Projectmanager Sociaal Domein

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Salaris: € 4.000 - € 6.600 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Word jij onze nieuwe projectleider sociaal domein? Ontwikkel duurzame oplossingen en maak impact met jouw leiderschapskwaliteiten. Solliciteer nu!

Over de functie

Projectmanager Sociaal Domein | 32-36 uur| schaal 10/ 11| Regio Alkmaar |


Als projectmanager sociaal domein ben je verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden en uitvoeren van projecten die tot doel hebben de levenskwaliteit van individuen en gemeenschappen te verbeteren. Je werkt samen met diverse stakeholders, waaronder lokale overheden, maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, om duurzame oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Als enthousiaste teamspeler ben je in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en resultaatgericht te werken. Jouw sterke organisatorische vaardigheden, proactieve instelling en flexibiliteit stellen je in staat om effectief te opereren in deze dynamische rol. Deze uitdagende functie biedt volop mogelijkheden om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en impact te maken.


Wanneer je kiest om bij maandag te beginnen, krijg je de mogelijkheid om bij verschillende organisaties en gemeentes in Noord-Holland aan de slag te gaan. Elk van deze organisaties staat voor unieke uitdagingen, waarbij ze soms wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Met jouw kennis en ervaring ben jij in staat om deze ondersteuning te bieden. Daarnaast staat jouw eigen ontwikkeling ook centraal. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden en te verdiepen.


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en ga aan de slag in de omgeving van Alkmaar. Neem gerust contact met mij op 0647781561 of mail naar [email protected].

Functie eisen

Wat krijg jij?

  • Een salaris tussen de €4000 en €6600 bruto o.b.v. 40 uur (schaal 10 of 11 CAO Gemeenten)
  • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer
  • Thuiswerkvergoeding van €3,00 netto per thuiswerkdag
  • De mogelijkheid om onder contract diverse uitdagende projecten uit te voeren
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Een interessante pensioenregeling én pensioen vanaf de 1e werkdag

Over het bedrijf

Als projectmanager sociaal domein bij Maandag werk je in diverse gemeenten of wijkteams in Noord-Holland, waar je een essentiële rol vervult in het ondersteunen van individuen bij sociale voorzieningen. Van Texel tot Zaanstad, onze opdrachtgevers variëren, wat zorgt voor een dynamische en gevarieerde werkomgeving. Ontdek samen met ons waar jouw mogelijkheden liggen en hoe jij het meest impact kunt maken.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectmanager Sociaal Domein die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO
0-1 jaar,1-3 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek medewerker

Logistic Force, Alkmaar, Noord-Holland
1 week geleden
Sta jij te springen om gewoon lekker aan de slag te gaan, ondertussen lekker fysiek bezig te zijn en dan het mooiste: daar ook nog eens betaald voor krijgen?! En dat bij een werkgever die jou en de logistiek als geen ander begrijpt en je hierin kan ondersteunen, ideaal! We zijn voor onze logistieke poule op zoek naar logistieke medewerkers,...
Logistic Force

Allround productiemedewerker

Topjoynt B.V., Alkmaar, Noord-Holland
3 weken geleden
Allround productiemedewerker (32 - 40 uur) Topjoynt B.V. is een mooi flexibel familie bedrijf gevestigd in Alkmaar en is dé specialist op het gebied van hout-optimaliseren en vingerlassen in Nederland. Sinds de start in 2001 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een brede toeleverancier van duurzaam volhout gevingerlast, gelamineerd gevingerlast of ruw hout voor de handel en andere houtverbruikers zoals...
Topjoynt B.V.

Projectmanager FMCG

Sarawak Nederland, Alkmaar, Noord-Holland
3 weken geleden
Ben jij een resultaatgerichte doener met ervaring in project- en personeelsmanagement? Wij zoeken jou voor de rol van Projectmanager FMCG bij Racktime! Laat van je horen en join ons team! Racktime is een fieldmarketing organisatie en versterkt merk- en marktposities van opdrachtgevers in de Benelux voor A-merken als; RedBull, Dyson, Nespresso, Unilever en zo ook de Nederlandse Loterij etc. Functieomschrijving:...
Sarawak Nederland