Verkoopmedewerker weekend (8 uur) Apeldoorn

C&A


Datum: 1 week geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Salaris: € 14,3 per uur
Contract type: Voltijd
C&A
The future looks like you

Wil jij je passie voor mode optimaal combineren met je studie of een druk privéleven?
Ben je op zoek naar een afwisselende bijbaan met gezellige collega’s? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij C&A echt iets voor jou! Als verkoopmedewerker bij C&A kom je terecht in een team van betrokken collega’s die met plezier hun handen uit de mouwen steken. Onze visie is ‘het beste uit onze mensen halen’.

Jouw verantwoordelijkheden

C&A is de fashion retailer waar jij jouw energie en passie voor fashion kwijt kan. Als verkoopmedewerker draag jij bij aan een optimaal winkelbeeld en inspireer jij de klanten om het beste uit zichzelf te halen.

Op de winkelvloer van C&A maak jij als eerste kennis met de nieuwste collecties en trends. Jij zorgt dat onze klanten zich welkom voelen in de winkel en straalt enthousiasme en plezier uit als je hen helpt. Is het even rustig, dan zorg jij er samen met je collega’s voor dat de winkel er netjes en inspirerend uit ziet. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je ook achter de kassa staan. Dankzij de afwisselende werkzaamheden vliegt de dag voorbij!

We geloven in ondernemende mensen met teamspirit en hebben een motiverende samenwerkingscultuur. Geloof jij hier ook in? Kom dan ons team versterken!

Wat neem je mee
  • minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Oprechte interesse in het adviseren van onze klanten op het gebied van fashion
  • Jij ziet wanneer klanten behoeften hebben aan advies en stapt op dat moment op ze af.
  • Jij stelt de de juiste vragen en weet daardoor de wensen te achterhalen en welk product als beste bij de klant past. Klanten lopen bij jou altijd met een tevreden gevoel naar buiten.
  • een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Frauderegister Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

C&A wil elke dag opnieuw klanten een bijzondere winkelervaring bieden. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jou!

Wat bieden wij
  • salaris boven CAO tot maximaal € 14,30 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • vergoeding van de reiskosten;
  • een aantrekkelijke pensioenregeling. De eigen bijdrage is maar 2%;
  • een personeelskortingspas van 20%;
  • 50% korting op werkkleding die je zelf bij C&A uit mag kiezen;

Direct solliciteren op de vacature van weekendkracht? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het Recruitment Team, via [email protected].

C&A bevordert gelijke kansen voor mensen van alle achtergronden en identiteiten. We worden geleid door een gebalanceerd gender bestuur dat zich inzet om een diverse en inclusieve organisatie op te bouwen waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. We discrimineren niet op basis van leeftijd, handicap, genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit, ras, religie of overtuiging, ouderlijke en gezinsstatus of enig ander beschermd kenmerk. We verwelkomen sollicitaties van vrouwen, mannen en niet-binaire kandidaten van alle etniciteiten en sociaal-economische achtergronden. We moedigen mensen die behoren tot ondervertegenwoordigde groepen aan om te solliciteren.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief medewerker (vanaf 24 uur)

Oost NL, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
4 dagen geleden
Oost NL heeft ruimte voor een administratief medewerker (vanaf 24 uur) voor financiële administratie Wil je graag aan de slag in een administratieve functie en werk je graag samen in een klein en hecht team bij een organisatie die aandacht heeft voor jou? Zoek je een baan met flexibele werktijden, waar vanuit huis werken goed ingeregeld is? Ben je zorgvuldig...
Oost NL

Servicemedewerker logistiek

Belastingdienst, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.506 - € 3.091 per maand
5 dagen geleden
Zo’n 30.000 mensen werken er bij de Belastingdienst, verspreid over heel Nederland. Met dank aan ons logistiek centrum in Apeldoorn kunnen we al deze mensen optimale werkomstandigheden bieden. De unit operationele facilitaire dienstverlening/ Logistiek Centrum is verantwoordelijk voor het op voorraad houden en de distributie van alle Belastingdienst documenten en ICT componenten. Naast het magazijn vind je op ons terrein...
Belastingdienst

Floormanager

Talent voor Tanden, Apeldoorn, Gelderland
2 weken geleden
Ben jij een geboren floormanager en heb je talent voor het leiden van een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een praktijk in de omgeving van Apeldoorn zijn wij op zoek naar een energieke en toegewijde professional die het overzicht kan bewaren en de praktijk naar nieuwe hoogten kan tillen! Als floormanager coördineer en optimaliseer jij de...
Talent voor Tanden