Cateringmedewerker

Sodexo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 500 per week
Contract type: Voltijd
Sodexo

Wat ga je doen?
In een leuk en hecht team verzorg je maaltijden en alles wat daarbij komt kijken. De dag is erg afwisselend, je verzorgt met name de lunch. Je zet het brood en broodbeleg klaar, vult het fruit aan, zet de drankjes op de juiste houdbaarheidsdatum neer en je zorgt dat het servies klaar staat. Tijdens de lunch let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en bereidt je ook de snacks voor. Natuurlijk zien de counters en alle tafels er steeds netjes uit. Ook kassawerkzaamheden komen dagelijks voor. En soms help je bij een borrel/vergadering of help je in de spoelkeuken. Je springt bij waar dat nodig is. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt. Natuurlijk ben je gastvrij en werk je graag in een team.


Wat bieden wij?

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 20 uur per week (normale werkduur is 38 uur per week);
 • Accepteer je deze baan? Dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500. Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €500.
 • Werktijden tussen 07:00-16:30 uur;
 • Uurloon tussen €13,28 en €14,03
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
 • Een pensioenregeling;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren.


Wat neem je mee?

Voor deze functie is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je weet als geen ander wat hospitality is;
 • Je bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, maar ook qua werktijden;
 • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt.


Waar ga je het doen?

Binnen de Shell Campus hebben wij drie restaurants met ieder een eigen keuken. Zo hebben we een vegetarisch restaurant waar gezonde voeding en live cooking centraal staan. In het centrale bedrijfsrestaurant is beleving naast gezond en lekker eten een speerpunt. En tot slot een beschikken we over een bistro. Het gaat dus om een grote locatie waarbij Sodexo naast de schoonmaak verantwoordelijk is voor de gehele facilitaire dienstverlening.


Vacaturekenmerken

Werkweek 20,00 Locatieplaats Den Haag Categorie vacature Catering/horeca Provincie Zuid-Holland Contactpersoon Dylan Ligeon Telnr. contactpersoon 0610809946 Interessant €1.000,- tekenbonus!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Klantenservice

de Bijenkorf, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.193 - € 2.358 per maand
3 dagen geleden
Ben jij klantgericht, oplossingsgericht en communicatief vaardig? Heb je een passie voor het bieden van uitstekende service en help je graag onze bezoekers met hun vragen en problemen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als Medewerker Klantenservice bij de Bijenkorf! Wat je gaat doen Als Medewerker Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor...
de Bijenkorf

Adjunct Vestigingsmanager

Kindergarden, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.539 - € 3.837 per maand
4 dagen geleden
Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als adjunct vestigingsmanager ben je de grootste steun van de vestigingsmanager en afhankelijk van de grootte van de vestiging, ben je een aantal uur vrijgesteld van de groep. Houd je van afwisseling in je baan? Dan is dit...
Kindergarden

Finance Business Partner Netherlands & Nordics

Alexion Pharmaceuticals,Inc., Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Location: The Hague, Netherlands Job reference: R-196742 Date posted: 04/08/2024 Finance Business Partner Netherlands & Nordics Location: Den Haag Reports To: Head of Finance & Commercial Excellence CENE This is what you will do: Alexion Central and Northern Europe CENE is looking a Finance Business Partner to support the CENE Alexion Finance efforts providing pertinent financial and controlling analysis. This...
Alexion Pharmaceuticals,Inc.