Pedagogisch medewerker BSO

Kindergarden


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.539 - € 3.837 per maand
Contract type: Voltijd
Kindergarden

Hou je van spel, dans en muziek of knutsel je graag met verschillende soorten materialen? Wij zijn op zoek naar jou! Jij kunt je verplaatsen in de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Jouw enthousiasme en energie dragen bij aan hun ontwikkeling in deze belangrijke fase.

Kindergarden Madridstraat

Onze BSO en kinderdagverblijf zitten in een uniek pand. Het is in 2020 speciaal voor Kindergarden gebouwd in deze populaire, kinderrijke wijk. Alle ouders vinden het heel huiselijk bij ons. En ze vinden het fijn dat de BSO een heel andere plek is dan school. Dat komt door de verschillende ruimtes die we tot onze beschikking hebben: van laboratorium tot kids-keuken.

Madridstraat 3A, Utrecht

Een inspirerende (werk)plek voor jou en de kinderen

Ontspannen en uitleven
Als pedagogisch medewerker BSO ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en begeleiding van een groep kinderen op een van onze BSO-vestigingen. Samen met je collega’s zorg je voor het vervoer van en naar de locatie. Je zorgt voor een prettige sfeer waarin de kinderen zich thuis voelen en kunnen ontspannen, of dat ze zich lekker kunnen uitleven na een drukke schooldag.

Jij bent de professional en ondersteunt de kinderen volgens ons pedagogisch programma Wereldwijs, waarbij je veel vrijheid en ruimte hebt om die invulling te kiezen die het beste bij jou past. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de basis leggen voor de ontwikkeling tot zelfstandige, onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld.

Wat bieden we jou?

 • Salaris
  Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang. Dit betekent een salaris van € 2.539 - € 3.837 in schaal 6 of 7, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.
 • Ontwikkeling
  Bij Kindergarden bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien van pedagogisch medewerker in schaal 6 naar senior pedagogisch medewerker in schaal 7. Daarnaast hebben wij onze eigen Kindergarden Academie waarmee we investeren in jouw ontwikkeling.
 • Korting op kinderopvang
  Bij ons betaal je voor de opvang van je eigen kind(eren) bij een van onze vestigingen het maximale uurtarief dat je vergoed krijgt via de kinderopvang toeslag (KOT). Jouw korting is dus het verschil tussen het uurtarief van de vestiging waar je je kind(eren) naar toe brengt en het maximale kinderopvang toeslag uurtarief (KOT).
 • Contract
  Een contract voor 12 maanden, daarna krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantiedagen
  Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Reiskostenvergoeding
  We vergoeden je reiskosten voor het OV volledig. Als je met de auto komt (ongeacht de reisafstand) bedraagt dit 21 cent per kilometer.
 • Uniek pedagogisch programma
  Werken met pedagogisch programma wereldwijs. Dit geeft je de rust, het vertrouwen en duidelijke handvatten om je werk te doen.
 • Fijne werkomgeving
  Een inspirerende en professionele werkomgeving op de mooiste locaties, waar we veel aandacht geven aan licht, rust en ruimte.

Jij bent onze grootste kracht

Voor onze BSO zijn we op zoek naar een collega vol initiatief en creativiteit. Vanuit een passie of specifiek talent (bijvoorbeeld voor natuur, techniek, theater, sport of koken) vind je het leuk om samen met kinderen dingen te ondernemen en hen uit te dagen. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en ontwikkeling van kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

 • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
 • Je bent bereid om op diverse locaties in de regio en verschillende groepen op de vestiging te werken
 • Je communiceert vlot met kinderen, ouders en collega’s
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je bent in het bezit van een VOG voor de Kinderopvang of we kunnen zonder bezwaar een VOG voor je aanvragen

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Researcher - Westerdijk Institute - Utrecht

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Utrecht, Utrecht
5 dagen geleden
Location: Utrecht Max hours per week: 38.00 Max salary: 5.090 Duration of agreement: 1 year Apply until: 05/01/2024 What you will be doing? The newly established research team of Prof. Wieland Meyer in the Molecular Medical Mycology Laboratory at the Westerdijk Institute has a unique opportunity for a molecular biologist with experience in bioinformatics, to conduct bioinformatics research in relation...
Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

Medisch assisterend secretarieel medewerker

UMC Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 2.475 - € 3.280 per maand
5 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die open, vriendelijk en gastvrij is. Iemand die houdt van het vak, hard en nauwkeurig kan werken en die dit graag in teamverband doet. Ben je leergierig en nieuwsgierig dan zoeken wij jou! Elke dag de zorg en de gezondheid van mensen verbeteren Goede arbeidsvoorwaarden Jezelf continu blijven ontwikkelen vinden we belangrijk...
UMC Utrecht

Teammanager Capaciteitsplanning - Utrecht

Continu Professionals, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Heb je vragen? Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Jordi Vennings. Referentienummer V-101028 WHATSAPP MET ADVISEUR SOLLICITEER NU Je hebt nog 29 dagen om te solliciteren Functieomschrijving Stap in de dynamische wereld van logistiek als Teammanager Capaciteitsplanning bij DHL eCommerce en leid jouw team naar succes in ons Network Control Center...
Continu Professionals