Inhouse intercedent

Tempo Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Salaris: € 2.550 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo Team
Functieomschrijving

Beschrijving

Altijd de juiste mensen op de juiste plek, dat is jouw doel als inhouse intercedent bij TTPM. Je staat opgesteld voor een van onze grote TTPM klanten, namelijk DPD. DPD vervoert jaarlijks ongeveer 1,3 miljard pakketten naar wereldwijde bestemmingen! Dit wordt ondersteund door de klantenservice afdeling, waar jij de nr. 1 samenwerkingspartner voor DPD bent. Jij bewaart het overzicht, voorziet de aanvragen van de klant en communiceert op verschillende niveaus met de klant en flexwerkers.

Zo ziet jouw functie eruit
Als inhouse intercedent bij DPD ben je verantwoordelijk voor het proces van personeel voor de klantenservice afdeling en de overige BV1 vacatures bij DPD. Het is een 360 graden rol, waarin je goed contact houdt met de landelijke DPD contactpunten. Je ontvangt de vacatures vanuit de verkooppunten en zorgt voor een landelijke voorziening voor deze functies. Je gaat langs bij de verschillende locaties om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Samen met het inhouse team zorgen jullie voor een optimale klanttevredenheid bij DPD!

Daarnaast zijn er nog een aantal andere grote klanten van TTPM met een vraag naar BV1 personeel, bijvoorbeeld de Technische Unie en Samsung. Vanuit jouw rol heb je de mogelijkheid om deze klantvragen verder uit te breiden en te voorzien, zodat de klanten volledig ontzorgd worden door TTPM.

Als inhouse intercedent …

 • Ben je voor de klant een belangrijke sparringpartner en klankbord op tactisch niveau.

 • Houd jij de regie op in-, door- en uitstroom in de pool van uitzendkrachten.

 • Ben je aanspreekpunt voor flexwerkers. Je beantwoordt hun vragen en zorgt voor groeimogelijkheden en ontwikkeling.

 • Ben je goed in het uitbouwen van een klantenkring, zodat klanten direct aan Tempo-Team denken bij het invullen van een vacature

 • Krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma.

Met wie ga je werken?

In deze rol ben je erg zelfstandig, maar werk je ook heel nauw samen met het DPD team. Er zijn twee inhouse locaties, waar je afwisselend te vinden bent en onderdeel bent van het team! Je bent onderdeel van Tempo-Team Performance Management, een groeiend onderdeel binnen Tempo-Team waarin samenwerking, collegialiteit en streven naar resultaat zorgen voor een goede portie werkplezier!

Dit heb jij in huis

 • Je hebt HBO werk en denkniveau.

 • Je bent beschikbaar voor 32 of 40 uur per week.

 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

 • Je weet goed het overzicht te behouden, kan goed prioriteiten stellen en laat jezelf niet snel gek maken.

 • Je hebt lef, durft het gesprek aan te gaan met de klant en stelt vragen indien nodig.

 • Je bent enthousiast, een echte relatiebeheerder en zet graag dat stapje extra voor jouw klant.

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen €2550 en €3000 (afhankelijk van je werkervaring).

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.

 • Choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225).

 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor bijvoorbeeld een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.


Waarom Tempo-Team?

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn?
Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als intercedent bij Tempo-Team? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Hermela Amdasu, Talent Acquisition Specialist, via [email protected].

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking.

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past.

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Meewerkstage accountancy

Flynth, Veenendaal, Utrecht
1 week geleden
Deel op social media: Meewerkstage accountancy Veenendaal €800 Accountancy HBO 0 - 40 uur Je gaat de theorie die je op school hebt geleerd toepassen in de praktijk door aan de slag te gaan met diverse financiële administratieve werkzaamheden. Je gaat de theorie die je op school hebt geleerd toepassen in de praktijk door aan de slag te gaan met...
Flynth

Mutatietimmerman Veenendaal

Meestersgilde, Veenendaal, Utrecht
1 week geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken voor een mooi bedrijf in Veenendaal? Ik zoek een timmerman voor mutatie woningen. Enthousiast? Reageer direct! Wat houdt de functie in? Als timmerman mutatie woningen ben jij verantwoordelijk voor het opknappen en onderhouden van woningen. Jouw werkzaamheden zullen als volgt zijn: Het plaatsen van keukens; Maken van wanden en...
Meestersgilde

Praktijkinstructeur dagbesteding en arbeid (0,6 - 1,0 wtf)

Stichting De Onderwijsspecialisten, Veenendaal, Utrecht
3 weken geleden
Allround praktijk instructeur bij De Onderwijsspecialisten: Meer aandacht. Meer mogelijkheden. Heb jij een affiniteit met praktijkvakken als productie, klant & dier of keuken & facilitair (dagbesteding) en/of logistiek & detail, perk & plantsoen, horeca & fastfood (arbeid) en lesgeven aan leerlingen met een speciale behoefte? En vind jij het leuk om nieuwe dingen uit te proberen? Mooi! Dan zoeken wij...
Stichting De Onderwijsspecialisten