Horecamanager Ede

Resto VanHarte


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Resto VanHarte

Resto VanHarte zoekt voor haar locatie in Ede een

Horecamanager

Voor 8 - 16 uur per week

Mensen een fijne avond bezorgen. Hen een luisterend oor en een lekkere maaltijd bieden. Dat doen wij bij Resto VanHarte, want wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid!

Wil jij helpen om eenzaamheid te bestrijden? Vind je het leuk om teams te begeleiden en mensen te coachen? Heb je ideeën over hoe wij onze Resto’s nog leuker kunnen maken? Of heb je jouw sporen verdiend in de keuken?

Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega!

Een Horecamanager bij Resto VanHarte

Als Horecamanager heb je de centrale taak om een gezonde maaltijd samen te stellen voor de gasten en een bijzondere avond te realiseren. Dit doe je in samenwerking met de Restomanager en vrijwilligers. Je stimuleert een optimale inzet en begeleiding van vrijwilligers in het Resto. Het vergroten van de zichtbaarheid, naamsbekendheid en impact van Resto VanHarte behoort ook tot je verantwoordelijkheden.

Wat vragen we van een Horecamanger

Wij zoeken iemand die net zo graag als wij eenzaamheid wil bestrijden door gezellig samen te koken en te eten. Iemand die vanuit een coachende rol in staat is op een natuurlijke wijze alle betrokkenen mee te nemen en weet te enthousiasmeren.

Wij zoeken

Een ervaren kok die het overzicht kan bewaren over het bereidingsproces en over de inzet van de vrijwilligers. Je bent mensgericht en je kunt ervoor zorgen dat vrijwilligers zich binnen hun rol verder kunnen ontwikkelen.

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot kok, minimaal op MBO3 niveau;
 • Ben je in het bezit van een leermeesterdiploma en/of een diploma sociale hygiëne dan is dat een pré;
 • Je hebt aantoonbaar enkele jaren ervaring als eindverantwoordelijke in de keuken;
 • Je hebt aantoonbare interesse in het begeleiden van vrijwilligers;
 • Je kunt zelfstandig koken voor grotere groepen;
 • Je hebt vanuit persoonlijkheid en vakmanschap natuurlijk overwicht;
 • Je bent beschikbaar voor werktijden van 12:30 tot ca. 20:30 uur;
 • Je bent woonachtig in de regio Ede;
 • Je bent in het bezit van een auto.

Wat wij jou geven

 • Een zelfstandige functie in een groeiende sociale non-profit onderneming;
 • Een werkomgeving vol met enthousiaste mensen die hard werken om de eenzaamheid in Nederland te bestrijden;
 • De functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal werk. (Een tijdelijke freelance samenwerking onder voorwaarden is eventueel ook bespreekbaar.)
 • Een Individueel Keuzebudget wat je naar eigen inzicht en behoefte kunt besteden;
 • Een laptop en telefoonvergoeding;
 • Een goede pensioenvoorziening;
 • En natuurlijk reiskostenvergoeding.

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 40 locaties. Dit zijn plekken in grote en middelgrote steden waar we met z’n allen eenzaamheid willen tegen gaan. Want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam en wij willen die eenzaamheid bestrijden.

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor meer dan 100.000 ontmoetingen! En waar we kunnen organiseren we ook nog andere activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op www.restovanharte.nl.

Ben jij onze nieuwe Horecamanager

Zie jij jezelf werken als Horecamanager voor Resto VanHarte? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie[at]restovanharte.nl ter attentie van Oona van Vuren.

Voor vragen over het werk van een Horecamanager kun contact opnemen met Anne Kaasenbrood.

Zij is Operationeel manager, M 06 2185 2850 en kan je er alles over vertellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Principal Life Sciences

IQVIA, Amsterdam, Noord-Holland
23 uur geleden
We are looking for a Principal Life Sciences to join the Dutch Analytics Solutions & Consulting team at IQVIA Netherlands, reporting into the Director Analytics Solutions & Consulting. In this role, you will be involved in client/project leadership, business development, and people/operational leadership to support clients that are based in the Netherlands. You will be working directly with new and...
IQVIA

Junior Designer, Womens Soft Accessories -Tommy Hilfiger

PVH, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Design Your Future at PVH Junior Designer, Womens Soft Accessories -Tommy Hilfiger Be part of an iconic story. PVH is the growth platform for Calvin Klein and TOMMY HILFIGER. Through driving brand strength and relevance, we are connecting our global, iconic brands closer to where the consumer is going than ever before, today and with future generations. Guided by our...
PVH

Coördinator Campagne Selecties

Goede Doelen Loterijen, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.800 - € 4.750 per maand
3 dagen geleden
Als Coördinator Campagne Selecties houd je je bezig met de inrichting van verschillende marketing-kanalen en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het campagne data-selectieproces. Je maakt hierbij onderdeel uit van het Marketing Automation Operation team. Eén ding is zeker, met jouw werk lever je elke dag een bijdrage aan alle goede doelen die we steunen. Santucia Leocadia, coördinator campagne...
Goede Doelen Loterijen