Machinebouw technicus

Betaselect


Datum: 1 week geleden
Stad: Almere, Flevoland
Salaris: € 2.835 - € 3.618 per maand
Contract type: Voltijd
Betaselect
Almere €2835 tot €3618 MBO 3 / Techniek - Elektro

Ben jij gepassioneerd over het assembleren en finetunen van nieuw gebouwde machines op het gebied van elektrische hardware en software? Dan ben jij wellicht de technicus die we zoeken voor deze machinebouwer. Als Machinebouw Technicus speel jij een cruciale rol in het team.

Jouw verantwoordelijkheden

In deze moderne werkplaats in Almere ben je werkzaam als technicus machinebouw. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het assembleren van recent gebouwde machines, waarbij zowel mechanische als elektrische aspecten nauwkeurig worden bekeken. In samenwerking met het team van monteurs bouw je machines op binnen de werkplaats. Je bent niet alleen betrokken bij de opbouw, assemblage en aansluiting van de machines, maar bewaakt ook actief de kwaliteit van deze producten.

Af en toe ondersteun je ook bij de assemblage van machines of installaties bij de klant. Dit is nationaal en internationaal.

Als je plezier haalt uit het nauwkeurig uitvoeren van de Factory Acceptance Test (FAT) en ervoor zorgt dat elk onderdeel foutloos functioneert, moedigen we je aan om te solliciteren.

Jouw werkomgeving

Je komt te werken bij een gerenommeerde machinebouwer met ruim 40 jaar ervaring in het leveren van technologische kennis en productieapparatuur voor de levensmiddelenindustrie (bakkerij-, zuivel- en zoetwarenindustrie).

Betaselect is specialist in het verbinden van bèta’s en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema’s voor ons. Wij faciliteren groei. En zijn toekomst gericht. Met ruim 20 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt. En welke kansen dit voor jou biedt!

Jouw vaardigheden

Je bent aan aanvulling op ons bestaande team als je beschikt over:

  • MBO werk en denkniveau op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde;
  • Kennis van PLC besturingssystemen;
  • Werkervaring als monteur binnen de machinebouw, industrie of technische dienst.

Ons aanbod

Wij bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Een dynamische, veelzijdige functie waarin jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
  • Een salaris tussen de € 2835 en € 3618 (afhankelijk van de kennis en kunde die je al mee brengt);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met secundaire goede toeslagen;
  • Een professionele, internationaal gerichte organisatie met volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Wel, als jij van nature nauwkeurig bent  Wel, als jij plezier haalt uit het uitvoeren van testen

Waarom misschien niet

Niet, als je liever werkt op locatie van de klant ipv de werkplaats

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Test coördinator, team ICT Services en Applicaties

Flevoziekenhuis, Almere, Flevoland
€ 4.842 per maand
5 dagen geleden
De functie De test-coördinator is verantwoordelijk voor de planning, aansturing en uitvoering van het testproces van releases zoals periodieke Hot Fixes binnen Hix en maakt deel uit van het team Centraal Applicatie beheer (functioneel en technisch applicatiebeheerders). De test-coördinator rapporteert conform testplan over de voortgang van het testproces en de kwaliteit van het testobject en is een verbindende schakel voor...
Flevoziekenhuis

Adviesgroepmanager Wegen & Stedelijke Infra

Antea Group, Almere, Flevoland
1 week geleden
Als commercieel eindverantwoordelijke leg jij de basis voor het commerciële succes van onze adviesgroep. Wat doe je als adviesgroepmanager? Samen met de teammanager ben jij verantwoordelijk voor Wegen & Stedelijke Infra: één van de adviesgroepen binnen onze businesslijn Mobiliteit. Waar de teammanager zich focust op de HR- en ontwikkelkant van het team, ben jij eindverantwoordelijk voor de marktkant en projectresultaten....
Antea Group

Woonbegeleider Forensische Tussenvoorziening

Kwintes, Almere, Flevoland
€ 2.595 - € 3.541 per maand
4 weken geleden
Woonbegeleider Forensische Tussenvoorziening Almere 36 uur MBO - 4 28 maart 2024 Vind jij het belangrijk dat cliënten met een justitiële achtergrond een goede terugkeer in de maatschappij krijgen en wil je in de begeleiding daarvan een rol spelen? Dan zijn wij voor de forensische Tussenvoorziening( Ambulant en in de Woonvorm) in Almere op zoek naar jou als nieuwe collega...
Kwintes