Accountmanager

KERN Engineers


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.500 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
KERN Engineers
Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor techniek en sales? Wil jij een sleutelrol spelen in het samenbrengen van technisch talent met uitdagende projecten?

WAAR GA JE WERKEN?
Bij KERN Engineers geloven we sterk in het centraal stellen van de mens als individu. Als recruitmentbureau zijn we niet alleen gericht op het vinden van technisch talent, maar ook op het begrijpen en waarderen van de unieke eigenschappen en behoeften van elke persoon. We streven naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Wij zijn een dynamische start-up met een innovatieve visie op detachering en recruitment in de technische sector. We werken samen met vooraanstaande bedrijven in diverse industrieën, waaronder de machinebouw, offshore, energie en productie, om technisch talent samen te brengen met uitdagende functies. Als start-up bieden we een inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in onze groei.

WAT GA JE DOEN ALS ACCOUNTMANAGER?
Ben jij een gedreven en ambitieuze jonge professional met een passie voor techniek en sales? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een succesvolle Accountmanager en een belangrijke rol spelen in een innovatief bedrijf? Dan is dit dé kans voor jou! KERN Engineers, een toonaangevend recruitmentbureau zoekt een getalenteerde Accountmanager (startersfunctie) om ons team te versterken.

Als Accountmanager bij KERN Engineers ben jij de drijvende kracht achter het uitbreiden van onze klantenkring en het versterken van bestaande relaties. Je krijgt de verantwoordelijkheid om nieuwe markten te verkennen, potentiële klanten te benaderen en langdurige partnerships op te bouwen. Je bent de schakel tussen onze klanten en ons interne team en speelt een cruciale rol in het begrijpen van de behoeften van de klant en het vertalen daarvan naar invulbare functies.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Actief zoeken naar technisch talent via verschillende wervingskanalen.
 • Voeren van interviews met kandidaten om hun wensen, vaardigheden en ambities te begrijpen.
 • Matchen van kandidaten met geschikte functies en het begeleiden bij het sollicitatieproces.
 • Onderhouden en uitbouwen van relaties met bestaande en potentiële opdrachtgevers.
 • Bijdragen aan het opstellen van documentatie en zorgdragen voor een soepele onboarding.

WAT KRIJG JE?
Bij KERN Engineers kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Als onderdeel van een groeiende start-up krijg je de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in onze groei en ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën in te brengen en actief bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Kortom: uitdagende startersfunctie waarin je zowel je sales- als recruitmentvaardigheden kunt ontwikkelen. Verder bieden wij:
 • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500
 • 30 vakantiedagen per jaar (op basis van fulltime dienstverband)
 • Kansen voor persoonlijke en professionele groei binnen ons groeiende bedrijf
 • De kans om een start-up naar het volgende level te brengen.

WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE ACCOUNTMANAGER?
 • Een afgeronde HBO-opleiding
 • Enige ervaring of affiniteit met sales en/of recruitment is een pluspunt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een natuurlijk talent om relaties op te bouwen.
 • Een proactieve en resultaatgerichte mindset.
 • Interesse in techniek en de drive om technisch talent te vinden en te begeleiden.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS?
KERN Engineers (dé recruiter technisch personeel) is een detacheringsbureau en brengt hoogopgeleide engineers met technische bedrijven in contact. Onze doelstelling is: de juiste engineer in de juiste rol. Bij KERN Engineers geloven we sterk in het centraal stellen van de mens als individu. Als recruitmentbureau zijn we niet alleen gericht op het vinden van technisch talent, maar ook op het begrijpen en waarderen van de unieke eigenschappen en behoeften van elke persoon. We streven naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wil jij hier een onderdeel van uitmaken? Neem dan contact met ons op, wij horen graag van jou

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Facilitair Medewerker Huisvesting

Ministerie van Defensie, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.800 per maand
12 uur geleden
Wat ga je doen? Met een team van ongeveer 7 collega’s voer je de facilitaire werkzaamheden uit. Je werklocatie is het Majoor Jan Linzel Complex in Den Haag, waar de verschillende gebruikers hun dagelijkse werk uitvoeren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste facilitaire medewerker huisvesting die ons team komt versterken. Een facilitair medewerker die service en pro-actief handelen als...
Ministerie van Defensie

Assistent Store manager

Manfield, Den Haag, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Ben jij iemand die tot het uiterste gaat voor de glimlach van een klant? Staat service bij jou hoog in het vaandel en vind je het een uitdaging om met commerciële targets te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Wat ga je doen? Je achterhaalt de wensen van de klant...
Manfield

Personal Assistant to the Registrar (G-7)

International Criminal Court (ICC) - Cour Pénale Internationale (CPI), Den Haag, Zuid-Holland
€ 55.911 per jaar
1 week geleden
Deadline for Applications: 18/04/2024 (minuit heure de La Haye) Organizational Unit: Immediate Office of the Registrar (50002566), Registry Duty Station: The Hague - NL Type of Appointment: GTA Post Post Number: TBC Minimum Net Annual Salary: €55,911.00 Contract Duration: To be determined A roster of suitable candidates may be established for this post as a result of this selection process...
International Criminal Court (ICC) - Cour Pénale Internationale (CPI)