Afstudeerstage Hbo Elektrotechniek - Tilburg

Enexis


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Enexis

Je zet je schouders eronder met
Deze afstudeeropdracht valt onder de afdeling realisatie Brabant-Midden (Tilburg), team Specialisme. Binnen de afdeling Realisatie werken medewerkers van het Specialistenteam, vanuit hun vakgebied aan het realiseren van de afdelingsdoelstellingen. De totale afdeling Realisatie bestaat uit ongeveer 160 medewerkers en het team Specialisten bestaat uit 25 medewerkers. Het Specialistenteam bestaat uit: Bouwkundigen, Technisch Specialisten Elektra, Operationele techniek Experts en Materieelbeheerders.

Tijdens je afstudeeropdracht zal je begeleid worden door een Technisch Specialist die ook belast is met de dagelijkse DALI werkzaamheden. Hij zal je tevens introduceren bij verschillende afdelingen die eveneens betrokken zijn met DALI, zoals het Bedrijfsvoering centrum, Asset Management, Netautomatisering, Technische Expertise en ook bij de overige vestigingen die met dezelfde vraagstelling zitten.


Functiebeschrijving


Gaat jouw afstudeeronderzoek ons net slimmer maken door Distributie Automatisering Light (DALI)?

Met jouw energie kan het
• De energietransitie is in volle gang, wat een uitdaging!
• DALI is een essentiële tool voor Enexis en noodzakelijk in het verder brengen van de energietransitie.
• Met jouw onderzoek kijk je naar de optimalisatie van DALI en maak je impact.

Zo ga jij deze uitdaging aan
• Momenteel loopt landelijk binnen Enexis het project DALI. In dit project wordt de bestaande situatie, waarbij de aansturing van de openbare verlichting met toonfrequent (TF) gebeurt, omgebouwd naar DALI. De reden hiervan is dat er geen ondersteuning meer gegeven wordt door de leverancier en er ook geen reserveonderdelen meer te verkrijgen zijn voor de Toon Frequent- zenders.
• DALI heeft drie primaire doelen:

  • De openbare Verlichting (OVL) sturing in stations als alternatief voor TF.
  • Het realtime uitlezen van meetdata (trafometing, afgaande Laagspanningsvelden-velden optioneel) als alternatief voor handopnames.
  • Het sneller op kunnen lossen van storingen via het uitlezen van kort- en aardsluitindicatoren.

• Jouw onderzoek bestaat uit 2 delen:

  • Hoe kan Enexis zo efficiënt mogelijk omgaan met de meldingen die nu al gegenereerd worden en centraal binnen Enexis binnenkomen?
  • Welke mogelijkheden zijn er nog meer om DALI uit te breiden die Enexis kunnen helpen in het kader van de energietransitie?

• Vanaf februari 2024 zal je je onderzoek gedurende 20 weken (fulltime), uitvoeren op onze vestiging in Tilburg.


Functie-eisen


Zo pak jij het aan

In onze technische en dynamische omgeving zijn een aantal (karakter)eigenschappen van belang, zoals:
• Een leergierige en proactieve houding;
• Gedrevenheid om de onderste steen boven te krijgen;
• Een kritische blik;
• Oog voor (technische en praktische) details.

Daarnaast volg je een van de volgende Hbo opleidingen: elektrotechniek, energietechniek of mechatronica.


Arbeidsvoorwaarden


En wij steken natuurlijk ook energie in jou

Bij Enexis werk je aan een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarom zorgen we goed voor je.

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €550,- en een laptop.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt in: het toetsen van de authenticiteit van cv en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Vragen of solliciteren?
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem contact op met Stijn Thielen (Corporate Recruiter) via [email protected] of 06- 21704714.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

KAM Manager LOA Automotive

LOA Full Surface Group, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
LOA Automotive is specialist in kataforeselakken, poedercoaten en andere oppervlaktebehandelingen voor de truck- en automobielindustrie. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze KAM Manager die de spil wordt in ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een leuke omgeving met afwisselend werk en leuke collega's? Dan komen we graag met je in contact!...
LOA Full Surface Group

Sales Representative

Keser, Tilburg, Noord-Brabant
€ 2.800 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Introductie Als jij een zelfstandige en gedreven professional bent die niet terugdeinst voor de verantwoordelijkheid van het gehele order-to-cash proces voor klanten, dan ben jij degene die we zoeken! Wat wij bieden Dit heeft de organisatie jou te bieden. Een gezellig team in Tilburg binnen een groeiende organisatie met ambities. Een uitgebreid inwerktraject inclusief trainingen en meeloopdagen. Kansen om je...
Keser

FINANCIAL CONTROLLER

Marks Sattin, Tilburg, Noord-Brabant
€ 75.000 - € 90.000 per jaar
3 weken geleden
FINANCIAL CONTROLLER Momenteel zijn wij voor een logistieke multinational op zoek naar een Financial Controller. Binnen deze beursgenoteerde wereldspeler kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving. Je zal daarom ook werken met verschillende teams en met (internationale) stakeholders. Vanuit jouw rol ga je aan de slag met de maandafsluiting, (statutaire) reporting, rapportages en voer jij verschillende analyses uit...
Marks Sattin