ASSISTENT VESTIGINGSMANAGER

ALLSAFE


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Salaris: € 2.850 per maand
Contract type: Voltijd
ALLSAFE

Ben jij een kei in het overtuigen van mensen door hen te voorzien van het juiste advies? Zie jij het zitten om onze klanten mee te nemen op een 'ruimtereis' door onze opslagcentra? Als assistent vestigingsmanager zorg je ervoor dat onze klanten altijd een lach op hun gezicht hebben. Het gaat om meedenken, plannen en lol hebben.

Zie jij dit zitten? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Wie zijn wij?

Wij zijn ALLSAFE. We geven (opslag) ruimte aan iedereen die extra ruimte nodig heeft. We geven advies over hoe je ruimte kan creëren. Voor thuis of voor op het werk, voor groot of klein. Bij ALLSAFE blijven we leren. We innoveren, we inspireren. Dat doen wij net iets slimmer dan anderen. Dagelijks zijn we bezig met het waarmaken van de ALLSAFE ambitie om te groeien tot 70 locaties in Nederland en uitbreiding in België. Daardoor gebeurt er hier veel, heel veel. Dit brengt veel dynamiek, ondernemerschap en nieuwe kansen met zich mee.


Wat jij doet als Assistent Vestigingsmanager

Jouw werkdag als Assistent Vestigingsmanager begint zodra je bij de vestiging aankomt samen met de Vestigingsmanager. Je opent je e-mail en ziet al een aantal afspraken ingepland staan. Dat wordt knallen vandaag.

Je eerste klant komt binnen voor ruimteadvies. Yes! Deze ga jij binnenslepen. Je rondleiding door de vestiging, ook wel ruimtereis genoemd, is een succes en je stelt het huurcontract op. Je hebt zelfs nog twee pakketten verhuisdozen verkocht! Dat is mooi, want je moet er nog vier om te winnen van je collega deze week.

Als het even rustig is, loop je een rondje door jouw vestiging. Die moet er natuurlijk spik en span uitzien. Hierna is het weer tijd voor het echte werk. Je analyseert de verkopen van de afgelopen maand en probeert via de telefoon nog een aantal nieuwe klanten te winnen.

Aan het einde van de dag weet je niet waar de tijd gebleven is. Er komt nog iemand last-minute een verhuisbus huren. Top! Dat was een aandachtspunt op de afgelopen kwartaalmeeting. Samen met je collega kijk je terug op een succesvolle dag!


Wat wij jou bieden als Assistent Vestigingsmanager

 • Salaris: Bruto maandsalaris tot € 2.850,-
 • Bonus: Speciale bonusregelingen
 • Contract: Start met een jaarcontract, met uitzicht op vast
 • Parttime of fulltime: Dienstverband vanaf 32 tot 40 uur, met zaterdag als vaste werkdag
 • Vakantie: 25 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, met mogelijkheid tot bij- of verkopen
 • ALLSAFE Benefits: Reiskostenvergoeding, sportabonnement en iPhone
 • ALLSAFE Academy: Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Meer dan werk: Borrels, wintersport, sportavonden, onvergetelijke uitjes en in oktober 2024 naar New York
 • Geen dag hetzelfde: Afwisselende baan, veel dynamiek en ruimte voor initiatief

Wat wij van jou vragen als Assistent Vestigingsmanager

 • Persoonlijkheid: Gezellig, ambitieus en gedreven
 • Scholing: HBO werk- en denkniveau
 • Kennis: Ervaring en passie voor commercie
 • Woonplaats: In de regio
 • Eigen auto: Je kunt worden ingezet op verschillende vestigingen in de regio


Sluit je bij ons aan!

Stuur je motivatiebrief en CV door via de knop ''.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Heftruckchauffeur | Oss | Dagdienst | €13,66 / €14,25

Logistic Force, Oss, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Het klinkt misschien gek, maar een goede heftruckchauffeur is sierlijk als een ballerina. En danst bij wijze van spreken geblinddoekt, achteruit én zonder brokken het magazijn door. Sterker nog; sommige heftruckchauffeurs kunnen met de lepels hun eigen naam schrijven. Dat hoef je bij ons niet per se te doen, maar strak en schadevrij rijden in diverse omstandigheden? Dat is wel...
Logistic Force

Chauffeur CE

Logistic Force, Oss, Noord-Brabant
€ 14,5 - € 18,35 per uur
2 weken geleden
“Ja hoor, nóg een Chauffeur CE vacature!” We horen het je denken! Chauffeurs met rijbewijs CE zijn natuurlijk erg gewild, je kunt overal aan de slag als je zou willen, maar hoe fijn is het als je bij een werkgever komt werken die jou ook echt begrijpt en all the way gaat voor jou?! Precies, even verder lezen dus en...
Logistic Force

Parttime Postbezorger

PostNL, Oss, Noord-Brabant
€ 13,27 per uur
3 weken geleden
Werkdagen dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag Wat ga je doen? Van een verjaardagskaart tot een belangrijke brief, je bezorgt het allemaal bij PostNL in een gebied dat je door en door kent. Elke brief die je door de brievenbus doet geeft je een trots gevoel. Want zeg nu zelf, een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt iedereen blij. Je begint...
PostNL