Medewerker salarisadministratie

Universiteit Utrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.072 - € 4.103 per maand
Contract type: Voltijd
Universiteit Utrecht

Als medewerker (internationale) payroll werk je samen met een groot team aan een juiste en tijdige verwerking en controles van de personeels- en salarisadministratie voor ruim 9.000 medewerkers van de Universiteit Utrecht, daarbij hebben als Universiteit Utrecht nog ongeveer 120 medewerkers die wij verlonen via een internationale payroll. Bij ons vind je een fijne werksfeer en een super veelzijdige functie!

Wat ga je doen?

 • salarisberekeningen en proforma-berekeningen opstellen;
 • controles doen en mutaties invoeren die daaruit voortvloeien;
 • fiscale-, cao- en overige bedrijfseigen regelingen toepassen;
 • pensioen - en loonaangiften verzorgen;
 • de salarisjournaalposten boeken en aansluiting met de financiële administratie;
 • de juiste verwerking van de sociale zekerheid in het personeelssysteem;
 • betaling van de salarissen en loonaangifte, maken loonjournaalposten;
 • het beoordelen van de toepassing van het sociaal verzekerings- en belastingrecht voor de grensoverschrijdende arbeid.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een collega die communicatief en adviserend vaardig is en geniet van het samenwerken in een team en uitdagingen omarmt. Verder is deze baan jou op het lijf geschreven als je onderstaande meebrengt:

 • ervaring als salarisadministrateur;
 • een PDL-diploma en mbo+-werk- en -denkniveau;
 • goede vaardigheid in het gebruik van SAP;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • kennis en ervaring op het terrein van grensoverschrijdende arbeid of de bereidheid hier meer over te leren.

Wat bieden wij?

Wij bieden:

 • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over ons

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Simone Janssen-Opstal via [email protected] of (06) 42 46 86 44.

Wij verzorgen zelf de werving voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Customer Support (German) – (32-40)

Walters People, Utrecht, Utrecht
€ 2.670 - € 2.780 per maand
10 uur geleden
Would you like to be part of a company specializing in providing comprehensive solutions for efficient container management? The company distinguishes itself through an innovative approach and the quality of its services. It offers a wide range of solutions, ranging from design and manufacturing to logistics management and container maintenance. Job Description As a Customer Support Specialist with knowledge of...
Walters People

Stamgroepleider bovenbouw op de Jenaplanschool Cleophas in Utrecht

SOZKO, Utrecht, Utrecht
2 dagen geleden
2 dagen geleden geplaatst 0.4-1.0 fte/uur Utrecht-stad Primair onderwijs SOZKO Omschrijving organisatie Sozko is een kleine stichting met een mensgerichte sfeer, waar de lijntjes kort zijn. Iedere individuele medewerker wordt gezien, en iedereen kan zijn stem laten horen en invloed hebben, zowel op de school als binnen de hele stichting. Sozko bestaat uit drie scholen met sterk verschillende leerlingpopulaties en...
SOZKO

Adviseur informatievoorziening en ICT beheer

Ministerie van Defensie, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Functieomschrijving Word Adviseur informatievoorziening en ICT beheer. Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland. Naast 48.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 21.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied als burger bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede...
Ministerie van Defensie