Jeugdzorgwerker C Dagbehandeling

Enver


Datum: 2 weken geleden
Stad: Vlaardingen, Zuid-Holland
Salaris: € 2.808,78 - € 4.171,02 per maand
Contract type: Voltijd
Enver

Wil jij werken met de doelgroep jonge kinderen waarbij het onderzoeken en ontdekken centraal staat? Wil je samen met de ouders/verzorgers zoeken naar de ontwikkelingskansen voor hun kind? Specifiek voor de heterogene groep met behandelklimaat structuur zoeken wij een nieuwe collega in Vlaardingen.

Wat kan je betekenen in jouw rol als jeugdzorgwerker C

Op de dagbehandeling in Vlaardingen krijgen kinderen tussen de 0-7 jaar groepsgewijze en individuele behandeling. Er wordt gewerkt vanuit verschillende werksoorten: behandelgroepen, observatiediagnostiekgroep, zorg-onderwijsgroepen, een ouder-kind groep en diverse vormen van ambulante hulp. We werken systeemgericht. De ouders krijgen ambulante hulp bij de opvoeding. Het doel van de behandeling is herstel van het evenwicht tussen ontwikkelingstaken en vaardigheden bij zowel ouder(s) als kinderen, zodat zij weer zo competent als mogelijk kunnen functioneren in het dagelijks leven. De behandelduur wisselt per werksoort.

Jouw nieuwe werkplek


In de heterogene behandelgroep ‘De Olifanten’ zitten 9 kinderen variërend in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Naast vele vaardigheden en kwaliteiten heeft elk kind op deze groep op bepaalde gebieden in hun ontwikkeling extra ondersteuning nodig. Denk aan kinderen die onder andere sterk reageren op bepaalde prikkels, externaliserend gedrag kunnen laten zien, moeite hebben om contact te maken en onderhouden en hun emoties onvoldoende herkennen en reguleren. Afhankelijk van de leeftijd en mogelijkheden wordt er naast de behandeling ook onderwijs geboden.

Als jeugdzorgwerker C werk je nauw samen met je directe collega’s van de groep en ga je aan de slag met het observeren en behandelen. Het behandeltraject bestaat uit drie fases, namelijk de intakefase, behandelfase en afbouwfase. In de intakefase wordt het kind geobserveerd waaruit behandeldoelen voortkomen. Vervolgens start de behandelfase. De behandelfase duurt maximaal 7 maanden en is gericht op het versterken van vaardigheden van uw kind en het verminderen van (gedrag- en ontwikkelings-)problemen. Hierin werken wij nauw samen met ouders/verzorgers vanuit de visie dat de relatie tussen ouder en kind de basis is van waaruit het kind het vertrouwen in zichzelf heeft/krijgt om dingen te gaan ontdekken en te gaan leren. De behandeling wordt afgesloten met een afbouwfase (maximaal 3 maanden) waarin er wordt toegewerkt naar een vervolgplek voor het kind en de intensiteit van de behandeling wordt afgebouwd.

Jouw nieuwe team

Op onze locaties is veel expertise gebundeld en zijn er verschillende disciplines betrokken zoals jeugdzorgwerkers, gedragswetenschappers, fysiotherapeuten, logopedisten en leerkrachten. Als je gaat werken op de dagbehandeling krijg je er veel collega’s bij die allemaal een passie delen voor de jonge doelgroep en hun ouders. Leren en ontwikkelen geldt niet alleen voor onze cliënten maar ook voor de medewerkers.

Wij bieden jou


Omdat jij goed voor onze jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je:

 • in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden met aansluitend kans op een vaste aanstelling voor 24 uur per week. Een bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband van minimaal € 2.808,78 en maximaal € 4.171,02 (schaal 8 cao Jeugdzorg);
 • naast 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris;
 • korting op een aanvullende zorgverzekering bij geselecteerde zorgverzekeraars en een maandelijkse tegemoetkoming van € 20,- op een ziektekostenverzekering;
 • een scholingsbudget en vakinhoudelijke trainingen. Enver is CEDEO en CRKBO erkend en biedt SKJ geaccrediteerde trainingen aan;
 • als professional via En.Verder de mogelijkheid tot extra coaching en/of supervisie;
 • een sterk team waar veel kennis en ervaring is en waar jij de ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen;
 • inhoudelijke werkbegeleiding door de gedragswetenschapper en zo nodig van je gebiedsmanager, daarnaast krijg je een buddy toegewezen vanuit je team voor het inwerken;

Jij biedt ons

 • Een hbo diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek) en een SKJ registratie.
 • Ervaring en/of affiniteit met sociaal pedagogische hulpverlening gericht op groepswerk met jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek met name hechtingsproblematiek.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Waarom bij ons werken

Wij kunnen de tekst nog véél langer maken, maar liever laten we een toekomstige collega Peggy aan het woord: “Als iemand die rechtstreeks met kinderen werkt, speel ik een belangrijke rol in hun ontwikkeling en het aanleren van nieuwe vaardigden. Het geeft mij voldoening dat ik met mijn team bij ieder kind kijk en ontdek waar de behoeftes liggen en wat we in moeten zetten om het kind te laten ontwikkelen. Deze ontwikkeling is door vele factoren niet vanzelfsprekend. De doelgroep is pittig en kan veel van je vragen daarom is het belangrijk om een sterk team te hebben waar je op elkaar kan bouwen en vertrouwen.”

Ben je benieuwd geworden wat werken op de dagbehandeling zo leuk maakt? Kijk dan onderstaand filmpje: Dagbehandeling Enver.

Zijn we een match

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij onze nieuwe collega? Wacht dan niet langer en solliciteer

Spreken we je snel

Wil je eerst nog meer weten over wat deze functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Ursula Jonkers (gebiedsmanager) via (06) 45 87 55 53. Je kunt ook contact opnemen met Patricia Berkenbosch (recruiter) via (06) 43 08 18 28. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Samen.Sterker.Verder daar staat Enver voor. Wij verwelkomen sollicitaties van kandidaten ongeacht geslacht, etniciteit, religie, leeftijd, seksuele oriëntatie(s) en achtergrond.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

LEERKRACHT GROEP 8 IKC DE ARK

Kindcentrum De Ark, Vlaardingen, Zuid-Holland
1 dag geleden
14 uur geleden geplaatst 0.8-1.0 fte/uur Vlaardingen Primair onderwijs Kindcentrum De Ark Omschrijving organisatie Kindcentrum De Ark heeft alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een basisschool maar ook hele en halve dagopvang, een peuterspeelzaal, voor-, tussen- en naschoolse opvang, vakantieopvang plus naschoolse activiteiten. De locatie is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur....
Kindcentrum De Ark

Receptioniste/servicedeskmedewerker Lentiz Onderwijsgroep Vlaardingen

Embrace hospitality services, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 13,5 - € 15,5 per uur
3 dagen geleden
Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie van Lentiz Vlaardingen? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Functieomschrijving Als receptionist/servicedesk medewerker bij Lentiz herken je de medewerkers en bezoekers die binnenkomen om aan hun werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht hen een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op hun komst. Je...
Embrace hospitality services

Preventie-assistent

Rovidam Mondzorgbanen, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 3.000 per maand
2 weken geleden
Geef mensen jouw persoonlijke aandacht! Wij zijn op zoek naar een toegewijde preventie-assistent om dit team te versterken in deze moderne tandartspraktijk in regio Vlaardingen. Als preventie-assistent speel je een essentiële rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan de patiënten. Je werkt nauw samen met de tandartsen en draagt bij aan een professionele en gastvrije sfeer! :) Zorg uit...
Rovidam Mondzorgbanen