Leerling helpende - BBL opleiding

Laurens


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Laurens
Wat ga je doen?

Je vervult een opleidingsplaats bij één van de verpleeghuislocaties van Laurens. Je bent werkzaam op diverse afdelingen waardoor je het lesmateriaal direct in praktijk kunt brengen. Tijdens de opleiding hou je een portfolio bij. Dit portfolio laat zien hoe ver je bent met de opleiding.
Op school word je begeleidt door een studieloopbaanbegeleider en op de werkplek door een werkbegeleider. De praktijkopleider bewaakt het leertraject. Je leert diverse vaardigheden, zoals het begeleiden van mensen bij hun dagelijkse verzorging, de kennis van voeding en het ontwikkelen van sociale contacten. Je leert daarbij aandacht te hebben voor de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten. Je houdt rekening met hun wensen, behoeften, waarden, normen, religie en cultuur.

Meer informatie over de opleiding vind je hier.

Een capaciteitentest is onderdeel van de selectieprocedure.


Herken jij jezelf hierin?
 • Je bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week voor zowel dag-, avond- als soms nachtdiensten;
 • Je staat open om ervaring op te doen binnen alle zorgdomeinen, zoals verpleeghuizen en thuiszorg;
 • Je bent beschikbaar op alle tijden vanaf 07:00 uur.

Daarnaast heb je hart voor de (ouderen) zorg, ben je gemotiveerd en beschik je over geduld en inlevingsvermogen. Je bent leergierig en verdiept je graag in de verschillende ziektebeelden. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en daarnaast herken jij jezelf in onze kernwaarden samenwerken, professioneel handelen, naasten betrekken en persoonlijke aandacht.


Recruiter Irene Disveld Telefoonnr. werk 06-15517524 E-mail werk [email protected]
Wat bieden wij jou?
 • Een leerarbeidsovereenkomst voor 24 uur (hiervan ga je 5,5 uur betaald naar school en 18,5 werken in de praktijk);
 • Een salaris volgens de zij-instroomperiodiek van salarisschaal FWG 25 CAO VVT. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je het minimumloon + 10%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen;
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match


Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Laurens is een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is. Je komt te werken in één van de 26 verpleeghuizen van Laurens en werkt in een team met collega´s, zodat je altijd om hulp kunt vragen wanneer dit nodig is. De locaties zijn gevestigd door heel Rotterdam en omstreken. Gedurende het jaar van de opleiding ben je werkzaam op één locatie. Na dit jaar kun je, afhankelijk van de formatieruimte, werkzaam blijven op deze locatie of voorkeur uitspreken voor een andere locatie van Laurens.
Je kunt naast je opleiding in aanmerking komen voor een bijbaan als flexmedewerker zorg niveau 2. Zo kun je extra werkervaring op doen én een leuk zakcentje verdienen.


Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager Binnendienst

AVANTAGE, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.200 - € 4.300 per maand
1 dag geleden
Rotterdam, Alphen a/d Rijn 32-40 MBO 3.200 - 4.300 Je bent een commercieel ingestelde persoon die als eerste aanspreekpunt voor onze klanten fungeert. Je helpt onze klanten door proactief vragen te beantwoorden, oplossingen en producten te adviseren en ondersteuning te bieden voor optimale klanttevredenheid. Naast commerciële vaardigheden heb je een brede kennis van IT-producten en -technologieën zoals Azure en Office...
AVANTAGE

Medewerker import | nominatie desk

Cleve & Zonen B.V., Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Functie Als medewerker Import Nomination Desk ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze import klanten en is er een leuke mix tussen sales en customer service werkzaamheden. Je geeft offertes af en volgt boekingen op. Dagelijks sta je in contact met onze klanten en agenten wereldwijd, waarbij je zorgt dat het proces in goede banen wordt geleid en eventuele problemen...
Cleve & Zonen B.V.

Site Development Manager (g/v/m)

Uniper, Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een Site Development Manager Wij zijn Uniper Als internationaal energiebedrijf geeft Uniper actief vorm aan de transformatie van de energiewereld en stelt het de huidige en toekomstige energievoorziening veilig. Wij zijn ervan overtuigd dat onze projecten en duurzame veranderingen alleen kunnen worden gerealiseerd met behulp van de individuele opvattingen, denkwijzen, vaardigheden en ervaringen van elk...
Uniper