Alert HR Solutions

Operator kantbank

Bureau Techniek, Zwolle, Overijssel
€ 2.400 - € 2.900 per maand
1 week geleden
Ben jij nauwkeurig, stressbestendig en een echte teamspeler? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! In je functie als Operator kantbank ben je verantwoordelijk voor het bedienen van kantbankmachines. Je stelt de machine in, plaatst het plaatmetaal correct en voert de benodigde bewerkingen uit om de gewenste vorm te krijgen. Daarnaast controleer je de kwaliteit van de geproduceerde onderdelen...
Bureau Techniek

Afdelingshoofd Leefafdeling (terroristenafdeling)

DJI, Zwolle, Overijssel
€ 3.091 - € 4.921 per maand
2 weken geleden
Intro Ben jij de betrokken collega die naast een stevige verantwoordelijkheid ook durf, veerkracht, humor en sterke communicatieve vaardigheden heeft? Ben jij een leidinggevende die goed kan luisteren, anderen laat groeien, grenzen kan stellen en klaar is voor een complexe uitdaging? Lees dan snel verder. In de Penitentiaire Inrichting in Zwolle verblijven ongeveer 335 gedetineerden. Voor de terroristenafdeling, waar maximaal...
DJI