Leancoach

Topaz Ondersteunende diensten


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 5.593,19 per maand
Contract type: Voltijd
Topaz Ondersteunende diensten

Ben jij een inspirerende leancoach waarbij je helpt om het verschil te maken voor bewoners, cliënten en collega’s? We maken graag kennis met je!

Eind 2018 is Topaz gestart met het programma Slim & Wendbaar. Dit programma is gebaseerd op de lean-principes en geeft medewerkers van Topaz praktische handvatten om continu te verbeteren ten goede van de bewoners, cliënten en collega’s. Als leancoach ben je onderdeel van het team Slim & Wendbaar. Door de inzet van de leancoaches zijn er de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt, is het leangedachtegoed omarmd door de collega’s en zoeken we voor ons team versterking om deze beweging verder voort te zetten!

Als leancoach faciliteer je ‘continu verbeteren’ in de organisatie. Dit doe je door onder andere het geven en ondersteunen van trainingen zoals een vogelvucht-, yellowbelt-, greenbelt- en leanleiderschapstraining. Verder houd je je bezig met het coachen van medewerkers en teams in het PDCA-denken en het faciliteren van strategische verbetertrajecten binnen Topaz. Kortom een inspirerende en uitdagende functie waarbij jij helpt om het verschil te maken voor de bewoners, cliënten en medewerkers van Topaz!

Wat vragen wij van een leancoach?

Je kunt goed luisteren, observeren, reflecteren en weet (kritische) vragen te stellen om het proces van continu verbeteren een stapje verder te brengen. Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt;
 • In het bezit bent van minimaal een LEAN-Greenbelt diploma en deze kennis ook gebruikt in je werk;
 • Een warm hart hebt voor de ouderenzorg;
 • Ervaring hebt met en het leuk vindt om collega’s on the job te coachen en te faciliteren in ‘continu verbeteren’;
 • Talent hebt om anderen te motiveren en te overtuigen om zaken te realiseren en een fijne sparringspartner bent voor je collega’s.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een omgeving met ruimte voor jouw eigen inbreng en veel oog voor jouw persoonlijke groei, bijvoorbeeld door het volgen van een Black Belt training.

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals:

 • Een salaris van maximaal € 5593,19 (FWG 60) op basis van 36 uur;
 • Vakantiegeld van 8%, een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een laptop en telefoon om jouw werk te kunnen uitvoeren;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits At Work, met kortingen voor o.a. Bol.com en Zalando;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg. Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten.

Meer weten of solliciteren

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Joanne Huizinga, (leancoach) via 06 – 139 889 46. Solliciteren kan via de link. Geef in je motivatie in elk geval antwoord op de volgende 3 vragen: Hoe neem je anderen mee in een verandering? Wat heb je in praktische zin gedaan met je leankennis? Welke ervaring heb je met het geven van training, coaching van teams/individuen en het zelf doen van verbetertrajecten? We kijken uit naar je reactie!

Topaz. Het hele leven telt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Oproep Receptionist(e) bij Achmea in Leiden

Spirit Hospitality Services, Leiden, Zuid-Holland
€ 11 - € 15 per uur
6 dagen geleden
Heb je passie voor high-end Hospitality en verzorg jij gasten het liefst tot in de puntjes? Wil jij het visitekaartje van Achmea in Leiden én ben jij per direct beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! (Let op! Het betreft een flexibele bijbaan waarbij je minimaal één dag per week van maandag t/m vrijdag zelf kan aangeven wanneer...
Spirit Hospitality Services

Accountmanager | Regio Leiden/Amsterdam

HILTI, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
WAT IS DE FUNCTIE? Om het succes van Hilti verder uit te bouwen zijn we voor ons Salesteam op zoek naar een commerciële, enthousiaste en creatieve Accountmanager die zich graag verder wil ontwikkelen. Na het unieke onboarding programma (de WIN) ga je op pad in de elektrische Skoda ENYAQ in de regio Leiden/Amsterdam om klanten van de beste services te...
HILTI

Bijbaan verkoopmedewerker

Hoogvliet, Leiden, Zuid-Holland
3 weken geleden
Wil jij werken in een gezellig winkelteam? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers voor verschillende afdelingen bij Hoogvliet. Hard werken? Zeker, maar dat vind jij niet erg. Jij houdt wel van een uitdaging! Of dat nu snel vullen is of klanten adviseren over verse producten. Samen met jouw team zorg...
Hoogvliet