medewerker riolering

Gemeente Purmerend


Datum: 1 week geleden
Stad: Purmerend, Noord-Holland
Salaris: € 3.481 per maand
Contract type: Voltijd
Gemeente Purmerend

Purmerend groeit en ontwikkelt! Wanneer je een rondje door Purmerend maakt, zie je de stad letterlijk groeien. De komende jaren groeien we door naar een stad van meer dan 100.000 inwoners. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden de stad, in lijn met de ambities die we hebben gesteld. Zo werken we aan de ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkeling van de stad. Onze collega’s gaan het werkveld in, hebben contact met inwoners en bekijken de situatie ter plekke. Want in Purmerend is het fijn wonen én werken. Wij werken minder vanuit standaarden maar zoeken juist naar de meest optimale oplossing.

Wat ga je doen?

Als medewerker Riolering verricht jij zelfstandig, maar ook samen met collega’s, alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van riolering. Jouw belangrijkste taak is het verzorgen van rioolaansluitingen, schoonmaken, ontstoppen, aanleggen en onderhouden van rioleringen en gemalen. Daarnaast raadpleeg je onze systemen voor het vinden van vervuilde grond en kabels en leidingen. Wij werken met de nieuwste technologie en zodoende verricht je camerawerkzaamheden, beoordeel je deze en adviseer je de beheerder omtrent herstellen van de riolering.

Naast deze taken komt er ook een deel administratie om de hoek kijken. Een voorbeeld van deze werkzaamheden zijn: schouwen, clic-meldingen, afzettingen, verkeersmaatregelen, parkeerverboden en het bijhouden van de voorraad rioleringsmateriaal. Wij staan graag in contact met de inwoners van gemeente Purmerend en zodoende heb je contact met inwoners of belanghebbende over meldingen in de openbare ruimte en handel je deze aanvragen af.

Wat breng je mee?

Je werkt zelfstandig, bent flexibel en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. Door jouw prettige manier van communiceren weet je binnen je team en organisatie een fijne samenwerking te realiseren.

Voor deze functie beschik je over:

 • Mbo 3 werk- en denkniveau.
 • Een technische achtergrond.
 • Een goede dosis ambitie om, tijdens je eerst dienstjaar, de opleiding rioleringstechniek te halen.

De volgende competenties zijn voor ons van belang:

 • Verantwoordelijk en zelfstandig.
 • Samenwerken.
 • Omgevingsbewust.
 • Communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een inspirerende werkomgeving, met de mogelijkheid om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen.
 • Een werkweek van 36 uur.
 • Functieschaal 6, afhankelijk van ervaring max € 3.481,- o.b.v. 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris.
 • Een betrokken en professioneel team, met ambitieuze collega’s met hart voor Purmerend.

Hebben wij je overtuigd? Mooi! Stuur voor 15 april a.s. je CV en motivatie.

Heb je eerst nog wat inhoudelijke vragen stel deze gerust aan Rene Pesman, groepsmanager Beheer en Onderhoud via 0299-411 615. Voor overige vragen kan je contact opnemen met Alex van Bunningen, teammanager Beheer en Onderhoud via 0299-452 239.

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een aanstellingskeuring is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Sales Assistent

Volvo Ton van Kuyk Waterland, Purmerend, Noord-Holland
3 dagen geleden
Sales Assistent Vestiging Purmerend Ben jij de gastvrije en leergierige persoon die wij zoeken? Heb je een passie voor auto’s en wil je eventueel doorgroeien naar een rol als autoverkoper? Dan is dit jouw kans! Wat houdt de functie in? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Assistent(e) die ons team in Purmerend komt versterken. In deze rol ondersteun...
Volvo Ton van Kuyk Waterland

Buitendienst medewerker

Luba, Purmerend, Noord-Holland
€ 2.350 - € 2.850 per maand
1 week geleden
Ben jij graag fysiek aan het werk in de buitenlucht, heb je affiniteit met techniek en wil je een baan met uitzicht op vast dienstverband? Over het werk Als medewerker buitendienst ga jij je bezig houden met de renovatie van rioolputten. Vroeger werden rioolputten volledig vervangen wanneer zij door slijtage niet meer aan de eisen voldeden. Met een 3D scanner...
Luba

Aankomend Schilder

Faber Personeelsdiensten, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat jij doet Ga jij binnenkort beginnen met je schildersopleiding, ben je net begonnen of heb je de ambitie om de opleiding te volgen? Faber kan jou helpen met het vinden van een erkend leerbedrijf in de regio. Wij waarderen jouw ambities! Wij bieden jou als aankomend Schilder een passend bedrijf waarbij jij het hele jaar door werk hebt. Als...
Faber Personeelsdiensten