Vestigingsmanager gezocht in Zaandam (28 u/w)

LYCEO


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Salaris: € 2.550 per maand
Contract type: Voltijd
LYCEO

Vestigingsmanager Onderwijsondersteuning (28 u/w)

Coachen, begeleiden en eindverantwoordelijk zijn voor jouw vestiging. Is dat waar jij energie van krijgt? Kom dan werken bij Lyceo. Wij zoeken een vestigingsmanager voor onze schoolvestiging in Zaandam.

In ’t kort

Een contract voor onbepaalde tijd
Verantwoordelijk voor jouw eigen vestiging – Natuurlijk samen met je team, je staat er niet alleen voor!
Een afwisselende functie waar je in korte tijd veel leert en jezelf ontwikkelt.
De schoolvakanties vrij, m.u.v. de meivakantie en de laatste week van de zomervakantie.
Benieuwd hoe een werkdag als vestigingsmanager eruit ziet? Bekijk hier de video van Danie.

Dit is Lyceo

Met zo’n 175 vestigingen is Lyceo de grootste, snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner in Nederland. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen. Op onze locaties ondersteunen wij leerlingen o.a. met bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining en het verbeteren van hun studievaardigheden.

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw eigen vestiging. Klaar voor een functie met impact? We maken graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager op een schoolvestiging…

…ben je hét gezicht van Lyceo op die school en aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en jouw team van begeleiders.

 • Je zorgt voor een fijne leeromgeving waar jij samen met jouw team van begeleiders leerlingen weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
 • Je zorgt dat alle operationele processen goed lopen. Je regelt de aanmeldingen, voert intake-en evaluatiegesprekken met ouders, geeft passend begeleidingsadvies, maakt roosters en schrijft plannen van aanpak om de doelstellingen van jouw vestiging te behalen.
 • Je weet wat er speelt binnen de school en bouwt een relevant netwerk op. Zo weet jij precies waar de school behoefte aan heeft en met welke Lyceo diensten jij het beste kunt ondersteunen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere leerling zo goed mogelijk wordt ondersteund.
 • Je bent coach en aanspreekpunt voor jouw team van begeleiders; zij verzorgen de vakinhoudelijke begeleiding voor de leerlingen op jouw locatie.
 • Je hebt regelmatig contact met andere vestigingsmanagers uit jouw regio om uitdagingen en ideeën te bespreken en om vragen te stellen. Samen vormen jullie een sterk en hecht team. Je rapporteert aan de clustermanager die verantwoordelijk is voor meerdere vestgingen.

De uren die je werkt verdeel je meestal over 4 à 5 werkdagen. In de ochtend ben je bezig met alle administratie, trainingen en clusteroverleggen. In de middag ligt de focus op de begeleiding en alle organisatie die daarbij hoort.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast bij het idee van het runnen van jouw eigen locatie. Dit betekent dat je organisatorisch sterk bent, commercieel denkvermogen hebt en dat je samen met het team van begeleiders het verschil wilt maken voor de leerlingen op de vestiging. Een achtergrond in het onderwijs is geen eis.

Jij maakt er een succes van als je:

 • Ondernemend bent en affiniteit hebt met het begeleiden van jongeren. Dat kan vanuit jouw studie zijn, maar ook door sport, werk of vrijetijdsbesteding.
 • Beslissingen durft te nemen en overzicht kunt bewaren als er veel tegelijk speelt.
 • Helder communiceert en je een resultaatgerichte instelling hebt.
 • Analytische en probleemoplossende skills inzet tijdens jouw werk.
 • Hbo werk- en denkniveau hebt.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een startsalaris vanaf € 2550,- bruto per maand* op basis van 40 uur en afhankelijk van je ervaring.
 • Een bonusregeling die kan oplopen tot een extra maandsalaris.
 • Je bent vrij in de schoolvakanties m.u.v. de meivakantie en de laatste week van de zomervakantie.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training studievaardigheden en teammanagement.
 • Goede begeleiding van jouw clustermanager en een eigen buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.
 • Regelmatig borrels, uitjes en één keer per jaar een groot feest met de hele organisatie.

* Er wordt maandelijks 6,65% van je loon ingehouden om, naast de 23 wettelijke vakantiedagen, de overige vakantiedagen te compenseren. Je bouwt vakantiegeld en pensioen op over het volledige bruto maandsalaris.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar [email protected].

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Tot slot zal er nog een meeloopdag plaats vinden om je een geheel compleet beeld te geven. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega's!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: Vanaf €2.550,00 per maand

Verwacht aantal uur: 28 per week

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Lunchkorting
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Customer Service Medewerker

Elis Nederland, Zaandam, Noord-Holland
4 uur geleden
Zaandam 40 uur Vast Customer Service Geïnteresseerd? Solliciteren Zoek je een uitdagende en veelzijdige functie? Krijg je energie van het meedenken over efficiënte klantgerichte oplossingen? Hou je het overzicht tijdens hectiek? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega! Customer Service Medewerker Standplaats Zaandam | 24-40 uur (officiële benaming is Service Department Employee) De functie Als Customer Service Medewerker ben je...
Elis Nederland

Import Medewerker

Extra Talent, Zaandam, Noord-Holland
€ 2.800 - € 3.200 per maand
1 dag geleden
Opstellen van documenten en het inplannen van transporten, dit is waar jij goed in bent. Ben je proactief met een leergierige houding? In deze functie staat ontwikkeling centraal. Nieuwsgierig? Lees snel verder! Ons aanbod Een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis; Fulltime functie met dagelijkse uitdagingen; 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld per...
Extra Talent

Leerkracht onderbouw (wtf 0.4 - 1.0)

Zaan Primair, Zaandam, Noord-Holland
€ 3.301 - € 5.030 per maand
3 dagen geleden
Obs de Dijk is een school met ongeveer 400 leerlingen verdeeld over twee locaties; Oost en West. Beide locaties liggen op loopafstand van het centrum van Zaandam en zijn vanaf het station lopend bereikbaar. In verband met de groei van onze school en verhuizing van een collega zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals die ons team willen...
Zaan Primair