Assistent manager

Burger King Helmond


Datum: 1 week geleden
Stad: Helmond, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Burger King Helmond

Dit wil je direct weten

Wat heeft Burger King Helmond voor jou:

 • Een goed salaris waarbij de betaling iedere 25e plaatsvindt
 • Meerdere jaarlijkse toffe personeelsactiviteiten
 • Mooie F&B kortingen bij alle zaken van Baas in de Horeca
 • Een gedreven, leuk en divers team van collega's
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van training en opleiding
 • De mogelijkheid om jouw voorkeur voor werkdagen aan te geven

Wat vraagt Burger King Helmond van jou:

 • Ervaring in een soortgelijke management functie binnen de horeca
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Een gastvrije en vriendelijke houding
 • Een gemotiveerde en coachende rol binnen de organisatie

Dit ga je doen

Samen met de restaurant manager zorg jij ervoor dat alles in het restaurant soepel verloopt. Jij houdt overzicht in de zaak, hebt oog voor detail en weet iedere gast te helpen.

Jij zorgt ervoor dat niet alleen de gasten tevreden zijn, maar ook jouw medewerkers. Jij motiveert, stuurt aan en helpt wanneer nodig. Jij zorgt dat jouw team de juiste service en kwaliteit levert bij iedere gast. Jij hebt hierbij een begeleidende en adviserende rol. Jij hebt oog voor detail en weet daardoor precies wat er aan de hand is in jouw zaak.

Samen met het team zorgen jullie ervoor dat iedere gast tevreden naar huis gaat!

En onder de streep

 • K rijg jij iedere maand op de 25e je salaris uitbetaald (valt dit in het weekend? Dan ervoor!)
 • Kun jij met een mooie korting van €15 per maand aan de slag bij een sportschool bij jou in de buurt
 • Maak jij deel uit van een horeca groep gelegen door heel Nederland
 • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep; denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets

MOGELIJKHEDEN OM TE GROEIEN

HEBBEN WE OOK! Bij Meyer Horeca Groep houden we niet van stil zitten. Er zullen de komende jaren meer leuke en nieuwe projecten bijkomen waar jij deel van uit kunt gaan maken. Groei jij met ons mee?

TRAINING & OPLEIDING?

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat.

Neem een kijkje binnen..

Over Burger King Helmond

Werken bij Burger King betekent werken met plezier, met collega's en jezelf zijn. Met de vriendelijkheid en gastvrijheid waarmee jij voor de gasten zorgt, zorgt Meyer Beheer voor jou. Er wordt samen hard gewerkt, - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!

Werken bij Burger King doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt. Het totaal plaatje klopt.

Werken bij Burger King Helmond

Bij Burger King werk je niet alleen voor een mooi merk. Bij Burger King in Helmond werk je in een prachtige nieuwe zaak. Hier gebeurt altijd wel iets en weten de gasten de zaak altijd te vinden!

Met overheerlijke burgers uit de grill en een vriendelijke service zorgen de medewerkers voor tevreden gasten. Het team werkt samen en zorgt daardoor voor een goede werksfeer. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!

We zorgen voor training in opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Daarnaast vinden we een prettige werkgeving belangrijk. Zo kan je ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

Contact Burger King Helmond

Adresgegevens

Europaweg 154

5707 CL Helmond

Contactgegevens

0492 745 181

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker Helmond Taftstraat (16-32 uur)

Lidl, Helmond, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Samenvatting Werken als verkoopmedewerker is sowieso iets voor jou. Echt waar? Jep. Ten eerste omdat het afwisselend werk is waarvan je veel gaat leren. Maar ook omdat je onderdeel van #teamlidl wordt! Want bij Lidl draait het allemaal om groei en kameraadschap in kleine, hechte teams. We bieden serieuze groeimogelijkheden, een goed salaris en een mooie lijst extra benefits. Met...
Lidl

Host(ess)

McDonalds, Helmond, Noord-Brabant
3 weken geleden
Teamwork is the dreamwork! Je werk is goed te combineren met andere leuke dingen! Je krijgt de kans om door te groeien! Jij zorgt voor de beste McDonald’s ervaring! Wat ga je doen? Van het organiseren van kinderfeestjes tot het uitdelen van de nieuwste smoothies: jij wilt mensen verrassen! Zo creëer je als Host(ess) good times momenten voor onze gasten....
McDonalds

HR business partner

FYGI, Helmond, Noord-Brabant
€ 3.200 - € 5.700 per maand
3 weken geleden
Maximaliseer werkgeluk en ontwikkel talent als HR business partner bij AAE in Helmond. Jij zet de ervaring en ontwikkeling van de medewerkers voorop. Jouw ervaring is onmisbaar in het bevorderen van een cultuur waarin elke medewerker zich volledig kan ontplooien. Zodat zij optimaal kunnen bijdragen aan het succes van AAE. Voor jouw waardevolle inzet krijg je een bruto maandsalaris van...
FYGI