Zorgbemiddelaar

Amstelring


Datum: 1 week geleden
Stad: Amstelveen, Noord-Holland
Salaris: € 3.257 - € 4.371 per maand
Contract type: Voltijd
Amstelring
De juiste zorg voor iedere cliënt: dat is jouw doel als zorgbemiddelaar. Met goed luisteren en doorvragen weet jij de benodigde informatie te krijgen. Met als resultaat een passend zorgaanbod en tevreden cliënten en naasten. Op zoek naar afwisselend werk, veel contact met mensen en in de veranderende ouderenzorg? Kom langs bij Amstelring!
Altijd een baan in de buurt
Met 23 locaties en 48 wijkteams zitten we ook bij jou om de hoek
We hebben hart voor mensen
Je draagt bij aan de beste zorg met jouw unieke ervaring en competenties
Vrijheid en zelfstandigheid
Zelfstandig werken in een klein team en weten wat je verantwoordelijkheden zijn, dat is de basis
De Amstelring Academie houdt je up-to-date
Zo blijf je voorop lopen, met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden
Wat ga je doen?

Voor nieuwe cliënten en hun omgeving is de afdeling 'Zorgbemiddeling' het aanspreekpunt. Jij bent als zorgbemiddelaar verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van cliënten. Met nieuwe cliënten en hun naasten ga je in gesprek over wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld op het gebied van plaatsing en de verschillende locaties. Jij gaat op zoek naar een passend zorgaanbod en schakelt snel, wanneer nodig. Zo help je met het krijgen van duidelijkheid over welke locatie de voorkeur heeft of plaats je iemand met een indicatie op een wachtlijst. Dit doe je onder meer door medische informatie uit te vragen. Ook bedien je het aanmeldportaal tijdelijke zorg van Amsterdam en de Haarlemmermeer. Je werkt hierbij intensief samen met andere ouderenorganisaties. Je krijgt dan bijvoorbeeld crisis aanmeldingen waarbij je goed moet doorvragen naar de ernst van de situatie. Vervolgens ga je op zoek naar een passende plek.

Je bent daarnaast ook het aanspreekpunt voor de zorgteams en locaties. Van Amstelring, maar ook van andere organisaties. Zo schakel je met iedereen om tot een goed zorgaanbod te komen, waarbij je met verschillende belangen te maken hebt. Je werkt secuur en zorgt voor een zorgvuldige administratieve en digitale verwerking en verslaglegging Waar ga je werken?
Amstelring biedt zorg, ondersteuning en begeleiding in Amsterdam, Amstelland en Meerlanden. Met bijna 4.000 betrokken collega's, mantelzorgers en vele vrijwilligers, zetten wij ons elke dag in om ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de wijkzorg, thuisbegeleiding, dagbesteding of één van de 23 verpleeghuizen

Jouw team Het team ‘Zorgbemiddeling’ valt binnen het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA). Bij het ISA werken professionals met allerlei expertises, die uiteenlopende vraagstukken en projecten voor de verschillende locaties en disciplines oppakken. Samen met je ISA-collega’s ondersteun je de (zorg)teams en managers

Jouw team bestaat uit 7 collega's die ieder hun eigen locaties bedienen. Binnen je team werk je zelfstandig en heb je vrijheid, maar is altijd een collega om op terug te vallen, om mee te sparren of van te leren. Beslissingen nemen jullie samen. Er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling en je nieuwe collega's leren je graag veel. We proberen 1 dag per week met het hele team op kantoor te werken, de rest van de dagen werken we hybride: afwisselend thuis, op kantoor of op locatie Wat krijg je van ons?
Met hart en ziel je vak uitvoeren, binnen een leuk team én in een fijne werksfeer. Dat is werken bij Amstelring. Hierbij horen uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s!

Wat je o.a. krijgt:
 • Salaris volgens de CAO VVT: het bovengenoemde salaris is op basis van 36 uur en afhankelijk van je opleiding en ervaring. En per 01-10-2024 stijgt dit salaris met 2,5%.
 • Bovenop je salaris ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van Amstelring.
Wie ben jij?
Als zorgbemiddelaar heb je graag contact met mensen, kun je goed incasseren en hou je van afwisselend werk. Jij weet altijd de juiste informatie te krijgen: doordat je stevig in je schoenen staat, het hoofd koel houdt, goed luistert en doorvraagt. Daarnaast:
 • Heb je een relevant hbo-diploma, het liefst met een zorgachtergrond (bijvoorbeeld verpleegkundige, maatschappelijk werker, ergotherapeut)
 • Heb je kennis van de regelgeving omtrent de WLZ, WMO en ZvW
 • Vinden we het fijn als je al werkervaring in de zorgbemiddeling hebt
Enthousiast?
Dan horen we graag van je!
 • Klik op 'Solliciteer' en laat je gegevens bij ons achter. Zijn er voor de sluitingsdatum (zie datum bovenaan de vacature) voldoende geschikte reacties, dan sluiten we de vacature eerder.
 • Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Sander van Cadsand (zorgbemiddelaar): ([email protected]) of 06 - 10490749. Of met Sheila Hoogervorst- Zwirs (zorgbemiddelaar): [email protected] of 06 - 34585412.
 • Is dit niet helemaal de baan die je zoekt, maar ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden bij Amstelring? Ook dan horen we graag van je! De collega’s van team ‘Werken bij Amstelring’ zijn bereikbaar via 020 - 2455476 of [email protected].
Sollicitatieprocedure
 • Solliciteer hier en laat je cv en/of motivatie bij ons achter

 • Telefonisch gesprek
  Bij wederzijdse interesse

 • Tweede gesprek op locatie
  Allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek

 • Aanbod en contract tekenen
  Welkom bij Amstelring!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Customer Service

de Bijenkorf, Amstelveen, Noord-Holland
€ 1.759,5 - € 2.160 per maand
1 week geleden
Als Medewerker Customer Service ben jij het visitekaartje van de Bijenkorf en sta je voor Premium Service. Je helpt onze gasten bij het retourneren van producten, het ophalen van hun internet bestellingen, behandeling van klachten en reparaties en allerhande zaken die extra service en aandacht behoeven. Wat je gaat doen Als servicegerichte collega Customer Service zorg je ervoor dat je...
de Bijenkorf

Contentspecialist dienstverlening

Gemeente Amstelveen, Amstelveen, Noord-Holland
€ 4.752 per maand
1 week geleden
32 - 36 uur per week Dan is dit jouw baan! Als contentspecialist dienstverlening bij de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer ben je actief bezig met het optimaliseren van digitale informatie en dienstverlening rondom producten en diensten op de online kanalen van beide gemeenten. Je bent gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van taakgerichte, begrijpelijke en toegankelijke content.Je signaleert mogelijkheden...
Gemeente Amstelveen

Claims Operations Manager

MS Amlin, Amstelveen, Noord-Holland
2 weken geleden
We are currently seeking a Claims Operations Manager, with a minimum of 5 years of experience and ideally expertise in the insurance industry to join our Claims Operations team. In this international role, you will play a crucial role in further developing our claims management capabilities across our teams in the Netherlands, Belgium, France and the UK. You will work...
MS Amlin