HR adviseur

RIBW Nijmegen & Rivierenland


Datum: 1 week geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Salaris: € 3.616 - € 4.785 per maand
Contract type: Voltijd
RIBW Nijmegen & Rivierenland

Bij de RIBW doen we samen wat écht nodig is. We zijn er voor onze cliënten: mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid. Met onze herstelondersteunende begeleiding helpen we hen structuur te vinden, weer in zichzelf te geloven, zo zelfstandig mogelijk te leven en weer mee te doen in de samenleving.

En dat begint met de eerste stap


Jouw team
Je gaat werken binnen het team HR dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 4 HR adviseurs, een adviseur groei & talentontwikkeling, 2 recruiters, 3 HR medewerkers, een Arbo-coördinator en een vrijwilligerscoördinator.

We zijn een team met enthousiaste collega’s die waarde hechten aan betrouwbaarheid, werkplezier, aandacht voor elkaar en natuurlijk professionaliteit. We werken als organisatie vanuit zelforganisatie en dat doen we ook binnen ons team. We benutten daarbij elkaars kennis en ervaring.

Samen met jouw collega’s van HR ga je mee vorm geven aan de ontwikkeling van onze organisatie en zul je samen met je collega adviseurs op termijn de rol van Coördinator Mens & Gezondheid vervullen. Meer aandacht voor de medewerker en dichterbij georganiseerd, staat hierbij centraal. Als coördinator ga je voor ongeveer 50% van jouw werktijd besteden aan ‘HR in de lijn’. Je bent voor deze rol veel op locatie en staat in nauwe verbinding met de teams in het primair proces. Je begeleidt en coördineert medewerkers en teams in duaal leiderschap met de Coördinator Herstel & Gezondheid. Het overige deel, ook ongeveer 50%, van jouw werktijd zal bestaan uit inzet op één of meerdere HR-thema’s als:

 • Strategische personeelsplanning
 • Groei- en talentontwikkeling, vakmanschap, kennis & expertisedeling
 • Werving & selectie, zij-instroom en onboarding
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Teamontwikkeling bij zelforganisatie/duaal leiderschap
 • Duurzaamheid
 • Organisatieontwikkeling bij zelforganisatie/duaal leiderschap

Wat heb je nodig?


 • Een hbo-opleiding op het gebied van HR, aangevuld met relevante vakkennis en werkervaring op hbo-plus niveau op in ieder geval één van bovenstaande thema’s.
 • Je hebt affiniteit met (team)coaching en/of ervaring hiermee.
 • Je krijgt energie van veranderingen, het meedenken hierover en weet collega’s hierin mee te nemen.
 • Bij voorkeur breng je ervaring mee in het ondersteunen en werken met zelforganiserende teams en projectmatig werken.
 • Je bent gemakkelijk benaderbaar en vindt een informele samenwerking en goede sfeer belangrijk.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Je hebt kennis van en inzicht in geautomatiseerde personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur AFAS.

Wat kun je bij ons verwachten?
Kort gezegd: wij bieden jou de ruimte en de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent én je daarin te ontwikkelen.

 • Je werkt in een zelfstandig team waarin je grotendeels samen met collega’s werkzaamheden naar eigen inzicht kunt organiseren.
 • Ook investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt veel ruimte voor deskundigheidsbevordering en intervisie, goede studiefaciliteiten, zoals een individueel scholingsbudget en toegang tot onze online leeromgeving.
 • Geniet van de voordelen van op je (elektrische) fiets naar het werk gaan, blijf in vorm door te sporten, en profiteer van de moderne technologie met de nieuwste laptop of mobiel. Wij bieden je hierin diverse fiscale voordelen.
 • Je goed voelen in je werk vinden wij ook belangrijk. Daarom vergoeden we bijvoorbeeld een cursus Mindfulness en drie keer per jaar een stoelmassage.
 • We bieden je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband (bij goed functioneren & gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden).
 • Deze functie is ingeschaald in FWG schaal 55 (min. € 3.616,- en max € 4.785,-,- bij een fulltime dienstverband). Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ. Op dit moment vindt een aanpassing van ons functiegebouw plaats. Mogelijk hebben de uitkomsten hiervan nog invloed op de waardering van de functie.

Wil je meer weten over de functie?
Neem dan contact op met Walter van Eldijk, HR adviseur via telefoonnummer: 088 382 24 22.

Wil je eerst meer weten over de RIBW Nijmegen & Rivierenland?
Kijk dan op https://www.ribw-nijmegenrivierenland.nl/werken-bij

Zet jij de eerste stap?
We leren je namelijk graag kennen! Klik op de button ‘Solliciteer direct’ op onze website en stuur ons je sollicitatie met CV en een korte motivatie voor 12 april 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 en 23 april 2024.

Twijfel je nog? Dan gaan we graag met je in gesprek om je twijfels te bespreken! Klik op ‘Even kennismaken’ en plan een kennismakingsgesprek met een van onze recruiters. Online of bij ons op kantoor.

Deze vacature is er voor iedereen, of je nu al binnen onze organisatie werkt of van buitenaf komt. Als je van binnenuit solliciteert en je hebt gelijke geschiktheid als iemand van buiten, dan geven we jou voorrang. Als je extern solliciteert willen we je laten weten dat we ook een referentiecheck doen.

RIBW & Werkgeverij
De RIBW Nijmegen & Rivierenland is lid van de Werkgeverij. Dat heeft voor jou als (toekomstig) medewerker verschillende voordelen. Onder andere dat je voorrang krijgt op werk bij aangesloten organisaties. Werk je nu bij een organisatie die aangesloten is bij de Werkgeverij? Vermeld dit dan duidelijk in je sollicitatiebrief.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Koelmonteur

Continu Professionals, Nijmegen, Gelderland
1 week geleden
Heb je vragen? Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Sam van Essen. Referentienummer V-100670 WHATSAPP MET ADVISEUR SOLLICITEER NU Je hebt nog 30 dagen om te solliciteren Functieomschrijving In de positie van Monteur Koeltechniek zorg jij dat alle kritische systemen binnen de organisatie werkende blijven. Van periodiek onderhoud en reparaties tot...
Continu Professionals

Schoonmaak

Hago Zorg, Nijmegen, Gelderland
€ 13,42 - € 14,78 per uur
2 weken geleden
Het Radboudumc is een academisch ziekenhuis in Nijmegen, het ziekenhuis is gevestigd aan de Radboud Universiteit. Voor het Radboudumc zoeken wij schoonmakers voor verschillende afdelingen, hierbij kun je denken aan, poliafdelingen, verpleegafdelingen maar ook college zalen en kantoren. Voor de schoonmaak geven je alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren, en met jouw opgeruimde...
Hago Zorg

Taxichauffeur Groepsvervoer Nijmegen1

Munckhof, Nijmegen, Gelderland
€ 14,28 - € 16,39 per uur
3 weken geleden
Nijmegen 16 - 24 uren per week Wie ben jij? Je geniet van het gevoel van vrijheid op de weg; Klantvriendelijk met een representatieve uitstraling; Tovert graag een glimlach op het gezicht van jouw (veelal vaste) passagiers; Bekend met de regio en beschikt over een goede dosis oriëntatievermogen; Accuraat en stipt; Met veel verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgericht. Wat ga je doen?...
Munckhof