Flexpool Festival medewerker parttime

ASA talent


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 11 - € 16 per uur
Contract type: Voltijd
ASA talent
Ben jij klaar om deze zomer een onvergetelijke ervaring op te doen? ASA Talent is op zoek naar flex festivalmedewerkers parttime om ons team te versterken tijdens de leukste festivals in Nederland! Als festivalmedewerker bij ASA Talent sta je aan de frontlinie van de festivalervaring! Van het controleren van tickets tot het werken achter de bar, jij bent de sleutel tot het succes van het festival. Terwijl je je taken uitvoert, kun je ondertussen genieten van de levendige sfeer, de enthousiaste feestgangers en de fantastische optredens van artiesten!
  • Flexibiliteit: Je bent bereid om te werken tijdens weekenden en avonden, aangezien festivals vaak op deze momenten plaatsvinden.
  • Enthousiasme: Je hebt een positieve en energieke houding en bent enthousiast om festivalgangers een geweldige ervaring te bezorgen.
  • Communicatieve vaardigheden: Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband.
  • Stressbestendigheid: Je kunt goed omgaan met drukke en soms hectische situaties die kunnen voorkomen op een festival.
  • Leeftijd: Je bent minimaal 18 jaar oud.

  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving op de leukste festivals van Nederland, waar geen dag hetzelfde is.
  • De vrijheid om zelf aan te geven welke dagen je beschikbaar bent.
  • Een reiskostenvergoeding om je tegemoet te komen in de kosten van het reizen naar de festivallocaties.
  • Flexibele werkdagen waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent, zodat het werk perfect te combineren is met andere verplichtingen.
  • De mogelijkheid om samen met vrienden te werken, waardoor je niet alleen een geweldige festivalervaring hebt, maar ook nog eens kunt genieten van elkaars gezelschap tijdens het werk.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager | VvE | Maastricht

MVGM, Maastricht, Limburg
3 dagen geleden
MVGM VvE beheert meer dan 3.300 Verenigingen van Eigenaars in heel Nederland. Hiermee nemen wij de zorg en lasten weg van duizenden opdrachtgevers op technisch, administratief en juridisch gebied. Door onze brede dienstverlening kom je als Accountmanager te werken in een rol met veel afwisseling en veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden! De functie: Als Accountmanager VvE werk je in een enthousiast...
MVGM

Winkelmanager (M/V)

Xenos, Maastricht, Limburg
€ 15,39 - € 23,91 per uur
3 dagen geleden
Mosae Forum 39 - Maastricht Winkel Verkoop - winkelmanager 32 - 38 uur Met meer dan 150 kleurrijke winkels, een online webshop en een groot aantal fans op onze social media kanalen, is Xenos de afgelopen jaren enorm gegroeid. Onze ambitie? Nog groter, slimmer én sneller worden. Dit kan alleen door samen te werken met enthousiaste collega’s, die ondernemend zijn,...
Xenos

BBL leerling

Koraal, Maastricht, Limburg
2 weken geleden
Interesse in de zorg? Altijd al iets voor anderen willen betekenen? Ga je het avontuur aan? Wij bieden je graag de mogelijkheid om de stap naar de gehandicaptenzorg te maken. Voor het komende schooljaar hebben we leerwerkplekken voor de opleidingen Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkunde (niveau 4) en Maatschappelijke zorg (niveau 3 en 4). Wat ga je doen? Als leerling...
Koraal